DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Zehra KINALI
Zehra KINALI
Giriş Tarihi : 03-08-2019 15:00

Cenevre sözleşmesi... CHP... Suriyeliler

-Suriyeliler, Afganistanlılar ve diğer mülteciler neden Türkiye'deler?
-Biz onları istemiyoruz.
-Defolup gitsinler!!!
diyerek konu hakkında  bilgisi olanda olmayanda herkes kendince yorum yapıyor. Yani ağzı olan herkes konuşuyor. Faturayı 17 yıllık iktidara keserek boş boş konuşmak yerine açıp biraz tarih okumaları gerektiğini hatırlatmak isterim. Gerçi okumaktan ziyade bakan, seyreden, bide boş boş konuşan bir memleket olduk. Yani bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete.
Haydi hayrola.

  26 Ağustos 1961 de Rahmetli Menderes'in idamından 20 gün gibi kısa bir süre önce darbeyle iktidara gelen CHP'liler o yıllarda İslam’ı en büyük tehlike görüp Kur’an-ı Kerim’i yasaklarken, aynı zihniyet Avrupa’nın Evrensel İnsan Hakları Beyannamesini Kur-an hükmünde  görüp NATO’nun Cenevre Sözleşmesini imzalamıştır.

NOT: (Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda 1950 tarihinde kabul edilen, 28 Temmuz 1951 tarihinde imzalanan ve 22 Nisan 1954 tarihinde yürürlüğe giren Mültecilerin Hukuki Durumuna Dair Cenevre Sözleşmesi’ni Türkiye 29 Ağustos 1961 tarihinde, 359 sayılı kanunla onaylamıştır.)

  İktidardaki darbeci zihniyet o zamanın Avrupa’sından gelecek olan savaş mağduru mültecileri insanlık adına ülkemize  alırız diyerek Cenevre Sözleşmesini imzalayanlar şimdi utanmadan Ortadoğu'da Cenevre Sözleşmesini ülkelere imzalatan şeytanların çıkardığı yangından kaçarak ülkemize  gelen mültecileri İSTEMİYORUZ!!! diyerek mültecilerin göçmen statüsünde geri gitmeleri gerektiğini söylüyorlar. Onlar  üzerinden siyaset yapmaya kalkıyorlar.
  
  Suriyelileri bu ülkenin başına bela eden birisi varsa o da Cenevre Sözleşmesini imzalayarak ta o yıllarda Ortadoğu projesini hazırlayan emperyalist zihniyetle hareket eden CHP zihniyetidir. Avrupa'dan gelen mültecilere göçmenlere kapımızı açtığımız gibi bugünde  Suriyelilere kapımızı açmak zorunda kaldıysak bu şimdiki iktidarın değil, bizzat 1961 yılında darbeyle iktidara gelen CHP'lilerin Cenevre Sözleşmesini imzalamaları yüzündendir. Bu nedenle hiçbir CHP'linin bu durumdan şikayetçi olmaya ve barbarlık yapmaya hakkı yoktur.

  Vatandaş olarak mülteciler konusunda iktidarın yetersiz kalıp ve ülkenin her yerine dağılarak başıboş bir şekilde dolaşmaları ve toplumda itilip kakılmalarından, aşağılanmalarından insan olarak utanıyorum, acaba içinizde "ben de bir vicdan sahibiyim" deyip te kaç kişi bu durumdan UTANMIYOR, HİCAB DUYMUYOR?

-Kadınların sokak aralarında pazarlık mal gibi satılmaları..
-Çocukların dilencilik yapmaları...
-Adamların ise uyuşturucu gasp ve dolandırıcılık yaparak toplumda büyük bir sorun oluşturması nedeniyle içimizdeki, dışımızdaki hainlerle uğraşmak bir yana bir de onlarla uğraşmak zorunda kaldık.
 
