Dünya
Giriş Tarihi : 21-07-2022 12:44   Güncelleme : 21-07-2022 12:44

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Ofisi Danışmanı Podolyak'tan Baykar'a Türkçe Teşekkür

BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ın (Rus işgaline direnen Ukrayna’ya desteği konusundaki) kararlı duruşunu değerlendiren Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Ofisi Danışmanı Mıhaylo Podolyak, “Değerler paradan daha önemli, o yüzden Baykar, Bayraktarları Rusya’ya satmayacak” dedi.

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Ofisi Danışmanı  Podolyak'tan Baykar'a Türkçe Teşekkür

 

BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ın, Türk savunma şirketi BAYKAR’ın Rusya’ya Bayraktar TB2 silahlı insansız hava aracı satmayacağını, Ukrayna’nın egemenliği ve bağımsızlığı için verdiği direnişini destekleyeceğini belirtmesinin ardından Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Ofisi Danışmanı Mıhaylo Podolyak bugün, Twitter üzerinden konuyla ilgili teşekkür niteliğinde bir Türkçe açıklama paylaştı.

“DEĞERLER PARADAN ÖNEMLİ”

Podolyak açıklamasında, “Değerler paradan daha önemli, o yüzden Baykar Teknoloji Şirketi, Bayraktarları Rusya’ya satmayacak. Ukrayna’nın Karadeniz’in karşı kıyısındaki çok iyi arkadaşı Haluk Bayraktar, Ukrayna’yı ve egemenliğini desteklemeyi seçti. Bu, çocukları öldüren terörist bir ülkeyle işbirliğini olası görenler için iyi bir örnek” ifadelerini kullandı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN