Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-03-2024 15:34

Başkan Mesaisi Bittiğinde Atakum’a Evine Gidiyor!

Yeniden Refah Partis’nin Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, mevcut başkan İbrahim Sandıkçı’yı eleştirerek, “Mesaisi bittiğinde arabasına atlayıp Atakum ilçesindeki evine gidiyor. Akşam Canik’in sokaklarında ne olup bittiğinden haberleri yok. Gecesine hakim olamadığın sokakları gündüz yönetemezsin” dedi.

Başkan Mesaisi Bittiğinde Atakum’a Evine Gidiyor!

Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, seçim çalışmalarını ilçede yoğun bir şekilde yaptığı ziyaretlerle sürdürüyor. Vatandaşları dinleyen, sorunlarını tek tek not alan Hocaoğlu, kendisine aktarılan bir şikayeti de paylaşarak şunları söyledi:

“Geçenlerde bir vatandaşımız, ‘Başkanım bu ne rezillik’ diyerek Meşe Tesislerini gösterdi. ‘Eskiden buraya geliyorduk, geziyorduk, çocuklarımız Meşe Tesislerinin etrafında bisiklet sürüp, spor yapabiliyordu. İçimiz rahattı. Işıklandırmasıyla nezih bir ortamdı. Şimdi burası bağımlıların merkezi oldu’ dedi. Ben de ona dedik ki, ‘Bu gayet doğal bir sonuç.’ Çünkü mevcut belediye başkanı mesaisi bittiğinde arabasına atlayıp Atakum ilçesindeki evine gidiyor. Akşam, Canik’in sokaklarında ne olup bittiğinden haberleri yok ki. Gecesine hakim olamadığın sokakları gündüz yönetemezsin. Bu iki kere iki dört. Bu her yerde böyle.”

‘VATANDAŞIMIZI KANDIRABİLİRSİN BELKİ AMA YILMAZ HOCAOĞLU’NU KANDIRAMASIN’

Toptepe mevkiinde daha önceki dönemde başlatılan projeyi de hatırlatan Yılmaz Hocaoğlu, “Belediyenin kapısına ‘burası Karadeniz'in incisi Samsun'un göz bebeği’ yazmakla bu iş olmuyor. Dönemin Kültür Bakanı İsmet Yılmaz, projeyi o tepenin üzerinde evrakları imzalayarak verdi. Şu anda atıl vaziyette, çürümeye terk edildi. Yapılan o havalandırma tesisatları, elektrik tesisatlarının hepsi sökülmüş, götürülmüş, çalınmış. Niye bunu yapmadın? Dava konusu deniyor. Vatandaşımızı kandırabilirsin belki ama Yılmaz Hocaoğlu’nu kandıramasın. Kültür Bakanlığı davalık konusu olan bir yere proje onayı vermez, kredi çıkarmaz. Allah nasip ederse, ilk işlerimizden biri bu projeyi bitirmek” diye konuştu.

adminadmin