Siyaset
Giriş Tarihi : 26-02-2014 12:57   Güncelleme : 26-02-2014 12:57

SAADET PARTİSİ SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ VURAL’DAN HAVZA’YA ÇILGIN PROJE

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural seçim çalışmaları kapsamında Havza’yı ziyaret etti.

SAADET PARTİSİ SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ VURAL’DAN HAVZA’YA ÇILGIN PROJE
Ziyarette Havza’da esnaf ziyaretleri yapan Vural, Havzayı turizm merkezi yapmak için Ömer’in Bağı Tepesini yarısından itibaren düzleştirerek buraya piknik alanları, yürüyüş yolları, Sosyal ve termal tesisler yapacağını belirterek Havza’nın potansiyel turistik değerlerinin gerektiği gibi kullanamadığı vurguladı..

Havza’nın Türkiye’nin kaplıca merkezi olması gerektiğini de vurgulayan Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Vural, şimdiye kadar Havza’da vazife başında olanların ranta dayalı ve çıkar amaçlı bir idarecilik ortaya koydukları için Havza’nın gelişmesine yönelik projeler üretmeye vakitlerinin kalmadığını sözlerine ekledi.

MÜHRÜ MİLLİ GÖRÜŞ’E VURUN

Milli Görüş Belediyeciliğinin sadece Havza’da değil Samsun’un her bölgesinde insan odaklı projeler ortaya koyduğunu da sözlerine ekleyen Vural sözlerini şöyle tamamladı:
“30 Mart’tan sonra Havza ve köylerinde yaşan herkesin Milli Görüş Belediyeciliğinin hizmetlerinden faydalanacağı yeni bir dönem başlayacak.. Havzalıların bu fırsatı iyi değerlendirmesini ve mühürü Milli Görüş’ün, Belediyeciliğin Markası Saadet Partisi’ne vurmalarını istiyorum”
 
adminadmin