Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Türkiye

Samsun'un önceliği ulaşım ve lojistik

Dünya ekonomisinin 4 eksende değiştiğine dikkat çeken Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Dünyadaki yeni gelişmelerin ve Türkiye'nin 2023 hedeflerinin Samsun'a da rol biçtiğini belirterek, "Samsun'un önceliği ulaşım ve lojistik olmalıdır" dedi.

Samsun'un önceliği ulaşım ve lojistik
Paylaş:
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Zeki Murzioğlu, TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük ile TSO Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyelerini yeni hizmet binasında verilen kahvaltıda ağırladı. Başkan Genç, Samsun'un değişen dünyada öne çıkması için ulaşım ve lojistiğe öncelik vermesi gerektiğini söyledi.

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Türkiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et BU ÜLKEDE MUTLAK YOKSULLUĞU YOK EDECEĞİZ

Akışın sonuna geldiniz.

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat