DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Mehmet ÖZÇELİK
Mehmet ÖZÇELİK
Giriş Tarihi : 27-12-2022 16:17

2023 neden mi önemli! Neden mi?

 

Çünkü eğer Erdoğan 2023 de giderse, Mavi Vatana kim sahip çıkacak?

İstanbul büyükşehir belediyesi başkanı olarak seçilir seçilmez Yunanistan başbakanı Miçotakis ile görüşme ye giden İmamoğlu mu?

Yoksa Mavi Vatanın bir yayılmacı politika olarak gören Kılıçdaroğlu ve CHP’li yöneticiler mi?

Ah nerde o Altı Oka sımsıkı bağlı devletçi milliyetçi Atatürkçü CHP’liler ???

Eğer Erdoğan 2023 de kazanmazsa Libya’daki Türk varlığı ne olacak?

Libya ile yapılan anlaşma ve son yıllarda yapılan onca destek ve yardımlar?

Allah esirgesin eğer Erdoğan giderse sadece TC de iktidar değişikliği olmayacak, Libya da TC yanlısı hükümet de devrilecek ve yerine Yunanistan Fransa ve Mısır yanlısı Hafter geçecek.

Bizim Köroğlu Türkleri kardeşlerimiz olan Libyalıları zalimin eline teslim mi edeceğiz ?  100 yıl önce Libya'yi terk ettiğimiz gibi bugün Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayının vatana ihanet derecesinde ki olası Libya politikasıyla Türk varlığı tekrardan mı silinecek?

Peki ya Suriye'nin kuzeyi ne olacak?

Binlerce şehit kanı ile kurulmuş olan güvenli bölgeden Altılı Masa adayının ve arkadaki emperyalist güçlerin isteğiyle çekilecek miyiz ? Oraya yapılan milyar dolarlık yatırımlar, harcamalarının, verilen şehitlerin, yetip kalan çocukların hakkını kim koruyacak?

Türkmeneli coğrafyasını, Misak i Milli’yi kim savunacak ?

Peki diyelim ki Cumhur ittifakı 2023 de seçimleri kaybetti, o zaman Azerbaycan'ı, Karabağı Türk devletleri Teşkilatını kim savunacak? Ermenistan'a, AB ye eğilip, yıllarca emek verdiğimiz Turan ülkümüzü, Türk birliğimizi, Türk devletleri Teşkilatını yerle bir edecek olan Millet ittifakına teslim mi edeceğiz?

Peki ya savuna sanayii faaliyetleri ne olacak eğer Cumhur ittifakı 2023 de kaybederse. MMU projesine bugün ki kadar sahip çıkılacağını mı sanıyorsunuz?

Eskiden uçak fabrikalarının kapatıldığı gibi Baykar teknolojileri A.S. ve TUSAŞ'in faaliyetlerinin durdurulmasını mı istiyorsunuz ?

O zaman Yunanistan Fransa PKK PYD Erdoğan'a düşman oldukça biz Erdoğan'ı daha çok desteklemeliyiz.. Erdoğan'ın 2023 de seçilip bunca emeğin bunca çabanın boşuna gitmesine engel olmalıyız... çünkü ekonomi düzelir, TL' nin değeri yine artar, enflasyon yine düşer…

Ama bir daha Libya Türk'ün olmaz.

Bir 100 yıl daha Misak i Milli ye kavuşmaya bu kadar yakın olamayız, bi 100 yıl daha kendi uçağımızı, kendi füzelerimizi yapamayız.. Bu sebeple ne kadar ekonomik zorluklar yaşansa da, Türk devletinin ve milletinin uzun vade çıkarları için Millet ittifakına karşı Bir olup Bütün olup Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında toplanmalı ve Cumhur ittifakını 2023 tekrar iktidara getirmeliyiz.

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA