DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Orhan SARIKAYA
Orhan SARIKAYA
Giriş Tarihi : 20-12-2016 10:01

Patlama+suikast=?!

Bizler her hafta yeni bir Patlama’ya ya da Sansasyonel olaylara hazırız! Ya SİZ?

Beşiktaş Patlamasından sonra bizim malum Fakir ile bir görüştüm, Fakir biraz da aslında sitemkârdı! O kadar şey biliyorsun neden yazmıyorsun diye…

Yazmamamın, Ya da yazamamamın sebebi belli de neyse!

Gerçi Fakir’de biliyor!

Fakir ile Patlamanın kritiğini yaparken Fakir “Yine yeni patlamalar bekliyoruz!” dediğinde açıkça söylemek gerekirse çok şaşırmadım, Zira bende bekliyordum. Ben Vodafone Arena önünde yapılan alçak hain saldırının notlarını ve araştırmalarını yaparken bu defa da Kayseri’de ki Terör Saldırısı ve 13 Askerimizin şehit haberi ile tahmin ettiğim beklediğimiz bir patlama daha gerçekleşmişti.

Peki bu son patlama mıydı?

Üzgünüm ama bence değil…

Toplumsal Kaos yaratacak sansasyonel bir patlamanın hazırlıkları yapılıyor bence! Burada MİT’e son derece önemli görevler düşüyor. Bu bağlamda biraz Hükümete biraz da MİT’e kızgınım aslında. Onlarca önlenen Canlı Bomba ve Bombalı araç olaylarını neden teşhir etmiyorlar? “MİT ya da Devlet Yada İç işleri Bakanı çalışmıyor!” Algısı üzerine ince ince çalışma yapılmasının önü açılıyor, Gerçekte yaşananlar ise hiç de öyle değil…

Tek dertleri Terör Saldırıları ile Türkiye’yi diken üstünde tutmak…

Bu Patlamaların sebebinin Terör örgütü PKK olduğunu söylemek yerine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, terörün nedeninin başkanlık sistemi olduğunu söyleyerek bir skandala daha imza atsa da Türkiye neyin ne olduğunu ne anlama geldiğini aslında çok iyi biliyor.

Bu Patlamalara biraz geriden başlayarak göz atacak olursak;

İstiklal Caddesi patlamasında gerçekleşen bombalı saldırıda kullanılan bomba düzeneğinin Atatürk Havalimanındaki kullanılan bombalarla aynı elde hazırlandığı ortaya çıkmıştı.

Beşiktaş’ta ki bombada TNT ve RDX karışımı patlayıcıların kullanıldığı belirlenirken üçüncü bir kimyasal madde izine de rastlandı. Teröristlerin patlamanın şiddetini artırmak için ‘PETN’ isimli patlayıcı kullandığı ortaya çıktı. PETN’in, patlamanın şiddetini 8 kat artırdığı gibi SADECE! gelişmiş ülkelerde laboratuvar ortamında üretilebiliyor. Kısaca bombanın fabrikasyon yapımı olduğu kesinleşti. Bu tür patlayıcıları bir araya getirme kabiliyetinin üst düzey askeri personel bilgisi gerektirdiği bu nedenle bombanın yurt dışında yardım alınarak hazırlandığı ve Türkiye’ye sokulduğunu bizlere gösteriyor.

Beşiktaş Patlaması ile devam edelim!

Beşiktaş patlamasında hatırlar mısınız? Teröristlerle çatışmanın çıktığı söylendi ilk anlarda, ama daha sonra ise bu konu bir şekilde kapatıldı ve unutturuldu! Sadece Canlı Bomba ve Patlayan araç gündemde kaldı!

Beşiktaş Patlaması 3 Aşamalıdır!

1.Aşama

Bombalı araç önceden yerleştirilen bölge’de Patlatılır,

2.Aşama

Canlı Bomba etrafına Polisleri toplar ve Kendisini Leş haline getirirken yanında ve çevresinde bulunan polislerimizi şehit eder,

3.Aşama

O Noktaya Beyaz Şahin marka bir araçla 5 kişilik Terörist grubu gelir ve Alman BND Ajanlarının kullandığı UZİ Marka silahlarla Polis üzerine yaylım ateşi açar! Daha sonra aynı araca binen teröristler Gümüşsuyu Caddesini takip ederek izlerini kaybettirirler. Nedense! Yerlerde yüzlerce Uzilerden  çıkan boş kovan bulunmasına rağmen bu üçüncü Aşama unutturulur!

Peki, bu 3.Aşama neden unutturuldu?

Gümüşsuyu Caddesine giren araç tam da Alman Konsolosluğunun olduğu yerde kayıplara karışır. Hem de hiç bir iz bırakmadan! İşin daha da enteresan tarafı ise sürekli olarak Alman Konsolosluğu önünde nöbet tutan polisler varken, O gece orada polis yoktu! Yine bu terör saldırısı esnasında çevik kuvvet saldırıya uğradığı yerde ilk defa duruyordu.

Çevik Kuvvet’in saldırıya uğradığı alanın bir diğer dikkat çekici yanı daha var! Nedense o bölgeyi çeken bir tane bile Güvenlik Kamerası yok! Ya da var ama biz bilmiyoruz!

Beşiktaş Terör Saldırısı toplamda 120 saniye yada 2 dakika içerisinde bu 3 Aşamalı plan gerçekleşti, Ardından tam 60 saniye yani 1 dakika sonra da BBC, Süzer Plaza’dan canlı yayın yapmaya başladı.

Dikkat edin!

2 Dakika içerisinde Terör olayları bitiyor aradan tam 1 dakika sonra ise BBC Muhabiri grant tuvalet olarak otel odasından canlı yayına geçiyor, Ama ne iştir ki Patlamalar ve çatışmalar bittikten sonra yayına bağlanıyor! Peki, patlama ve çatışma anı neden verilmedi? Otel odası bölgeye son derece hakim

Tabii ki bu Terör Olayını TAK üstlendi. PKK ya da TAK arasında ki fark ise TAK’ın Askeri ve Polisi hedef alması.

Beşiktaş’ta ki Terör Saldırısı sonrası ise ABD, İngiltere ve Fransa bakanlık düzeyinde açıklama yaptı ve taziye dileklerinde bulundu. Dikkat edin Başkan yada Başbakan düzeyinde bir açıklama yok!

Şimdi bir de bu kadar verinin ışığında gerçekleşen Kayseri Patlamasına bakalım ve bizim karşımıza ne çıkacak hep birlikte görelim;

Malum Kayseri Patlaması’da TAK’ın gerçekleştirdiği 13 Şehit verdiğimiz bir Terör saldırısı. Peki, Neden Kayseri’de çarşı iznine giden Askerler hedef alındı? PKK’ya son beş ayda 700’den fazla kayıp verdiren özel bir askeri birlikte o yüzden. 5 Ay öncesine giderseniz 15 Temmuz’u bulursunuz! 15 Temmuz’dan sonra PKK, kırsalda verdiği kayıpların hırsını silahsız erlerden çıkarmaya çalıştı!

Bu patlamaların arasına bir de 14 Aralık 2016 günü İran’da bulunan Irak’ta ki katliamcı Şii milis gücü Haşdi Şabi Sözcüsü Ahmed El Asadi’nin, Başika’daki Türk askerilerinin varlığı nedeniyle iki ülkenin askeri çatışmaya girmesi durumunda Haşdi Şabi güçlerinin Türkiye’ye karşı mutlaka bu çatışmada yer alacağını söylediğini de ekleyelim.

Ve Halep!

Muhaliflerin bölgeden dahi çıkmaması için her türlü engellemelerin yapıldığını ve çoluk çocuk bir tek Sünni kalmayıncaya kadar herkesi önce tecavüz ve işkenceden geçirip daha sonra yavaş yavaş acı çektirerek öldürmenin derdine düşmüş olan Katil Esed’in ve Şİİ Teröristlerin şuan tek derdi var. Türkiye’yi Kritik sayılı günler kala fiili olarak Suriye’ye çekmek…

Bu dönemin Tapınakçıları, Son günlerini son saniyesine kadar değerlendireceğinden kimsenin şüphesi olmasın, Zira uşakları onlara sadakatını her daim gösterdi bundan sonra da gösterecek… 

Hazırsanız! Şimdi sıra Puzzle’nin parçalarını toparlamaya geldi derken!!!

Patlama Rus Büyükelçisi Andrey Karlov Çağdaş Sanatlar Merkezindeki resim sergisinin açılışında silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Saldırgan Ankara Çevik Kuvvet’te görevli polis Mevlüt Mert Altıntaş olduğu ortaya çıktı. FETÖ’nün çevik kuvvette ki bir teröristi olduğu gün gibi aşikar. Zira dikkatinizi çekmesi lazım Neden ABD, Almanya, İngiliz, Fransız veya bir Hollanda büyük elçisi değil de Rus Büyükelçisi?! Bu sorunun cevabı kafanızda netse sorun yok.

Rusya, İran, ve Türkiye’nin Halep’te çözüm konusunda bir araya gelmesinden bir gün önce Başkent’teki çirkin provokasyonun zamanlaması ise dikkat çekici…

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un katıldığı bir sergide uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından bir açıklama yaptı ve “Türkiye ile Rusya’yı karşı karşıya getirmek istiyorlar.” dedi. Öte yandan Rusya Devlet Duması Güvenlik Komisyonu Başkanı Leonid Slutsikiy de hain saldırının Türkiye-Rusya ilişkilerini olumsuz etkilemeyeceğini söyledi. Bu da tabii ki suikast sonrası Türkiye-Rusya ilişkilerinin gerileceği beklentisi üzerine hesap yapanlara büyük şok yaşattı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından “ABD veya FETÖ’nün suikastın arkasında olabileceği” yönündeki iddialara ise “GEREKSİZ” bulduğunu açıkladı. Patlama

Hadi! Puzzle’nin parçalarını toplayalım…

Kayseri ve Beşiktaş’ta Yaşanan Patlamalarda Kullanılan Bombalar, Fünye Ve Düzeneğinin ABD Yapımı Olduğu Ortaya Çıktı.

Beşiktaş’ta ki patlamada Çevik Kuvvet ilk defa o bölgede konuşlandırıldı. Şehit sayımızın artmasının sebebi!(Çevik Kuvvet’i kim konuşlandırdı yeni yerine? FETÖ’cü bir amir mi?)

Beşiktaş’ta ki saldırı da Alman BND Alman Ajanlarının kullandığı UZİ Marka silahlarla çevik kuvvet tarandı.

Beşiktaş’ta ki saldırı da Çevik Kuvveti tarayanlar Gümüşsuyu’nda Alman Konsolosluğu mevkiinde izlerini kaybettirdiler, Araçla birlikte!

Beşiktaş ve Kayseri bombalı Terör Eylemini PKK’nın kolu TAK üstlendi.

PKK’nın Canlı bombalarının Suriye’de eğitim gördüğü ve bombalarında Suriye üzerinde getirildi.

Beşiktaş saldırısını neredeyse! BBC Canlı yayınla verecekti.

Rus Büyükelçiyi vuran ise FETÖ’nün PİÇ’i olduğu kesinleşen Mevlüt Mert Altıntaş.

İran ise Şii milis gücü Haşdi Şabi tarafından Türkiyeyi tehdit ediyor.

Tapınakçıların Yeni en son Startını 10 Aralık 2016’da Yeni Anayasanın Meclise gelmesi ile verdiğini de görüyoruz.

Bu kadar veriden sonra puzzle toparlarsınız artık…

Bizler her hafta yeni bir Patlama’ya yada sansasyonel olaylara hazırız, Zira bizler 15 Temmuz’un Gazileriyiz Ya Sizler Hazır mısınız?

Orhan SARIKAYA

NELER SÖYLENDİ?
@
Orhan SARIKAYA

Orhan SARIKAYA

DİĞER YAZILARI Direk Tehdit! Reis, demir soğumuyor! Adı ders mi yoksa ödev mi? Bu Çocuk Okumaz! 2 Başkan, 2 Erdoğan… Ulusalcı Türkiye mi küreselci Türkiye mi? Tek Dil, Tek Para, Tek Din… The İmam! Son damla plastik poşet! Hz. Musa (a.s) ve sarı inek... Ar damarı çatlamış troller... Bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir at kurtarır... Fitneciyiz, fitneci... Güvenmek ve inanmak... Türk malı direniş... Trump Papazı Buldu Kaos’un Algı Operasyonu… Yalnızım Yeni Dünya Düzeninde G(S)Eçim… Nerde kalmıştık? Erdoğansız Türkiye… Seçmen… Cumhurbaşkanı Ve Cumhurbaşkanları… 30 Dakika! Ekonomik İhtilal Ve Erken Seçim… Şaban değil, hasta adam! Aydın Doğan Ve Satış… Sarı Taksi’nin Uber İle Savaşı… Ücretli Öğretmenler… Adalet Bakanlığı’nın FETÖ ile imtihanı! İhale+AKP=FETÖ Trend! Konut dolandırıcılığı… Türkiye’nin yönetim ya da rejim! Sorunu… İdam Yoksa Cennet Bahçesi Verelim… Küçük Cihat’tan Büyük Cihat’a… Mor beyin zokasını nasıl yedik! CHP ve HDP’nin Afrin Rahatsızlığının Nedenleri… Afrin, Mümbiç derken Türkiye’den umdukları! Taşeron’un taşeronluğu! Ah belediyeler ah!.. CIA’nın Derin Adamı Henri Barkey… Son Hafta… ABD’nin Türkiye’siz BOP Projesi… İsrail’in Suudi Krallığı… ABD’li Evangelistler için Kudüs Reza zarrab ve NATO eliyle özgürlük! #15 Temmuz ve Gazi’si Kaptan… Çiçeği burnunda, Yeni CHP’li Yarbay Mehmet Alkan… Suudi değişim! Yerli Otomobil… Tesadüf Tahliyeler ve İYİ Parti… Bir Gece Ansızın… İstifa,İstifa,İstifa… Harita Yeniden Masada… Adları Varlık Şirketi, Uygulamalar ise; Tefeci Üstü… MTV diye yazılır! Rantiyeci Torba Yasa diye okunur! Milli eğitim mi? FETÖ eğitimi mi? IKBY Referandum sonuçları ve Büyük İsrail CHP’NİN SİHA Alerjisinin Sebebi… Komplo Teorisyenlerinin Kıyamet Senaryosu: 23 Eylül 2017 Dar/Daraltılmış Bölge Seçim Sistemi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Adil Öksüz Ve Kartepe Sakın Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan’a anlatmayın! Esad Hoca Ve Fetö… Metin2 oyun mu? Kumar mı? Tutku mu? Pelikan Dosyası-3 Tahir-ül Kadri Dosyası… Kimdir bu henri barkey? Adalet Yürüyüşü… Kod adı: “Murat” Adı :”muhammet uslu” Ramazan, Lgbt, 15 Temmuz… Darbe Beklentili Türkiye’nin Ateş Çemberi… Neden katar? Brüksel Zirvesinden Türkiye’ye… Yeni mkyk taltif mi, azil mi? Pelikan Dosyası-2 Bir İhtirasın Anatomisi pelikan dosyası… Siyasi Denetim… Sulh Dönemi… Kaybedenler Kulübü… Mısır Kiliselerinin Gölgesindeki Türkiye… Bardak Taşıyor… 16 Nisan Öncesi mi? Sonrası mı? Nazi, Haydut… Referandum Gerçekleri-3 Referandum Gerçekleri-2 Referandum Gerçekleri-1 Erdoğan’ın Hayatına Mal Olacak Yeni Darbe Geliyor… referandum ve algı operasyonları… Gereksiz Müttefik Türkiye… Temizlik İdamdan Gelir… Erdoğan ölünce görürsünüz! Diyenler… Sessizce Nöbetteyiz… Dikkatimizi hiç çekmeyen kıbrıs!.. 20 Ocak Sonrası Ve Erdoğan… Durum ciddi beyler!.. Yurtta Sulh Reina mı Râina mı? Dil Son 3 Hafta… Her Şey 5 Ocak’a Kadar Sıkıntılı Sözüyle Başladı… Milli Feraset… ABD doları niçin artıyor ve ABD dolar fiyatı ne olmalı? Ekonomi patladı! Kurtuluş Savaşı… En Büyük Hayalim Başbakan Olmak Filistin Seyyahı-4 Abd’nin Gezi İsyanları Ve George Soros ABD Darbesi 21 Ocak 2017 Trump 10’dan Sonra… veee başkanlık… Usul usul Musul-2 Usul Usul Musul-1 Altın Nesil… Filistin Seyyahı-3 Irak’ta Ki Irak… Filistin Seyyahı-2 Ben erdoğancı değilim! Sayın Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan’a Açık Mektup! Geçim İçin Erken Seçim Kayyum Ve Fetö Affı… Hamaset Dolmuşu… Kan Denizi, Akdeniz… Türkiye Ve Emperyalizm… Kapatın İmam Hatipleri… Türkiye’nin Ortadoğu’ya Giriş Kapısı Suriye… 4 8 Kasım 2016’ya Kadar Türkiye… 15 Temmuz Sonrası Erdoğan’a Külliye’de Suikast Girişimi… 15 Temmuz’un Algı Operasyonları… Kod Adı:15 Temmuz Erdoğanıfobia Ve 15 Temmuz’un Finansörü… 15 Temmuz’un F-16’ları… Trollenen Hocıa&Cıa Darbesi Filistin Seyyahı (I) Ankara Patlamaları
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA