Güncel
Giriş Tarihi : 23-09-2020 08:27   Güncelleme : 23-09-2020 09:40

İçişleri Bakanlığı Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Hakkında Soruşturma Verdi!

Samsun Atakum Belediyesi Başkanı Cemil Deveci’nin işçilere mobing uyguladığı gerekçesiyle, açılacak davalar için, İç İşleri bakanı Süleyman Soylu’dan olur geldi.

İçişleri Bakanlığı Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Hakkında Soruşturma Verdi!

CHP’li Atakum Belediyesi Başkanı Cemil Deveci ve ekibinin, bir önceki dönemden kalan personellere kötü tutum davranış, görev yeri değiştirme gibi mobing uyguladığı gerekçesiyle, hakkında soruşturma açılmasına izin verildi.

İç İşleri bakanı Süleyman Soylu’nun imzası bulunan soruşturma iznine göre, Cemil Deveci için açılacak davalar için izin verilmiş oldu.

İç İşleri bakanlığı'ndan alınan karara göre, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile birlikte, Belediye Başkan Yardımcısı ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Vekili İsmail Apaydın, Eski İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Şerafettin Yılmaz ve Temizlik İşleri Müdür Vekili Seher Alev Kaya hakkında soruşturma izni çıktı.

Atakum Belediyesi’ınde mobbing uyglamalarıyla iş akdine son verilen isimleri şikayeti üzerine İç İşleri Bakanlığı müfettişleri tarafından hazırlanan raporlar ile Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye dava açılabilecek.

Recep YAZGANRecep YAZGAN