DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Mehmet ÖZÇELİK
Mehmet ÖZÇELİK
Giriş Tarihi : 02-01-2023 16:39

Ve Paris, PKK PYD Terörünün Gerçek Yüzünü Gördü

Malumunuz iki hafta önce, Paris'te PKK PYD nin terör faaliyetlerini yürütmekte olduğu (neden ve niçin böyle bir yetki verildiği de başka bir tartışma konusu) yere bir Fransız ırkçı mi ırkçı biri silahlı saldırı yapmış ve olay yerinde 3 PKK'li can vermiş..

 

İşte tam bu sırada Twitter da Fransa gündeminde haliyle insan ırkçılığa lanet, adalet, sosyal yaşam vebenzeri gündemler beklerken bı bakıyorum TT de kimler var dersiniz ?? Erdoğan, Türkiye, Mehmet.. Ben şok.. Meğerse saldırıdan sonra bütün PKK lilar Fransa'nın sosyalist siyasetçisi den sağcı siyasetçisi ne herkes Erdoğan'ı Türkiye yi suçlamaya başlamış... Saldırıyı sanki MİT planlamış da emri Erdoğan vermiş de aman Allahım yazılanları bir okusanız görseniz tam bir Fransız komedisi..

 

Ve sonrası malum PKK'lılar Paris'i ateşe verirler arabaları yakarlar, polislere saldırırlar ve sonra ne olur dersiniz ? Yetkililer yine imali imali Türkiye'yi suçlar, PKKlilari destekliyoruz derler... İnsan hayret ediyor...

 

Sonra bir bakıyorum haberlere Bebek katili Öcalan posterleri, PKK pacavralari ile binlerce kişi yürüyüş düzenliyor, basın açıklaması yapıyor.. AB'nin ve dolayısıyla Fransa'nın terörist olarak normalde tanıdığı PKK dan bahsediyorum...

 

İşte tüm bu gelişmeler olurken, internet de dezenformasyona karşı mücadelenin ne kadar önemli olduğunu TC İletişim başkanlığının, İbrahim Kalın beyfendinin ve Sayın Cumhurbaşkanımizin bu konualra ne kadar önem verdiklerini hatırlayıp, sonra yine iyiki vizyon sahibi yöneticilerimiz var diye şükrediyorum...

 

MİT' e gelecek olursak, bu protestoya katılan her TC vatandaşı Terör sempatizanlari tek tek bulunup, TC vatandasligindan men edilme, TC topraklarına adım atamama ve benzeri uygulamaların getirilmesini temenni ediyorum.

Bu olaylar, eğer Güçlü bir İktidar ve bütünleyici bir Lider olmaz ise Türk'ün Türkiye Cumhuriyeti düşmanlarınin ellerinin ne kadar tetikte ve hazır olduklarını gösteriyor. Bu nedenle Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinde demografik yapılanmaları dengelemenin bir ırkçılık olmadığını, ve bazı bölgelerde sadece %9 luk bir Türk nüfusun olduğu gerçeğini ve Allah esirgesin Türk Kürt kardeşliğine fitne sokmak isteyenlerin Türk devletinin doğu bölgelerinde ki bu demeografik dengesizliği kullanacaklarını öngörüp gerekli adımları yavaş yavaş atmamız gerektiğini söylemenin faydalı olduğunu düşünüyorum.. Bu adımlar tabii ki de sosyal huzuru bozmadan, ve doğu bölgelerine tesvik ve desteklerle yerleştirilecek ve Kürt kardeşlerimizle kardeşçe yaşayacak Türk' lerle olacaktır..

 

Türklük bir gövde ve bizler bütün kültürel farklılıklarımızla o gövdenin birer parçalarıyiz... ve bu nedenle Mustafa Kemal Atatürk ne de güzel söylemiş: önemli olan Türk doğmak değil ne Mutlu Türküm diye diyebilmektir..

 

Ve dip not. Bebek katili Öcalan'ın yaşını takip ediyorum... Ve eceli geldiği zaman cesedinin ne yapılacak olması aklımı kurcalıyor... İnşallah ABD nin Bin Laden' e yaptığı gibi okyanusa atarız yoksa bir Anıtkabir faciası gerçekleşebilir. Umarım MİT, sayın Erdoğan bu konu için bir planlama yapmışlardır... Bu konuyi başka bir yazıda detaylıca dile getirebilirim..

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA