Medya Kritik
Giriş Tarihi : 17-03-2023 15:44   Güncelleme : 17-03-2023 15:44

Siyasal Danışman Eda Serbest adaylara soruyor: Kime hitap ediyorsunuz!

EDAR Siyasal Danışmanlık ve Kamuoyu Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Eda Soyak Serbest, Seçime çok az bir süre kalmışken adaylarına dikkat etmesi gereken hususlarda uyarılarına devam ediyor.

Siyasal Danışman Eda Serbest adaylara soruyor: Kime hitap ediyorsunuz!

 

Serbest, kendini doğru tanımlaması ve mesajlarının doğru iletilmesi için hedefin, hedef kitle olması gerekiyor” diyerek,

“Doğru kampanya ve yerinde mesajlarla kampanya sürecinde her fırsatta hedef kitlesi ile birlikte vakit geçirmelidir. Bir yöneticinin kapasitesi yanındaki insanlara bakmakla yeterlidir”  dedi.

EDAR Siyasal Danışmanlık ve Kamuoyu Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Eda Soyak Serbest şunları kaydetti;

Kampanya sürecinde yanında yer alan kişilerin doğru tercih edilmesi gerekir. Kampanya sürecinde İletişim mecralarını doğru seçmek ve bütçenizi doğru dengeli harcamalısınız. Saha içinde bulunmayıp sürekli sosyal medyadan kampanya yürütürseniz, yaş grubu yüksek sosyal medya kullanmayan seçmene ulaşamazsınız. Kime hitap ettiğinizi iyi bilmelisiniz. 30 yaşında şehirde yaşayan bekar biri ile 30 yaşında evli çocuklu birinin istekleri ve beklentileri aynı olamaz. Doğru strateji ve doğru hedef kitlesi planlanmalıdır. Söylemlerinizin kime ulaştığını bilmesiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN