Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Köşe Yazıları

Ulusal Güvenlik Tehdidi Ve Büyüyen Risk

Kıymetli dostlar, Uzun süredir bu köşede ısrarla dikkat çektiğim bir mesele, artık yalnızca bir uyarı değil, somut vakalarla doğrulanan ciddi bir ulusal güvenlik sorunu hâline gelmiştir. Türkiye’de faaliyet gösteren yabancı ortaklı özel güvenlik, dedektiflik ve hizmet şirketleri meselesi, görmezden gelinemeyecek bir boyuta ulaşmıştır.

Ulusal Güvenlik Tehdidi Ve Büyüyen Risk
Paylaş:

Son günlerde ulusal basına da yansıyan gelişmeler, bu tehlikenin yalnızca teorik olmadığını açıkça ortaya koymuştur. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yürüttüğü çalışmalar neticesinde, İsrail istihbaratı Mossad’ın Türkiye’de bazı özel dedektifler ve saha elemanları aracılığıyla Filistinli aktivistleri izlediği, takip ettiği ve veri topladığı tespit edilmiştir. Yapılan operasyonlarda, aralarında eski emniyet müdürlerinin ve özel dedektiflerin bulunduğu çok sayıda kişi yakalanmış ve tutuklanmıştır.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Köşe Yazıları Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat