Medya Kritik
Giriş Tarihi : 03-05-2014 14:57   Güncelleme : 03-05-2014 14:57

GÜLER KAZMACI AKS TV’DEN AYRILDI!

Yaklaşık 6 ay önce Haber Medya Grup Başkanı olarak göreve başlayan Türk televizyonlarının tanınmış haber spikeri, radyocu, köşe yazarı ve gazeteci Güler Kazmacı’nın Haber Medya Grubu ile işliğinin kesildiği öğrenildi.

GÜLER KAZMACI AKS TV’DEN AYRILDI!
AKS TV’yi Türkiye'nin en çok izlenen bölge kanallarından birisi olması için altı ay önce göreve getirilen Kazmacı’nın yerel seçimlerinin hemen ardından görevine son verildiği öğrenildi.

ÇIĞIR AÇACAĞIZ DEMİŞTİ

Güler Kazmacı'nın Haber Medya Grup Başkanlığı'na getirilmesiyle ilgili açıklamasında Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, "AKS TV'nin bünyemize katılmasıyla beraber, medya grubumuzdaki zincirin son halkasını da tamamlamış olduk. Artık Haber Medya Grubu, gazetesiyle, televizyonuyla, dergisiyle, radyosuyla, ajansıyla medyada bütün halkalarını tamamlamış önemli bir bölgesel medya gurubu durumunda. Bugün de Türkiye'nin çok yakından tanıdığı kendi alanında çok önemli başarılara imza atmış Güler Kazmacı hanımefendiyi, medya grup başkanı olarak getirdik. Çok büyük beklentilerimiz var kendisinden, çok faydalı olacağına yürekten inanıyorum. Bu gün itibariyle grubumuzda grup başkanı olarak göreve başladı. Kendisine ve grubumuza hayırlı olmasını diliyorum. Güler hanımla beraber grubumuzun çok daha hızlı bir şekilde, büyük bir bölgesel medya gücü olma projemizi tamamlayacağına inanıyorum. Yılbaşına kadar AKS TV, karasal yayında, kablolu TV'de, TV.Net'te ve D-Smart'ta olacak. Dünyanın her yerinden I-Pad ve Androit uygulamalarında seyredilebilecek. AKS TV Türkiye'nin en çok izlenen bölge kanallarından birisi olacak. Güler Kazmacı hanımefendiyle televizyonculukta yepyeni bir çığır açacağız" diye konuşmuştu.
adminadmin