Devlette ve siyasilerde şöyle bir durum söz konusu. Malumlarınız insanlar içinde kurumlar içinde bir soldan gelen tehditler var. Kötüye doğru insanlar da kurumlarda çekilir, yönlendirilir. Bir de sağa doğru yani hayra iyiye doğru çekilir kurumlar ve kişiler… Bu noktada özellikle dışarıya ve uluslararası zemine karşı kendi muhalefetini oluşturmalı devlet ve siyaset..
Oluşturulacak muhalefet siyasi parti olabilir Tıpkı AKPARTİ’nin karşısında ERBAKAN Hocamın muhalefet oluşturması gibi. Medya yapıları olabilir Kral FAYSAL’ın özellikle emperyalizme karşı kendi aleyhinde yazılar yazdırması gibi. Ya da sivil toplum kuruluşları oluşturulabilir. Bu sivil toplum kuruluşları da siyasete daha çok şey önerir daha çok şey teklif eder. Bu çok değerli. Hatta toplumu yönlendirir.
Sola çekilen bir adamı dik tutmak için sağında dikilmek ne işe yarar ki? O’nu aynı güçte sağa doğru çekmelisiniz ki adam dik durabilsin.

















































































































































































































