Genel
Giriş Tarihi : 24-05-2021 15:37   Güncelleme : 24-05-2021 15:37

Orijinal Goorin Bros Baseball Şapkaları Nereden Alınır?

Eski zamanlarda sosyal statü göstergesi olarak kullanılan şapkalar şimdi tarzın tamamlayıcı aksesuarları.

Orijinal Goorin Bros Baseball Şapkaları Nereden Alınır?

Yani şapkalar artık toplumsal sınıf ya da soyluluk işaretleri olmaktan çok öte karakteri yansıtan ve herkes tarafından kullanılan temel parçalar. Şapkalar zararlı güneş ışınlarından ve soğuk hava şartlarından koruma işlevlerini de kaybetmemiş durumda. Ama şapka takmanın asıl amacı koruyuculuğu değil elbette. Stili tamamen belirlemelerinin yanında farklı ve iddialı görünmenin de sırrı şapka takmakta gizli.

Klasik tarz fötr ve bucket şapkaların yanında özellikle gençler tarafından tercih edilen Baseball şapkaları son yıllarda çok moda. Baseball şapkaları arasında en kaliteli ve en çok tercih edilen marka ise Goorin Bros şapka modelleridir. Hayvan figürlü armaları ile tüm dünyada bilinen Goorin şapka çeşitlerinin başında Baseball şapkaları geliyor. Baseball şapkaları aslen Amerika Birleşik Devletleri’nde oynanan Baseball oyunu sayesinde dünyaya yayıldı. Oyun sırasında güneşi önleyerek oyuncuların görüş alanını artırmak için kullanılan siperlikli bu şapkalar zamanla takımların sembolü durumuna geldi. Snapback cap adı da verilen bu şapkalar zamanla gençler arasında popüler olarak spor giyimin vazgeçilmez aksesuarları halini aldı. Goorin Bros şapka modelleri arasında özel bir yeri olan Baseball şapkaları günümüzde halen Baseball sporunun üniformalarının bir parçası. Artık bu şapkalar Goorin Bros’un farklı yorumuyla çok daha fazla seviliyor.

Goorin Bros’un hayvan figürlü şapka çeşitleri dünyanın her ülkesinde bilinmekte ve spor tarz ve sokak stili giyinen genç insanlar tarafından yaygın olarak kullanılmakta. Goorin Bros şapkalarının bu kadar çok tercih edilmesinin nedeni sadece tarz olması değil. Goorin Bros Baseball şapkaları tepe kısmından enseye kadar özel bir file barındırıyor. Bu file ile şapkanın içi de hava alabiliyor. Ayrıca Goorin şapka arka kısmında bulunan hava kanalları ile de hava geçirgenliğini sağlamış oluyor. Yüksek kalite kumaşlardan üretilen Goorin şapkalar şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. Böylece Goorin Bros Baseball şapkaları ile hem terlemeden güneşten korunmuş hem de tarzınızı konuşturmuş oluyorsunuz.

Hayvan figürlü şapka modelleriyle öne çıkan Goorin Bros’un en çok sevilen şapkalarından biri Goorin Bros kurt şapka modelleri. Kurt figürlü şapka çeşitlerinde mavi, siyah ve lacivert renkler bulunuyor. Goorin Bros king şapka modelleri ise goril ve aslan figürlerini içeriyor. Goorin Bros horoz şapka çeşitleri ise markanın koleksiyonun da ayrı bir yer teşkil ediyor. Horoz figürlü şapka modelleri tek renk turuncu, lacivert ve siyah. Bu modelde çift renk seçenekleri de mevcut. Black sheep şapka çeşitleri de çok tutulanlardan. Kotondan imal edilen şapkaların yanında Goorin Bros deri şapka çeşitleri de çok tarz. Daha birçok hayvan figürlü Goorin Bros erkek şapka modellerini Hat Qarters’ta bulamanız mümkün. Goorin Bros şapka fiyatları konusunda bilgi sahibi olmak ve orijinal Goorin Bros şapka çeşitlerini sipariş etmek için Hat Quarters’ın internet sayfasına girebilirsiniz.  

Recep YAZGANRecep YAZGAN