DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Mesut CİHAT
Mesut CİHAT
Giriş Tarihi : 11-02-2019 10:40

Eski Türkiye’den Kalma Fırıldak Kemal

Devir artık Cumhuriyet Gazetesinin flaş haberi 17 Eylül 1961 Menderes idam edildi dönemi eski Türkiye’de kalmış, flaş haber olan yeni Türkiye dönemi başlamıştır.

Artık insanların söz sahibi olmadığı, Kur'an-ı Kerim’lerin toplatılarak yakıldığı ve okunmasının yasaklandığı, kız çocuklarının ikna odalarında zorlanarak başlarının açıldığı, kamu alanlarına ötekileştirerek sokulmadığı ve insanların suçsuz yere evlerinden alınarak akıbetlerinin ne olduğu bilinmeyen dönem, yeni Türkiye’nin hürriyet bulmasıyla bir daha gelmemek şartıyla kapanmıştır.

Kişilik ve kimlik insanı hem onurlandıran hem de onursuzlaştıran bir belirtidir ve layık olabilmek için çok önemli bir hassasiyet gerektirir, şayet anlatmak gerekirse iki hususta anlatabiliriz.

Birincisi erdemli olabilmek hakikaten çok meziyet isteyen ama sonunda kişiliğini baş tacı yaptıran, toplum içinde statü sağlayan ve kitlelerin sevgisine mazhar olan, meşakkatle elde edilen ve kazanılan bir saygınlıktır.

İkincisi ise yalanlarla onurunu ve erdemini kaybetmiş eski Türkiye’den kalma Fırıldak Kemal, maalesef tabiri caizse örnekleştirmem benzerliktendir, mesela 15 Temmuz’da Sayın Cumhurbaşkanına korumaların bana haber verseydi seni havalimanında beklerdim sözünün arkasında apar topar havalimanından kaçarak kendi belediye başkanının evine zor düşmüş ve kahve yudumlayıp 15 Temmuz’un başarılı olmasını ekranlarda seyretti ve utanmadan ertesi gün kürsüye çıkıp haberim olsaydı bende tankların önüne yatardım yalanını diyecek kadar onurunu ve erdemini zedelemiştir.

Çünkü onurlu ve erdemli bir kimse bir mitingde ananı, ananı diyerek Cumhurbaşkanının merhum annesine dil uzatacak kadar onursuzca fırıldaklaşıp, sonrada ben öyle demek istememiştim diyerek çark eden Fırıldak Kemal'in kendisi değil mi.

Türkiye’nin gözünün içine baka, baka bir kanalda PKK silah bırakmaz deyip, PKK'nın sözcülüğünü yapan, sonrada Afrin’e girerseniz çıkamazsınız diyen ve Afrin sınırına giden sanatçılara onlardan sanatçı olmaz bu sanatçılar iktidar yanlısı yalanını atan ve iftira eden, Allah aşkına Fırıldak Kemal değil de kim.

Bakın buradan söylüyorum bulunduğu yalan ekseninde döne, döne bir gün fırıldak gibi çatlayacak ve unutmayın bu çok büyük kayıp olacak çünkü yalan üreterek şarj olan Fırıldak Kemal'in kaybı, CHP'nin bitişi demektir.

Burada anlatmak istediğim Fırıldak Kemal'in kısa bir bölümüydü buz dağının arkası anlatmakla bitmez, insanları kandırarak empati kurmak artık yeni Türkiye’de sökmüyor ve

görüyoruz ki Fırıldak Kemal'in eylemleriyle söylemleri bir birini tutmuyor.

Bakınız eylemlerle söylem insanı yansıtan aynadır, neyi söylerseniz size yansıyacak o'dur, eski Türkiye’den kalma Fırıldak Kemal'in yaşayışı Helmut, söylemi Mahmut, SSK'yı batırdın Türkiye’yi batırtmazlar sana Mahmut.

Artık ya olduğun gibi görün, yada söylediğin gibi ol, aksi taktirde bu necip Millet gerekene gerektiği dersi verecek kapasitede C ıvık  H arabe  P ısırık  bir topluma yer yok vesselam.

Mesut İSLAM

NELER SÖYLENDİ?
@
Fatih can 5 yıl önce
Çok isabet etmiş, bu kadarmı olur bir insan fırıldak, ben bu fırıldak kemal ismini sosyal medyamda kullanacağım
Mesut CİHAT

Mesut CİHAT

DİĞER YAZILARI Ezanlar Susma Bu Vatan Bölünmez Zafer Ümmet’in Olacak Güzel Ölüm Ey Şehid İnsanlık Ölmüş Filistinde Güneş Yakından Doğar Susabiliyorsan Sus Katil İsrail Meral'i Temel'e, Temel'i Kemal'e Vur, İllet İttifakı Çıkar Küçük Henri İyilik İlahi Emirdir Yirmide Öl, Yetmişte Mezara Gir İbadet Ve Zikir Hakikat’ın Ucundan Tutmak Körü Körüne Yürümek Mümin Kimdir Akdeniz'de Sırtlan Payı Egolara Tutsak Olmak Dünyevi Ve Uhrevi Hayatı Ateşe Atmak Fitnelik Ve Kıskançlık Acz'imizi ve fakr'imizi bilmek! Uzlete Çekilmek Kovid-19 Altına Elini Sokanlar Biz Bize Yeteriz Ruhuna İhtiyaç Var Dünyanın Zerre Karşısında Diz Çöküşü Gizemli Zerrenin Korkutan Yüzü Güzel Ölüm Ahlakı Soyulan Soyut Kimlikler Tevhid Ve Put Peygamber’in Örnek Hayatı Hayy-ı Meyyit CHP Hayatın Ve Zamanın Değerini Bilmek Münafıklık Müslüman Hastalığı Korkularımız Hayatımızı Yönlendirmesin! İslam Ve Küfür Milleti Ölümü hatırlamak! Vahyin ışığında aklı kullanmak! Laf Ağızdan Bir Kere Çıkar, S 400'ler Türkiye'ye Gelecek Kapitalizmin Aldatan Yüzü İmamoğlu'nun Kleptomani Hastalığı İslami Ve Tağuti Siyaset Dâvâ adamı olmak! Önce kendini eleştir! ALLAH’A KULLUK Tabiat Yaratabilir mi! Hocaların Egolarını Tatmin Etme Çatışması FETÖ'nün Karanlık İttifak Şövalyeleri Ülkenin Dibini Delen Üçüncü Sınıf Söylemde Müslüman eylemde nesin? Meral'i Temel'e, Temel'i Kemal'e Vur, Abdullah Gül'ün Partisi Çıkar Dostlukların Abdullah Gül'de Kıskançlığa Dönüşmesi Zalim zulmüyle hükmedemez! Allah’ı bilmek! CHP Ve İyi Parti’nin Belediye Nikâhı Piyonlar Hain Ve Dönektirler
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA