Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber

Samsun’da Down Sendromlu Çocuklar Adına Dolandırıcılık İddiası!

Samsun’da bir reklam ajansının Down Sendromlu Çocuklar adına sahte makbuz bastırarak para topladığı iddia edildi.

Samsun’da Down Sendromlu Çocuklar Adına Dolandırıcılık İddiası!
Paylaş:

Merkezi Çorum’da olduğu öğrenilen dolndırıcı çetesinin Samsun’da da paravan bir reklam ajansı adı altında kapı kapı dolaşarak makbuz karşı para topladığı, toplanan paraların Down Sendromlu çocuklara ulaşması şöyle dursun engelli çocukları kullanarak sahte makbuzlar ile Samsunluların iyi niyeti suiistimal ediliyor.

Down sendromlu çocukların ismi ve hastalık durumları kullanılarak toplanılan paralar reklam ajansı sahipleri tarafından iç ediliyor.

Samsun için kurulan 5 kişilik ekip, makbuz karşılık para toplamanın yanı sıra engelliler için hazırlanmış dergileri da satarak haksız kazanç sağlıyor.

Engelli çocukları kullanılarak yapılan sahtekarlığa karşı dikkatli olunması gerektiği belirtiliyor.

 

 

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Samsun Haber Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Salavatla andım seni

Akışın sonuna geldiniz.