DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Adnan KARAKUŞ
Adnan KARAKUŞ
Giriş Tarihi : 13-12-2023 16:15

Faruk Koca ve Batı Değerleri

Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı 

22 ve 23. dönem Ak parti Ankara Milletvekili ve Ankaralı iş adamı Faruk KOCA Birkaç gündür Türkiye'nin hatta Dünya spor basınının gündeminde. 

Gazetelere sekiz sütuna manşet dev resimlerle ondan bahsediyor 

Televizyonlar ana haber bültenlerinde birinci haber olarak döne döne aynı resimleri servis edip çok büyük bir facia gibi haber yapıyorlar. 

Sosyal medyanın “çağdaşları uygarları modernleri” yana yakına büyük bir dramdan bahsedip, salya soslu medeni toplum ve batı masalları anlatıyorlar.

Vicdanını aklını çoktandır başkalarına satmış, uşak ruhlu, köle zihniyetli tipler “medeni batı” karşısında düştüğümüz durumdan ahlayıp vahlanıyorlar.

Evet, ortada gerçekten hayretle takip ettiğimiz içler acısı bir durum var... 

1- Öğretilmiş acizlikle ve kişisel kompleksinden Batının “medeniyet” değerlerine atıfta bulup, işgale uğramış beyni ile durum değerlendirmesi yapan insansı varlıklar; Son iki aydır her 10 dakikada Gazze’de bir çocuk ve anne öldürülüyor.

Nerde o karşısında ezilip rezil olduğunuz batılı değerler. Neredeler...

Ve sizin onlardan mülhem köpürttüğünüz şey sadece atılan bir yumruk.

2- Biz hep biliyorduk... Fakat zerre kadar vicdanı ve kuş kadar beyni olan herkes de artık biliyor ki; İnsanlık ve değerler konusunda batının bize öğreteceği hiçbir şey yoktur.  Bu sahte dünya sizin gibi ruhunu satıp benliği bu topraklardan çoktan göçmüş olanları kandırmak için oynanan tiyatroydu. Oyun bitti beyler ezberlerinizden ve çaresiz reflekslerinizden kurtulun ve utanın azıcık.

3- Son iki ayda Dünya’nın gözleri önünde yaşanan büyük felakete rağmen hala daha, “batıya rezil olduk”. “Biz adam olmayız”. Kompleksi içinde olan zavallılar gerçekten sizden adam olmaz ve gerçekten rezilsiniz.

4 Anlık öfke ile gelişen bir olay ve devamında oluşturulmak istenen hava… Toplumun tepkisel kodlarının okunması açısından ve reflekslerimizi biçimlendiren dayatmalara karşı nerede olduğumuzun analizi için ciddi ipuçları veriyor. Bilhassa batının spor basını üzerinden durum değerlendirmesi yapanlar ve sosyal medyanın konuyu işleyiş biçimi önemli bir araştırma ve tez konusu olabilecek kadar enteresan.

5 Konjonktürel olarak öyle davranması gerekenler hariç... Bu konu üzerinden ahkâm kesip “insanlık çağdaşlık” dersi vermeye kalkanlar, sizin beyninizi boşaltıp ruhunuzu hipnotize eden batınin “uygarlık” falan olmadığı, son iki ayda artık herkesin bildiği bir gerçeğe dönüştü. Faruk Koca’nın geldiği kültür ve taşıdığı medeniyet kodlarının yüzde biri, o tapındığınız batı hümanizminin tamamından çok daha kıymetlidir.

6- Evet, şükürler olsun ki Faruk KOCA Batının değerlerinden hiç nasiplenmemiş.

Evet O bir Şark’lı.  Yesevi'den Yunus’tan Selahaddin'den Yavuz’dan izler taşıyor...

Hep Yunus’tu Mevlana’ydı… 

Dün ilk defa Yavuz haline şahit olduk öfkelenen ve bir an öfkesine yol veren haline… Biliyorum ve iddia ediyorum hayatında sadece bir defa, bir defa oldu. Hepsi bu kadar 

Onu, her on dakika da bir bebek öldürenlerin ölçüleriyle yargılayıp, değerlendirmek zihni fikri aklı işgal edilmiş zavallıların haddi değildir. 

Önce şu tecavüz ürünü beyinlerinizi bir boşaltın sonra nasılını niçin ini konuşuruz.

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA