DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Rukiye AYDIN
Rukiye AYDIN
Giriş Tarihi : 10-07-2019 09:54

Bir Milat Olarak 15 Temmuz

Evet; 15 TEMMUZ bir milattır, suskun, masum, yıllarca ötekileştirilmiş bir toplumun direnişinin ve aslına yeniden dönüşünün miladıdır.

15 TEMMUZ bu milletin yanında gibi gözüküp kuyu kazanları kuyuya gömülmesi miladıdır, Devleti baba bilip devletine başkaldırmayan bir toplumun, kanunları, yasaları, imkânları kendi hegemonyalarına kullanıp, milletin seçtiği hükümeti ortadan kaldırmaya çalışanların yaptığı zorbalığa ihanete canıyla, kanıyla dur dediği bir milattır.

Bu toprakların tarihi ihanetlerle doludur, sonuç hep hainlerin hüsrana uğramasıyla sonuçlanmış, hainler hüsrana uğradıkça devletimiz milletimiz hedef büyütüp ilerlemeyi sağlamıştır.

En acı olan tarafı ise ihanetçi yapılar tarafından aldatılmış,  fikriyatı değiştirilmiş, kendine olan özgüveni elinden alınmış tabiri caizse köleleştirilmiş, bu topraklarda hayat bulmaya çalışan gençlere oluyor.

Devletin içine yıllarca çöreklenmiş bir yapı olan FETÖ ekmek bulabilme umudu ile kendine sığınmış kitleyi dış güçlerle ortak kurduğu yapıda kullanarak devleti ele geçirme operasyonuna karşı halkın vurduğu tekme ile başlayan bir milattır,

Milletimizi her konuda aldatabilir, kandıra bilirsiniz ancak Din, Devlet, Vatan, Milleti yok edeceğiz diye kendinizi belli ettiğinizde orada kandıramaz şamarı yersiniz.

Devlet bizde her şeydir.

Devlet ufuktur, ufka bakarak kendimizi buluruz,

Devlet Ekmektir, aştır karnımızı doyururuz,

Devlet babadır, en çaresiz olduğumuz anda elini sırtımızda hissederiz.

Devlet kutsaldır, devlet olmadan dini yaşantın eksik kalır...

Velhasıl devlet dediniz mi akan sular durur.

Dedelerimiz Çanakkale savaşını dış mihraklara karşı yaparken bugün kendi içinde çıkmış ihanet yapısını görse kan ağlarlardı.

Sosyolojik yapı olarak 15 TEMMUZ ve FETÖ dini hassasiyeti ortadan kaldırmak insanları sınıf ayrımına sokmak ve vatanı bölmek için kurgulanmış bir tezgahtı.

Rabbimize şükürler olsun ki devletimizin nerede bir mazlum varsa sırtını sıvazladığı güç verdiği, nerede bir gözyaşı döken varsa gözyaşlarını dindirdiği toplumun duası, milletimizin küllenmeye yüz tutmuş zannedilen imanı ile devletine sahip çıkışı bu ihanet şebekelerinin sonunu getirmiş oldu.

Bu vesile ile 15 TEMMUZ hain darbe girişiminin yıldönümünde şehitlerimize yüce Mevla’dan Rahmet, Gazilerimize de en tez zamanda Rabbimizin Şafii isminin hürmetine şifa bulmalarını temenni ederim.

Bir sonraki yazımda buluşmak üzere siz saygıdeğer okurlarımı cenabı hakka emanet ediyorum.

Rukiye AYDIN

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA