Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 04-06-2014 15:49   Güncelleme : 04-06-2014 15:49

TSD'DEN MUHTEŞEM KONSER

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Topluluğu Konseri'ne katıldı. Başkan Köktaş, "Bu muhteşem konser de engelli kardeşlerimizin gösterdikleri performans için onları tebrik ediyorum" dedi.

TSD'DEN MUHTEŞEM KONSER
Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde Türk Halk Müziği Topluluğu Konseri düzenlendi.

Şef İbrahim Üçüncü'nün yönetiminde tamamı engellilerden oluşan koronun söylediği birbirinden güzel türküler ile dinleyicilerine muhteşem bir müzik ziyafeti verdi.2 bölümden oluşan ve 2 saat süren konserde engellilerin hem tekli hem de koro halinde gösterdikleri performanslar davetlilerden büyük alkış aldı.
 
Düzenlenen konser hakkında bilgi veren Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi Başkanı Mehmet Yılmaz, "Bu konserimizi mayıs ayı içinde gerçekleşen Engelliler Haftası'nda yapmayı planlıyorduk. Fakat Soma'da yaşanan elim kazadan ötürü programlarımızı iptal etmiştik. Ben tekrar maden kazasında hayatını kaybeden 301 şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Bu konser için engelli kardeşlerimiz çok çalışmışlardı, onların emekleri boşa gitmesin diye konserimizi bugüne erteledik. Bu anlamda konserimizde emeği olan herkese ve bizleri yanlız bırakmayarak konserimize gelen siz  değerli davetlilere teşekkür ediyorum." dedi.
 
Konsere katılan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Engelliliğin bir eksiklik olmadığını, imkân verildiğinde kültürel ve sosyal gibi hayatın birçok alanında onlarında bir şeyler yapabileceğine yürekten inanan biri olarak, böyle güzel ve muhteşem bir akşamı bize yaşattıkları için, söyledikleri birbirinden güzel türkülerle bizlere müzik ziyafeti veren engelli kardeşlerimize ve bu konserde emeği olan herkesi tebrik ediyorum.

Engelli olmak asla bir kusur değildir. Hepimiz, bir engelli adayı olduğumuzu unutmadan, hep birlikte engelli kardeşlerimize destek olmalıyız.

AK Parti engellilerimiz için devrim niteliğinde birçok ilke imza atmıştır. Engelliliği bir kader olarak görmeyen, bu alandaki her adımı cesaretle atan AK Parti, engellilikle ilgili son dönemde yaptığı açılımlarla büyük bir toplum barışının sağlanmasına da yol açmıştır." dedi.
 
Konsere ayrıca AK Parti Samsun İl Sosyal İşler Başkanı Elif Coşkun Bilgin, AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman ve çok sayıda davetli katıldı.
 
adminadmin