DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Bedriye Arık ÇAMBEL
Bedriye Arık ÇAMBEL
Giriş Tarihi : 14-12-2020 09:51

‘O000h Be’ Dedi Millet!

Korona virüsden dolayı günlerdir evlerinde kapalı kalan insanlar dün derin bir nefes aldı ve aldıkları nefeslerini "ooooh  be!!!" diyerek verdiler.

 

Elinde masum insanların resimleri, sağlam dosyası ile İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendi masum insanların neden öldürüldüğü ve onların ölümleri ile tek lâf edemeyen milletvekillerine açık açık hodri meydan dedi. Kendisini tebrik etmemek, kendisini takdir etmemek, kendisine hayran olmamak mümkün değil.

 

Akparti teşkilatlarından gelen insanlar bu kadar güzel bir dik duruş sergileseydi terör değil terörün t si dahi kalmazdı. Vatan millet sevdası uğruna konuşan insanların teşkilat toplantılarında kişisel çıkarlar uğruna ellerinden mikrofon alındığına insanlara hitap etmelerine engel olunduğuna şahit olmuş biri olarak bakan beyle gurur duymamak mümkün değil. Helal olsun, helal olsun, helal olsun işte tam bir vatanseverlik işte tam bir milliyetçilik ruhu örneği çoğu insana da kapak olsun.

 

Gerçekler asla kapatılamaz, iyiler daima var olacaktır. İyilerin damarlarına âdeta yeniden doğuş kanını pompaladı bakan bey mecliste ki konuşmaları ve açıklamalarıyla insanlar, aynı videoyu sabaha kadar tekrar tekrar izledi.      

 

“Yurtta sulh, cihan  da sulh.! Bitti artık, yurtta gözü olana cihanı dar etme vaktidir. Eyy  Hamza yüreklim Süleyman Soylu;

 

Heybeti  İslam düşmanlarına korku saldı. Vatan millet sevdalılarına gurur ve şeref verdi.

 

Her meydana er gerek cesur bir yürek gerekiyordu.

 

Gel gelelim doğuda perişan olan halk için terörün köküne kibrit çaktığı için insanlar müteşekkir olmuşlardır.

 

Tek bayrak tek devlet fikri ile hareket eden tüm  kürtler bakan beyi tebrik etmişlerdir.

 

Ak partili olmayanlar bakan beyi desteklemeyenler bile şunu söylüyor. Hdp meclise değil Türkiye'ye bile girmemelidir.

 

Söz uçar yazı kalır, millet hiç böyle “Oooh” çekmemişti. Tabiki paralar PKK  ya gitmemeli millete gitmelidir bundan daha doğal ne olabilir ki o paralar yandaşlara da gitmemelidir.

 

Teröristlerin yandaşlarına, destekçilerine füze oldu yağdı.

 

Sanırım uzun yıllardır hiç kimse bu kadar derinden ooooh çekmemiş, içinin yağlarının eridiğini hissetmemişti. Gönüllerde de hoş bir seda oluştu sanırım.

 

 Ruh sağlığı bozulanlar için de en kısa zamanda yeni birimler kurulur.

 

Muhteşem Süleyman'da herkese yetecek kadar füze var  buna da emin olduk.

 

SELAM VE DUA İLE   

NELER SÖYLENDİ?
@
Bedriye Arık ÇAMBEL

Bedriye Arık ÇAMBEL

DİĞER YAZILARI 2023 Yılından 2024’ e Girerken Kısa Özet İsrail Devlet Değil Terör Örgütüdür Atanamayan Uzmanlar 15 Temmuz; Cesaret, Erdem ve Zafer… 14 Mayıs Seçim Sonucunu Açıklıyorum İnternet Dolandırıcılığı Bağımsız Milletvekili Olmak Eylül Ayının Girmesiyle Piyasalar Açılacak Ücretli öğretmenler zor durumdalar Bir ülke içten nasıl çürütülür? Nerede o eski bayramlar! Dolandırıcılıkta son nokta! Hiç Bir Şeyin Geçeceği Mececeği Yok Zamlar geri çekilsin! Türkiye De Bayan Yazar Olmak Çok Zor! Nefret Yok, Sevmek Var Adalet Ve Eşit Haklar Yangın var türkiyem! Yangın var… Sizce Hangisi Daha Tehlikeli Delta Virüsü Mü? Z Kuşağı Mı? Aşı Olalım Peygamber Efendimiz Ve Sahabeler Peygamber Efendimiz’in Hz.Muhammed Mustafa S.A.V 'İn Gençlik Yılları Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V) Hayatı Peygamber Efendimiz Doğmadan Önce Yaşanan Mucizevi Olaylar Sihirli Değnek Mucize Çıkar Maskeni Kudüs neden önemli! Yuvayı Yapan Dişi Kuştur… 28 Şubat’ı Z Kuşağı Bilmez! İstanbul Aşktır İstanbul Siyaseti Bir Başkadır... Küresel Güce Teslim Olmayacağız Aşağı Bakmayacağız! Whapsapp’ı Siliyor Muyuz! 2021 Koronavirüs Aşısı Asgari Ücret Bahçekent Kemal Kılıçtaroğlu'na Sesleniyorum Ücretli Öğretmenler Öğretmenler Gününde Müjde Bekliyorlar! Ücretli Öğretmenlikte Durum Tespiti 3 Ücretli Öğretmenlikte Durum Tespiti 2 Ücretli Öğretmenlerin Sorunları ve Durum Tespiti!
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA