Sağlık
Giriş Tarihi : 12-11-2020 10:07   Güncelleme : 12-11-2020 10:07

Lazer Epilasyon Nedir?

İstenmeyen tüyler geçmişten günümüze kadar kişilerde estetik sorun haline gelmiştir.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer ışınları günümüzde birçok alanda başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. Kozmetik amaçlı kullanılan lazer ışınları epilasyon alanında sağladığı kalıcılıktan dolayı özellikle bayanlar arasında sıklıkla tercih edilen uygulamalardandır. İstenmeyen ve estetik açıdan sorun oluşturan tüylerin yok edilmesi için geliştirilmiş bir yöntem olmakla birlikte kişilerde uygulanan diğer kıl alma yöntemlerine göre daha kalıcı ve acısız olmasından dolayı Ataşehir lazer epilasyon tercih edilmektedir.

Lazer Epilasyon Nedir?

İstenmeyen tüyler geçmişten günümüze kadar kişilerde estetik sorun haline gelmiştir. Bu sorunların kalıcı bir şekilde giderilmesi için gelişen teknoloji sayesinde Ataşehir lazer epilasyon uygulamaları geliştirilmiştir. Lazer ışınları kullanılarak uygulanan yöntem kıl köklerini tahrip ederek yok edip bir daha çıkmasını engellemek şeklinde uygulanmaktadır. Oldukça kalıcı ve etkili bir yöntem olarak günümüzde yaygın bir şekilde vücudun her bölgesinde uygulanarak başarılı sonuçlar veren bir kıl alma tekniğidir.

Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?

Vücudun her alanında uygulama yapılabilmesiyle birlikte kıl köklerinin daha net görülmesi için kıllara dokunulmaması ve mutlaka Maltepe lazer epilasyon öncesi hangi tekniğin uygulanması gerektiği belirlenmelidir. Cilt temizlendikten sonra lazer cihazından çıkan ışınlar kıl yoğunluğu olan bölgeyi tarayarak ısı verir ve bu etki sayesinde kıl kökleri tahrip edilir. İlk seansta kıl köklerinde gözle görülür etki meydana gelirken hastanın cilt ve kıl yapısına göre 6 seansa kadar Maltepe lazer epilasyon yapılması önerilebilir.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Lazer uygulamaları için kişilerde öncesinde bir muayene gerekli olup kişilere doğru tedavinin uygulanması açısından önem taşır. Birçok kullanım alanı olmakla birlikte genel anlamda lazerler epilasyon alanında başarılı sonuç vermesinden dolayı yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Vücudun her bölgesinde güvenle uygulama yapılabilir ve etkileri kişilerin cilt yapısına, kıl yapısına göre değişiklik göstermektedir. Tamamen başarılı etki alabilmek için doğru teknik ve uzman bir kişi tarafından Üsküdar lazer epilasyon yapılması önem taşır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Epilasyon uygulamalarında ve diğer estetik işlemlerde başarılı etki alabilmek için mutlaka muayene olunması ve detaylı bilgi alınması gereklidir. Üsküdar lazer epilasyon uygulamalarında fiyatları etkileyen kriterler mevcut olup işlemler öncesinde görüşme sağlanmadan net fiyat vermek mümkün olmaz. Uygulamanın yapılacağı merkez, ekibin uzmanlığı, kişinin kıl ve cilt yapısına göre cihazların seçilmesi, seansların sıklığı ve süresi gibi etkenler lazer epilasyon fiyatlarında değişiklik yaşanmasına ve kişiye özel bir plan oluşturularak fiyat belirlenmesine neden olacaktır.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer tedavileri kullanım alanlarına ve kişinin kıl, cilt yapısına göre 4 farklı grupta toplanır. Dalga boyu ve acı hisleri hepsinde farklı olmasından dolayı kişiye göre Üsküdar lazer epilasyon yöntemleri belirlenmelidir. Ruby lazer epilasyon açık renkli cilt tipi ve çok kısa tüyler için uygulanmaktadır. Özellikle dudak üstü tüylerde oldukça etkilidir.

Aleandrite lazer epilasyon büyük başlığı sayesinde kısa sürede geniş alanlara müdahale edilmesini sağlar. Açık tenli ve koyu renkli kıllara sahip olan kişilerde etkileri başarılı bir şekilde görülmektedir. Diode lazer epilasyon tüm cilt tiplerine uygulanabilirken ince tüylerin giderilmesinde de etkili bir Üsküdar lazer epilasyon çeşididir.

Nd yag lazer epilasyon uygulaması ise diğer yöntemlere göre daha fazla acı hissi oluşturmasından dolayı tercih edilmez. Hangi yöntemin kişide başarılı olacağına kişinin kıl ve cilt yapısı karar verirken bu yöntemlerin belirlenmesi için uzman kişinin muayenesi önem taşır. Doğru tekniklerin uygulanması hem epilasyon uygulamasının başarısını arttıracaktır hem de komplikasyon olma riskini en aza indirgeyecektir.

adminadmin