Sağlık
Giriş Tarihi : 18-11-2020 21:30   Güncelleme : 18-11-2020 21:30

Lazer Epilasyon Neden Yapılır?

Lazer epilasyon cihazları kıl kökünü kurutarak bir daha o bölgeden kıl çıkmasını engelliyor.

Lazer Epilasyon Neden Yapılır?

İstenmeyen ve rahatsızlık veren tüm kıl ve tüylerden kalıcı olarak kurtulmak mümkündür. Lazer epilasyon cihazları kıl kökünü kurutarak bir daha o bölgeden kıl çıkmasını engelliyor. Vücudun farklı bölgelerinde uzayan kıl ve tüyler çoğu zaman kişileri rahatsız eder. Ayrıca estetik olarak kötü bir görüntü oluşturan kıl ve tüyler lazer epilasyon cihazları sayesinde kalıcı bir şekilde giderilir. Maslak lazer epilasyon ihtiyacınız doğrultusunda lazer epilasyon hizmeti sunar. İstediğiniz bölgede doğru cihazlar yardımıyla kaliteli hizmet alabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Nedir?

Günümüz lazer teknolojisi sayesinde kadınlar tarafından istenmeyen tüyler kalıcı bir şekilde yok edilir. Bu uygulama ile dalga boyu prensibi doğrultusunda kıl köklerine rengini veren melanin pigmenti bu ışınları emer ve ışınlar kıl köklerini daha kolay bir şekilde ulaşır. Ardından kıl kökleri tahrip edilerek etkisiz hale getirilir. Tüm bu işlemler yapılırken yeni nesil teknolojik cihazlar sayesinde kişinin konforu ön planda tutulur. Beşiktaş lazer epilasyon merkezi gerçekleştirdiği işlemler sonrasında kıl köklerinizi zayıflatır ve bir daha çıkmasını engeller.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyon teknik özelliklere sahip cihazlar ve uzman kişiler eşliğinde yapılır. Öncelikle kişilerin cilt ve kıl tiplerini belirleyen testler yapılır, yapılan testlerin ardından doğru cihaz kullanılarak başarılı sonuca ulaşılır. Uygulama öncesinde kişiler masaya uzanır ve gözlerine lazer ışınlarından zarar görmemesi için gözlük takılır. Lazer makinasının başlığıyla vücuda atışlar yapılır ve yapılan atışların dalga boyuna bağlı olarak kıl kökleri tahrip edilir. Lazer ışınları derinin alt katmanına geçerek burada kıl hücrelerini yok eder. İlk seanstan itibaren gözle görülür etkiler yaşanır. Şişli lazer epilasyon sizin sağlığınızı en üst seviyede düşünerek sizi istediğiniz mükemmel sonuca ulaştırır.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Yapılan araştırmalar lazer epilasyon cihazlarının insan vücuduna herhangi bir zararı olmadığını kanıtlamıştır. Bu nedenle vücudun tüm bölgelerinde uygulanan lazer epilasyon kıl ve tüyleri tamamen yok eder. Kadınlar tarafından büyük ilgi gören bu cihazlar erkekler tarafından da tercih edilir. Geniş bir kullanım alanına sahip olan epilasyon cihazları kollarda, bacaklarda, yüz bölgesinde, boyunda, sırtta, ensede, koltuk altında, genital bölgede, bıyık bölgesinde, çene bölgesinde kullanılır. Beşiktaş lazer epilasyon merkezi vücudunuzun tüm bölgelerine uygun lazer epilasyon cihazları ile hizmet sunuyor.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon cihazlarının öneminin anlaşılması ve yarattığı etkili sonuçların gözlenmesi sonucu bu cihazlara olan ilgiyi artırmıştır. Lazer epilasyon fiyatları işlemin uygulanacağı bölgenin genişliğine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Bunun dışında tüm vücut lazer epilasyon yaptıranlar tek bir fiyat ödeyerek işlemi tamamlarlar. Fakat bölgesel olarak lazer epilasyon yaptırmak isteyenler bölgede görülen kıl ve tüylerin etkisini yitirinceye kadar seans sayısını devam ettirirler. Maslak lazer epilasyon merkezi sunduğu uygun fiyatlarla ihtiyaçlara karşılık verir.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer epilasyon cihazları kendi içerisinde farklı isimler alır. Farklı özelliklere sahip bir şekilde üretilen lazer epilasyon cihazları kişilerin cilt ve kıl tiplerine uygun bir şekilde tercih edilir. Nd yağ lazer ağrılı olduğu için genelde tercih edilmez. Ruby lazer ince tüyleri fark etmesi bakımından önemlidir ve genellikle yüz bölgesinde tercih edilir. Diode lazer hem açık tenliler hem de koyu tenliler tarafından kullanılabilir. Tüm tüylerin giderilmesinde kalıcı ve etkili sonuçlar verir. Alexandrite lazer epilasyon cihazı ise genellikle açık tenliler tarafından kullanılır. Fakat koyu kıl ve tüylerde daha başarılı sonuçlar sağlar. Bu cihaz ince tüylü bölgelerde tercih edilmez.

adminadmin