DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Zehra KINALI
Zehra KINALI
Giriş Tarihi : 29-05-2020 14:15

Vakit Türkiye Vaktidir...

Cumhuriyet gazetesinin sahibi Alev Coşkun 27 Mayıs'ı darbe değil Türk tarihinin en demokratik anayasasının yapıldığı dönem olarak manşet atıp o devrin zalimlerine övgüler yağdırmış ve hala aynı hain zihniyetle millete zulmü alkışlatmışlar...

 

Bu siyonizmin kuklası zevatların görevi; kalkınan, yükselişe geçen Türkiye Cumhuriyeti'nin önünü darbelerle kesmek.

Atam Abdulhamit'i, Sultan Vahdettin'i hain ilan edip darbeyle İngilizle işbirliği yaparak ülkeden sürgün edenler, "KAÇTI" diyerek iftira atanlar, 1960'da sayın Adnan Menderes'i astılar. Yetmedi sayın Özal'ı zehirlediler.

 

Akıl timsali Sayın Erbakan hocayı darbeyle yıkıp, ev hapsine mahkum ettiler. Şimdi sırada Erdoğan var diyerek köpek gibi her yola başvurup onu nasıl al aşağıya ederizin hesabını yapıyorlar. 15 Temmuz bu hesabın provasıydı, başaramadılar, başaramayacaklar.

 

Bu milletin sinesinde iman varolduğu sürece birlik ve beraberlik içinde dik durduğu sürece,  içimizdeki yahudi beyin takımının bu ülkeyi yıkmasına müsade etmeyeceğiz.

 

Bu milleti siyonizmin önünde kimse diz çöktürtemeyecek. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkenin ayağa kalkışıdır. Osmanlının mirasçısı, rafa kaldırılan projelerin öncüsü ve Türk milletinin sesidir.

 

İçimizdeki Siyonizmin hizmetkarlığını üstlenen ne kadar hain zihniyet varsa bilsin ki; Türkiye artık eski Türkiye değil, bu millet artık sürekli itham ettiğiniz gibi koyun değil.

 

Bu millet sayın Tayyip  Erdoğan'a Başkan dedi ve iradesini ortaya koydu. Darbeyle iktidara göz dikenin gözünü çıkarır bu millet.

 

Dinine diline dinsizliğinize kimse karışmaz ama vatanı bölmek parçalamak için bizim irademizle boy ölçüşmeye kalkışanlar bir kez daha 15 Temmuzu düşünsün zira yarım kalmış bir hesabımız var. Bu hesabı tamamlamak için bekleyen milyonlarca cesur yürek var.

 

Bu millet kaşınanı hakkıyla kaşımasını bilir. Biz reise Başkan dedik. Atam Abdulhamit'in hayallerini, projelerini yapacak. Hakkın nuru  tamamlanacak ve Türk İslam Tarihi yeniden destan yazacak. Damarlarında  Türk kanı bulunan hiç kimse içimizdeki yahudilerin oyununa gelmez. Çok şükür milletimiz uyandı. Bu millet birlik ve  beraberlik içinde olmayı öğrendi.

 

Vakit, Türkiye vakti...

Vakit, dünyaya İslamın sancağını dikme vakti...

Her Türkün kanında iman vardır...

İman ve vatan sevgisi vardır...

Kim ki bunu yalanlar bil ki onda hainlik vardır...

 

Son nefesimize kadar bizim mücadelemiz vatan hainlerine karşı devam edecek. "İnanıyorsanız üstün gelecek olan sizsiniz" ayeti kerimesi müjdeliyor.

Evet, biz inanıyoruz Ya Rabbi.

Üstün gelecek olan inananlardır,  şükürler olsun...

 

Selam sevgi ve saygılarımla...

Allah'a emanet olun.

NELER SÖYLENDİ?
@
Zehra KINALI

Zehra KINALI

DİĞER YAZILARI Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım... Değişim Şart Diyenlere İçlerindeki nefret hiç bitmeyecek. Zira... Selâm olsun... Nereden nereyeee... Allah'ım, milletimize bir uyanış nasip et! Sapkınlık ve ahlaksızlık hastalığı! Yasattığınızı yaşamadan ölmeyin ey zalimler topluluğu Başınıza Gelen Her Musibet Kendi Yapıp Ettikleriniz Yüzündendir Bunca Haini, Dinsiz, İmansız Vatan Hainini Bir Arada Barındıran Bir Ülke Daha Yok Enşece Develeri Yavaş Sür, Cam Şişeler Kırılmasın! Allah'ım Merhamet Et Bize Eğer İnanıyorsanız... İstanbul Sözleşmesi Kadını Yaşatırmış! Zulüm Bitti!!! İnsan Olarak Üzülüyorum. Çünkü Ne Olursa Olsun Ölen Bir İnsan! Ayasofya, Öksüz Duruşun Yerini Ezan Ve Kuran Sesleri Alacak İnşaallah! Senin Gölgende Nefes Almak Haram Olsun Bu Hainlere! Hiç Bir Akıl Sahibi Kimse Kadınlar Gününü Kutlamaz! Sevdiğin Her Şeyi Er Ya Da Geç Kaybedeceksin, Ama Dikkat, Nihilizm Hiçliktir! Koç'larımız(!) Nerede? Önce... Evlâdın olmadığı yerde huzur olmaz! Müslüman Türk’ün böyle bir günü kutlamasını esefle kınıyorum! Kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et! Sa-kı-na-cak-sın! Velhasıl Azizim… Hatırlatmak istedim! Hacire anne ve tüm annelere... Vargit Çiçekleri Cenevre sözleşmesi... CHP... Suriyeliler Güzellik, kötülük mevsimde değil yüreklerdedir! Düşman almaya doymaz! Utanmaktan utanan bir nesil geldi dünyaya nerde kaldı edep, nerde kaldı haya? Güzel huyları çalmayın! Saygı görmek isteyen sevgi göstermeyi bilmeli! Bu Gidiş Nereye? Yeni bir gün demek yeni bir hayata merhaba demektir! Ne devletin valisi ittir ne de o valinin yönettiği ilin milleti! 40 Yaş Tecrübesi Birbirimizin Gönül Sarayına Giriş Kapısı, Gözler Ve Sözlerdir Biz çok güzeldik, çocuk iken... Sevgiyi Biliyormuyuz? Allah iyilik edenleri sever... “Hiç” lik makamında mısın? Dünyayı güzellikler kurtaracak! Sahi Neydi Vefa! Biraz Samimi(ni)yet Gerek Bize Ekmeksiz yaşarım hürriyetsiz yaşayamam! Elbette, Herşey Güzel Olacak... Bir kitap düşünün ki! Huzurevleri mi, yoksa hüzün evleri mi? Maya Tutmayan Ruhlarımız Ahh Ayasofya'm!!! Allah Merhametsizlere Merhamet Hissi Versin! 31.03.2019’a Dair Tarihe Bir Not Düşelim!
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA