Güncel
Giriş Tarihi : 20-03-2014 22:15   Güncelleme : 20-03-2014 22:15

SAMSUN İLKADIM BELEDİYESİ'NE HACİZ ŞOKU!

Seçime sayılı günler kala internete düşen haciz belgeleri İlkadım Belediyesi'ni ve Başkan Necattin Demirtaş'ı zora sokacak gibi görünüyor.

SAMSUN İLKADIM BELEDİYESİ'NE HACİZ ŞOKU!
İlkadım Belediyesi ve Başkan Necattin Demirtaş'la ilgili iddialara bir yenisi daha eklendi.
 
Facebook'ta yer alan adlı bir profilde yayımlanan belgeli iddiaya göre; Samsun Ankara karayolu 7. km sinde akaryakıt İstasyonu olarak hizmet veren BAŞOCAK KOL. ŞTİ. tarafından İlkadım Belediyesi'ne Samsun 4. İcra Dairesi'nden, biri 'İflas yolu ile adli takipte ödeme emri' diğeri 'İlamsız takiplerde ödeme emri' olmak üzere iki ayrı ödeme emri çıkarıldı. Çıkarılan birinci ödeme emrinde 'iflas yolu ile adli takip' yapılması dikkat çekti.
 
Belgelere göre; İlkadım Belediyesi, 14.750,26 TL ve 5.483,40 TL olmak üzere 20.233,66 TL borcunu BAŞOCAK KOL. ŞTİ.'ne ödemediği için Samsun 4. İcra Dairesi tarafından hacze tabi tutuldu.
 
Belgeyi yayımlayan profilde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"İLKADIM BELEDİYESİNİN ACİZLİĞİNE BAKIN. 3 KURUŞ BORÇ İÇİN İFLASI İSTENDİ. HANİ BAŞKAN İYİ YÖNETİYORDUN BELEDİYEYİ..EKMEK FABRİKASINA BİLE 400 BİN TL BORCUN VAR. HERŞEY GELECEK ADIM ADIM BAK 3-5 BİNİ ÖDEYEMEYEN BELEDİYENİN İFLASI İSTENDİ NECATTİN DEMİRTAŞ ENKAZ BIRAKIYOR. BORÇ GIRTLAKTA.KENDİSİ BİLE KAZANMAK İSTEMİYOR. ÇÜNKÜ BELEDİYEYE HACİZLER İNMEYE BAŞLADI..İŞTE BELGESİ"
 
Kendisinden önceki dönemle ilgili belediye araçlarının hacizli olduğunu iddia eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın bu gelişme karşısında ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Haciz belgelerinin yayınlandıgı facebook sayfası için:

https://www.facebook.com/hecattin.samsunlu?fref=ts

samsunAhaber
adminadmin