DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Bedriye Arık ÇAMBEL
Bedriye Arık ÇAMBEL
Giriş Tarihi : 08-02-2021 06:22

Aşağı Bakmayacağız!

1. “Her şey çok güzel olacak." Sloganından sonra yeni slogan bu oldu. Yaşadık gördük ki “Aşağı bakmayacağız sloganınız tutmadı. Aşağı da baksanız yukarı da baksanız her yerde ak parti var, reis var. Ak parti de her şey daha güzel olmaya başladı. Ak kadrolar baştan aşağı yenilendi. Üç dönemdir koltuklar da yer işgal eden halktan uzak olan kibir abidelerinden bazıları belediyeler de koltuklar da yerlerini aldılar.(Ak kadrolar da yeni yönetimler oluşturuldu.) Gidiyoruz görüyoruz, adamın kendine dahi hayrı yok ama nedir? Belediyeler de başkan yardımcısı, özel kalem müdürü, medya tanıtım, memur, işçi her neyse onlar da illaki yeni seçimler de hak ettikleri yerlerini bulurlar ya da böyle devam ederler.

2.Aşağı bakmamaya devam edin sonuçta aşağıda başı kapalı diye dışladığınız insanlar yok artık. Aşağı bakmayın başı kapalı diye horladığınız, hoşlanmadığınız insanlar yok artık. Aşağı bakmayın teröristlere destek olan hocalarınız istediği gibi at oynatamıyor artık. Aşağı bakmayın hiç sevmediğiniz ama cenazelerinizi yıkayıp, okuyacak dindar nesiller ayaklar altında değil artık. Aşağı bakmayın özgürlük diye kandıracağınız yeni yetme nesil yok karşınızda, yeni nesil artık uyandı, tehlikenin farkındalar. Aşağı bakmayın TV lerde en iyi rollerle insanların kafasını karıştıracak mesajlarınıza yer verilmiyor artık. Aşağı bakmayın, “Her şey çok güzel olacak diye kirli ittifakınızın can çekişmeleri var.Yakında ölüm haberini de alırız inşallah. Aşağı bakmayın 20 yıl devletine büyük bir sadakatle emek vermiş ücretli öğretmenler var.Onlar hiç bir zaman kamu malına, devletin polisine sizler gibi zarar vermediler.Her daim görevlerini en iyi şekilde yaparak sağlam nesiller yetiştirdi.

3.Protesto hakkınız tabi, aşağı bakmayın yapın ama %52 oyla seçilmiş cumhurbaşkanının atadığı rektörü reddetmek sizlerin haddine değil bunun bilincine de varın o aldığınız puanlar sizi devlete karşı getirsin diye değil.

4.İşkence,gözaltı,tutuklama hiçbiri işe yaramaz. Vatanın da huzursuzluk çıkartan, aşırıya giden kim olursa olsun aşağıya bakmayacaksın ağır yargılayacaksın ki ülkede huzur olsun.

5.Aşağı bakmayacaksan seçimi bekleyeceksin hakkını sandıkta arayacaksın bez, çaput parçalarından kendine uyduruk bayraklar yaparak, meydanlar da sallayarak hak, hukuk aramayacaksın dış ülkeler de ki bozuk düzenin ülkeye sokulmasını istemeyen bir halk var buna saygı duyacaksın.

6.Bu ülkede yeterince özgürlük,adalet,barış, demokrasi olmayabilir bu demek olmuyor ki ahlaka dine uymayan istek ve arzularını alenen yaşayabilirsin herkese bunu yayabilirsin. Senin özgürlüğün bir başkasının özgürlüğüne engel olacak çizgide biter.

Dün mesele ağaç değilse bugünde mesele rektörlük değil. Siz istediğiniz kadar dini sevmeyin, din düşmanlığı yapın “İslam nurunu tamamlayacak. Ne İslami değerlere sövdürürüz nede İslama sövmenin hürriyetini sizlere yaşatırız.

Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir atasözünün anlamı nasihat ile uslanmayanın azarlanması gerektiğini azarın ve şiddetin kötü yoldan saptıracağını ve iyi yola döndüreceğini ifade eder. Nasihat ile yola gelmeyenin hakkının dayak olduğu anlamına gelmektedir.

NELER SÖYLENDİ?
@
gamzegül 3 yıl önce
Türkçe'yi doğru kullanamayan birinin hiçbir imla ve dilbilgisi kuralına uymadan yazdığı bu yazı hem şekil hem de içerik olarak yayımlanmaya değer bir yazı değildir. Keşke yazarlarınızı ve yazılarınızı seçerken daha seçici olsanız...
Bedriye Arık ÇAMBEL

Bedriye Arık ÇAMBEL

DİĞER YAZILARI 2023 Yılından 2024’ e Girerken Kısa Özet İsrail Devlet Değil Terör Örgütüdür Atanamayan Uzmanlar 15 Temmuz; Cesaret, Erdem ve Zafer… 14 Mayıs Seçim Sonucunu Açıklıyorum İnternet Dolandırıcılığı Bağımsız Milletvekili Olmak Eylül Ayının Girmesiyle Piyasalar Açılacak Ücretli öğretmenler zor durumdalar Bir ülke içten nasıl çürütülür? Nerede o eski bayramlar! Dolandırıcılıkta son nokta! Hiç Bir Şeyin Geçeceği Mececeği Yok Zamlar geri çekilsin! Türkiye De Bayan Yazar Olmak Çok Zor! Nefret Yok, Sevmek Var Adalet Ve Eşit Haklar Yangın var türkiyem! Yangın var… Sizce Hangisi Daha Tehlikeli Delta Virüsü Mü? Z Kuşağı Mı? Aşı Olalım Peygamber Efendimiz Ve Sahabeler Peygamber Efendimiz’in Hz.Muhammed Mustafa S.A.V 'İn Gençlik Yılları Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V) Hayatı Peygamber Efendimiz Doğmadan Önce Yaşanan Mucizevi Olaylar Sihirli Değnek Mucize Çıkar Maskeni Kudüs neden önemli! Yuvayı Yapan Dişi Kuştur… 28 Şubat’ı Z Kuşağı Bilmez! İstanbul Aşktır İstanbul Siyaseti Bir Başkadır... Küresel Güce Teslim Olmayacağız Whapsapp’ı Siliyor Muyuz! 2021 Koronavirüs Aşısı Asgari Ücret ‘O000h Be’ Dedi Millet! Bahçekent Kemal Kılıçtaroğlu'na Sesleniyorum Ücretli Öğretmenler Öğretmenler Gününde Müjde Bekliyorlar! Ücretli Öğretmenlikte Durum Tespiti 3 Ücretli Öğretmenlikte Durum Tespiti 2 Ücretli Öğretmenlerin Sorunları ve Durum Tespiti!
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA