Bilişim
Giriş Tarihi : 23-01-2014 13:39   Güncelleme : 23-01-2014 13:39

SİMED KURULDU

Samsun’da internet haberciliği yapan 10 internet haber sitesi bir araya gelerek SİMED’i (Samsun İnternet Medyası Derneği) kurdu.

SİMED KURULDU
Samsun’da gazetecilik mesleğinde var olan boşluğu doldurmak için bir araya gelen 10 internet haber sitesi sahibi dernekleşme kararı aldı.
Samsun İnternet Medyası Derneği kuruluş çalışmalarını tamamlayarak faaliyetlerine başladı..

BU ŞEHRİ SEVİYORUZ!

Samsun sosyal, kültürel ve ekonomik olarak daha iyiye ve daha güzele ulaşabilmesi için medyanın önemli görevler yapabileceğinin bilinciyle hareket edecek olan SİMED’in geçici yönetim kurulu başkanlığı Coşkun Özbek Başkan yardımcılığını ise Recep Yazgan ile Erdal Bozkurt yürütüyor..

Geçici yönetim kurulu adına yapılan açıklamada derneğin amacının kamu yararı açısından gerekli olan İnternet yayıncılığını tanıtmak, yayıncılar arasında birliği sağlamak, dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek, ilgili kuruluşlar ile yayıncılar arasında uyumlu çalışmayı sağlamak, Yurt içi ve Yurt Dışı toplantılarda İNTERNET yayıncılarının hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek olduğu vurgulandı.
SİMED kurucuları SİMED’in ilkeli ve şeffaf bir yayın politikası izleyerek mesleki anlamda üyelerin ve bu mesleğe ilgi duyanların eğitim ve gelişmelerine de katkı sağlayacak sosyal sorumluluk projeleri ve projelere de imza atacaklarını bildirdiler. Samsun İnternet Medyası Derneği (SİMED ) kurucuları ve haber sitelerinin isimleri şöyle:
 
Erdal BOZKURT samsunhaber.tc
Coşkun ÖZBEK haber362.com
Recep YAZGAN akasyam.com
Haydar ÖZTÜRK samsunkenthaber.com
Mehmet KÖSE haberefor.com
Adnan ARSLAN samsunahaber.com
Okan ÇAKIR samsundahaber.com
Okan BAŞ samsunmedyahaber.com
Ünal YAVUZ meydannet.com
Çağlar TURGUT atakumhaber.com
 
Derneğin geçici yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Coşkun ÖZBEK BAŞKAN
Recep YAZGAN BAŞKAN YARDIMCISI
Erdal BOZKURT BAŞKAN YARDIMCISI
Haydar ÖZTÜRK GENEL SEKRETER
Mehmet KÖSE MUHASİP
Adnan ARSLAN ÜYE
Okan ÇAKIR ÜYE
adminadmin