Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-02-2020 13:50   Güncelleme : 14-02-2020 13:50

Atakum Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi, Elazığ'daki Depremzede Çocuklar İçin Yola Çıktı

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı, Atakum Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi, Elazığ'da yaşanan depremde etkilenen depremzede çocuklar için yola çıktı.

Atakum Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi, Elazığ'daki Depremzede Çocuklar İçin Yola Çıktı

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan üzücü depremin ardından Atakum Gençlik Merkezi tiyatro ekibi depremzede çocuklara oyuncak dağıtıp, tiyatro gösterisi düzenleyerek moral vermeye hazırlanıyor.

 

Depremzede miniklere psikolojik anlamda da destek vermek için yola çıkan ekibi, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu uğurladı.

 

Yolculuk öncesi Atakum Gençlik Merkezi önünde yola çıkacak olan ekip ile bir araya gelen İl Müdürümüz Kasapoğlu, 'Böyle anlamlı bir proje ile oradaki minik yavrularımıza destek olmanız bizleri çok gururlandırdı. Üzücü bir deprem yaşadık. Deprem sonrası ülkemiz, Elazığ ve Malatya için tek yürek oldu. Sizlerinde oradaki çocuklar için bir şeyler yapmanız alkışlanacak bir hareket. Umarım bir daha ülkemizde böyle afetler yaşanmaz. Ayrıca el sanatları atölyemizde gönüllü gençlerimizin depremzede çocuklara yaptıkları oyuncaklar için teşekkür ediyorum' dedi.

 

2 gün deprem bölgesinde kalacak ekibimiz, Atakum Gençlik Merkezi El Sanatları Atölyesinde gönüllüler tarafından yapılan oyuncakları depremzede çocuklara dağıtacak.

Recep YAZGANRecep YAZGAN