Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-03-2023 14:43   Güncelleme : 31-03-2023 14:43

Samgiad'dan Geleneksel İftar Yemeği

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) üyeleri, aileleri ile beraber Ramazan ayında düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Samgiad'dan Geleneksel İftar Yemeği

Ramada Plaza By Wyndham Samsun Oteli'nde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde konuşan Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin, üyeleri ve aileleri ile birarada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

ÖNCELİK SENSİN SAMGİAD

Başkan Öztekin, iki iş yemeği arasındaki yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra yeni projeler hakkında üyeleri bilgilendirerek, ''Üyelerimiz arasında yaptığımız anket sonrasında 'Öncelik Sensin SAMGİAD' adlı projemizi geliştirdik. Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapmayı planladığımız organizasyonla SAMGİAD ailemiz arasında ticari ilişkileri geliştirmeyi planladık. Projemizi yaşanan deprem felaketi nedeniyle erteledik. Bayram sonrası yeniden planlayacağız'' dedi. 

SAMGİAD MATEMATİK OKULU

SAMGİAD olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirten Başkan Öztekin, ''Savaş Gömeç Başkanımız dönemimde OMÜ Tıp Fakültesi'nde bir servisin tefrişatını yapmıştık. Orada SAMGİAD'ın adı yaşıyor. SAMGİAD olarak sağlık kadar eğitime de önem veriyoruz. Ankara yolunda bir okulumuz var. Milli Eğitim Müdürlüğü ile ön görüşmeleri yaptık. Üyelerimiz desteği ile bu okulumuzun tefrişatını üstlenmek istiyoruz. Bu güzel proje neticesinde okulun adı SAMGİAD Matematik Okulu olacak. Bu okul proje matemetik okulu. Her gün farklı ilçelerden gelecek öğrenciler sadece matematik dersi alacaklar. Bizim için çok önemli bir proje. Bu dönem imza projemiz olarak bu projeyi gerçekleştirmek istiyoruz. Bu projeyi hep birlikye yapacağız'' diye konuştu.

DERNEKTE 10. YIL PLAKETİ

Konuşmanın ardından dernekte 10. yılını dolduran SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, Muhammet Kaya, Ahmet Emre Tuna ve Emre Tüfekçi'ye 10. yıl belgeleri verildi. Programda ayrıca derneğe yeni katılan Anıl Cebeci, Alper Ceylandağ, Rıza Furkan Armutçu ve Oğuzhan Kaptanoğlu'na katılım belgeleri sunuldu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN