Güncel
Giriş Tarihi : 26-02-2014 13:17   Güncelleme : 26-02-2014 13:17

STARTUP WEEKEND GENÇ GİRİŞİMCİLERİ BULUŞTURACAK

Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Uluslararası Girişimcilik Merkezi, OMÜ ve Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu işbirliği ve Microsoft sponsorluğunda, dünya çapında 70’in üzerinde ülkede düzenlenen Startup Weekend etkinliği Karadeniz’de ilk kez Samsun’da yapılacak.

STARTUP WEEKEND GENÇ GİRİŞİMCİLERİ BULUŞTURACAK
Startup Weekend Samsun etkinliğinin, girişimcilerin iş fikirlerini tam 48 saat içerisinde örnek iş girişimine hazır hale getirmelerini sağlayan ve bunu zevkli bir yarışma haline getiren bir girişimcilik etkinliği olduğunu belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Etkinliğin Samsun’da ilk kez düzenlenecek olması ise etkinliği çok daha değerli hale getiriyor. 28 Şubat Cuma günü başlayacak ve 2 Mart günü sona erecek olan Startup Weekend Samsun, OMÜ KOSGEB TEKMER binasında gerçekleşecek” dedi.

Karadeniz ve tüm Türkiye’deki geliştiricilere, tasarımcılara ve genç girişimcilere açık olan etkinliğe herkesi davet eden Murzioğlu, “Etkinlik sırasında seçilecek 10 ekip, 48 saat boyunca, 10 mentorun desteğiyle yenilikçi fikirlerini konseptten örnek ürün aşamasına getirecektir. Katılımcıları ve kazananları ise çeşitli iş fırsatları, stajlar ve organizasyon ekibinin sağladığı diğer ödüller bekliyor olacak” diye konuştu.
adminadmin