Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-04-2023 17:40   Güncelleme : 10-04-2023 17:40

SAMGİAD'dan Kahramanmaraş'ta Bin Kişiye İftar

Samsun Genç İş İnsanları Derneği, Çarşamba Belediyesi'nin Kahramanmaraş'ta kurduğu İftar Çadırı'nda 1000 kişiye iftar ve sahur yemeği verdi. Dernek Yönetimi ayrıca depremzedelere ayni ve nakdi yardımda da bulundu.

SAMGİAD'dan Kahramanmaraş'ta Bin Kişiye İftar

Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin, yönetim kurulu üyeleri ve bazı üyelerle birlikte deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş'a gitti. Başkan Öztekin ve dernek üyeleri Çarşamba Belediyesi'nin burada kurmuş olduğu Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın da katılımıyla İftar Çadırı'nda 1000 kişiye iftar ve sahur yemeği verdi. İftar ve sahurda yemek dağıtan genç iş insanları, depremzedelerle aynı sofrayı paylaştı. Bölgeyi gezen dernek yönetimi ayrıca depremzedelere ayni ve nakdi yardımda da bulundu.

 

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, Çarşamba Belediyesi'nin Kahramanmaraş'ta kurmuş olduğu İftar Çadırı'nda depremzedelerle bir araya geldiklerini belirterek, ''Depremzede vatandaşlarımızla gönül sofrasında buluştuk. Acılarını paylaşmaya ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı mübarek Ramazan ayında onların yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik. Allah bu tür acıları tekrar yaşatmasın. Gerek SAMGİAD yönetim kurulumuz gerekse üyelerimiz depremin ilk gününden itibaren hem dernek üzerinden, hem de bireysel olarak deprem bölgesine elinden gelen desteği verdi. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan'a da bu anlamlı programa yapmamıza vesile olduğu için SAMGİAD adına teşekkür ediyorum. Depramin yaraları tamamen sarılana kadar bölgeye desteklerimiz devam edecek'' dedi

Recep YAZGANRecep YAZGAN