Röportaj
Giriş Tarihi : 08-11-2013 13:43   Güncelleme : 08-11-2013 13:43

LADİK YATIRIM MERKEZİ OLACAK!

Ladik Belediye Belediye Başkan Aday Adayı Osman Sonses Akasyamhaber’i ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan ile bir süre sohbettetti.

LADİK YATIRIM MERKEZİ OLACAK!
Sohbette Ladik için hayata geçirecekleri projelerden bahseden Sonses Ladik’i yatırım cenneti haline getireceklerini kaydetti.
 
Ladik’te yapılacak yatırımlar şimdiden planladıklarını belirten Sonses, “Ladik’te yapılacak yatırımlar 4 ana kadeME olarak ayırıyoruz..”dedi.
 
Sonses şöyle devam etti,

Merkezi Yönetimle Yapılacak yatırımlar, Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak yatırımlar, İş adamlarıyla yapılacak yatırımlar ve Yerel Belediyelerle yapılacak yatırımlar..

Ladik’te bu dört merkezden yatırım çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayarak;
LADİK TURİZM MERKEZİ OLACAK

Yayla Turizmini ve Kayak Turizmini geliştirmek için tesisler ve alt çalışmaları başlatacağız.

Ladik’te ayrıca Kaplıca Turizmi ve Tarih Turizmini geliştirmek için projeler geliştireceğiz..

Şuan herhangi bir ilçede olmaya bir şey yaparak Ladik’te 6 aylık, 1 yıllık, 5 yıllık, 10 yıllık ve 30 yıllık Şehir Planlaması yaparak Ladik Master Planını oluşturacağız..

LADİK GÖLÜ TURİST ÇEKECEK

Ladik Gölünde turna balığı yetiştiriciliği ve buna bağlı olarak doğal Ladik Köy evlerinden oluşan tatil birimleri oluşturacağız..

Ayrıca Ladik Gölünde gezinti iskelesi oluşturacak ve balık tutma ve pişirme yerleri tesis edeceğiz..

Sonses bunlarla sınırlı olmadığını da belirterek yer yer projelerini Ladikli hemşerileriyle paylaştıklarını bunu için ladik’e ziyaretler gerçekleştirdiğini ve esnafın ve köylerin problemini yakından tespit ederek ihtiyaca yönelik çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekledi.
 
 
adminadmin