  O insanları devletinden sürgün eden zihniyete çanak tutanlar bugün Reise "Esad'la masaya otur. Suriyeliler geri gitsin!!" diyen alçak zihniyetin nasıl bir namussuz oyun içinde olduğunu bilelim. Sonra Suriyeli kardeşlerimize nasıl davranmanız gerektiğini düşünerek konuşalım.

  Kimse yerini yurdunu keyfe göre  terketmez. Cenab-ı Allah onları bu hale düşürüp Ortadoğu projesi ile dünyaya hakim olmak isteyenleri de  kahretsin.

  Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun.
  Allah'ım milletimizin ordumuzun devlet liderlerimizin yâr ve yardımcısı olsun.

  Selam ve dua ile kalın.
  Allah'a emanet olun.

   Zehra KINALI

NELER SÖYLENDİ?
@
Zehra KINALI

Zehra KINALI

DİĞER YAZILARI Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım... Değişim Şart Diyenlere İçlerindeki nefret hiç bitmeyecek. Zira... Selâm olsun... Nereden nereyeee... Allah'ım, milletimize bir uyanış nasip et! Sapkınlık ve ahlaksızlık hastalığı! Yasattığınızı yaşamadan ölmeyin ey zalimler topluluğu Başınıza Gelen Her Musibet Kendi Yapıp Ettikleriniz Yüzündendir Bunca Haini, Dinsiz, İmansız Vatan Hainini Bir Arada Barındıran Bir Ülke Daha Yok Enşece Develeri Yavaş Sür, Cam Şişeler Kırılmasın! Allah'ım Merhamet Et Bize Eğer İnanıyorsanız... İstanbul Sözleşmesi Kadını Yaşatırmış! Zulüm Bitti!!! İnsan Olarak Üzülüyorum. Çünkü Ne Olursa Olsun Ölen Bir İnsan! Ayasofya, Öksüz Duruşun Yerini Ezan Ve Kuran Sesleri Alacak İnşaallah! Vakit Türkiye Vaktidir... Senin Gölgende Nefes Almak Haram Olsun Bu Hainlere! Hiç Bir Akıl Sahibi Kimse Kadınlar Gününü Kutlamaz! Sevdiğin Her Şeyi Er Ya Da Geç Kaybedeceksin, Ama Dikkat, Nihilizm Hiçliktir! Koç'larımız(!) Nerede? Önce... Evlâdın olmadığı yerde huzur olmaz! Müslüman Türk’ün böyle bir günü kutlamasını esefle kınıyorum! Kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et! Sa-kı-na-cak-sın! Velhasıl Azizim… Hatırlatmak istedim! Hacire anne ve tüm annelere... Vargit Çiçekleri Güzellik, kötülük mevsimde değil yüreklerdedir! Düşman almaya doymaz! Utanmaktan utanan bir nesil geldi dünyaya nerde kaldı edep, nerde kaldı haya? Güzel huyları çalmayın! Saygı görmek isteyen sevgi göstermeyi bilmeli! Bu Gidiş Nereye? Yeni bir gün demek yeni bir hayata merhaba demektir! Ne devletin valisi ittir ne de o valinin yönettiği ilin milleti! 40 Yaş Tecrübesi Birbirimizin Gönül Sarayına Giriş Kapısı, Gözler Ve Sözlerdir Biz çok güzeldik, çocuk iken... Sevgiyi Biliyormuyuz? Allah iyilik edenleri sever... “Hiç” lik makamında mısın? Dünyayı güzellikler kurtaracak! Sahi Neydi Vefa! Biraz Samimi(ni)yet Gerek Bize Ekmeksiz yaşarım hürriyetsiz yaşayamam! Elbette, Herşey Güzel Olacak... Bir kitap düşünün ki! Huzurevleri mi, yoksa hüzün evleri mi? Maya Tutmayan Ruhlarımız Ahh Ayasofya'm!!! Allah Merhametsizlere Merhamet Hissi Versin! 31.03.2019’a Dair Tarihe Bir Not Düşelim!
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA