Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
KÖŞE YAZISI

Samsun Milli Eğitim’de İstenmeyen İkili!

Başyazı Başyazı Yazarın tüm yazıları
03-08-2018 11:40 1 dk okuma
Paylaş:

Samsun Milli Eğitim’de yapılan müdür atamaları ile ilgili o kadar çok yorum aldık ki hepsi de atamalardaki adaletsizliğe vurgu yapıyordu.

Adaletli mülakatın olmadığını ikili ilişki ve hemşerilik ve yandaşlık hatta nokta tayin için istenilmeyen isimlerin bile atandıkları ifade ediliyordu.

Özellikle Hasan Yetik ve Hüseyin Aksakal ismi en çok şikâyet edilen isim oldu.

İl müdür yardımcısı Hüseyin Aksakal'ın iki üç yıllık öğretmen olan kızını Vezirköprü’den getirmek için kendi komisyonunda birçok dalavere yaptığı konuşuluyor.

Şube Müdürü Fatih Akkuş eşine haksız verilen puanlar, hemşericilik ilişkileri, Cumhurbaşkanımıza hakaret eden bir kişinin Atakum’da bir liseye müdür yapılarak ödüllendirilmesine kadar bu atamalar baştan aşağı şaibe ile dolu olduğu herkesin ortak şikâyeti.

Hele de Canik’te bir imam hatip lisesine, imam hatip ruhuna uygun olmayan birisinin sırf hemşeri diye müdür yapılması da gelen notlar arasında.

Bunun hesabını sorarlar ama olan yine batakta olan eğitimize olur.

Eğitim sürünüyor bunlar hala koltuk derdinde…

28 Şubat sürecinde başörtüsü zulmü yapanlar bugün ilçelerimizin en güzel okullarına müdür yapılıyor ve ödüllendiriliyor. Hangi devirde yaşıyoruz diye insanın sorası geliyor vesselam...

Başyazı

Bu yazıdaki görüşler yazarına aittir, Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com yayın politikasını yansıtmayabilir. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Başyazı — Diğer Yazıları

Tümü

Yorumlar

6 değerlendirme
Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

M

Mehmet

04.08.2018
Dün habere baktım İl Millî Eğitim Müdürünün teyzesinin oğlu nereye müdür oldu onu mudur yapmak için kimi daha büyük bir okula müdür yaptılar yazıyordu. Simdi o konuyla ilgili kısım ortada yok. Hani müdür olarak atamisti teyzesinin oğlunu. Kaldirdiginiza gore yok oyle birsey. Demekki camur at izi kalsin. il müdürü hakkinda, insanlarda olumsuz algi olussun diye karalama kampanyasi ve sahtekarlık yapmayın. Bunun adına ne derler onuda ben yazmıyayim buraya . Herkes anladı nasil olsa.
E

erhan

04.08.2018
bunlar o kadar adaletli ki tercih yapanların tercihleri hoşuna gitmeyenler aranarak tercihlerinizi değiştirin yoksa idarecilik yapamazsınız diye tehdit eden bir yapı.Samsun il mem baskı tehdit ve mobing ile yönetilen bir kurum haline gelmiştir.tribüne oynamaktan sov yapmaktan okul müdürleri gruplarına bu akşam twit etkinliği var yoğun katılım sağlanması diye talimat verilen bir kurum.twiter etkinliği ile bir yer ulaşmaya adını duyurmaya çalışanların tek derdi koltuktur.siyasetçiler bunu ne zaman
A

Adalet

03.08.2018
Adaletsizlik bunların şiarı olmuş. Şaşırmıyoruz artık.
D

Dava

03.08.2018
Bunların hepsi bu miletin davasına ihanet eden, Tayyip Erdoğan in arkasına saklanarak kişisel menfaatlerinin peşinde koşan sebekedir. Liyakat değil menfaat. Hesap günü çetin olacak.
C

Cocococoskun

03.08.2018
Yaptığı projeler reklam zaten yapılan işleri allayıp pullayıp satıyor.
BF

Bay f

03.08.2018
Fatih Akkuş twitter profiline dert ile dertlenen yazmış. Derdinin ne olduğu belli oldu. Eğitimle zerre kadar ilgisi ve becerisi olmayan biri. Çapsız.
ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat