Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 17-01-2026 15:30

Rol Modellerimz (!)

Türkiye’yi, özellikle sosyal ve kültürel manada yöneten, evirip çeviren, rol model olan, para, mal, mülk ve makam sahibi olan elit kesimine yönelik bahis, uyuşturucu, yolsuzluk, kumar ve fuhuş operasyonları ardı sıra devam ettiğini okuyoruz / duyuyoruz.

Rol Modellerimz (!)

Şimdilik bu operasyonların nerede duracağını kestirmemiz, daha kimlere sirayet edeceğini bilmemiz mümkün değildir. Çünkü operasyonların biri bitmeden diğeri başlıyor. Kimi rol model tutuklanıyor, kimi rol model de ev hapsi verilerek yurt dışına çıkmasına yasak konuluyor.

Sıradan, sıradanlaşmış insanlardan bahsetmiyorum. Toplumun önünde yer alan, toplumun büyük bir kesimi sevk ve idare eden bir gurup insandan bahsediyorum. Toplumun gidişatı açısından bu durumun hayra alamet olduğunu söylemek mümkün değildir. Bir toplum ancak bu kadar sapıtabilir, ancak bu kadar yoldan çıkabilir.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin