DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Orhan SARIKAYA
Orhan SARIKAYA
Giriş Tarihi : 12-10-2018 08:41

Fitneciyiz, fitneci...

Eğer tarafsanız ve bu taraf girdiğinizde önceliğiniz Vatan, Millet ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası noktasında ise size ilk yapıştırılacak yafta fitneciliktir. Kiminle yol yürüdüğünüz ya da hangi tarafgir davranışlarda bulunduğunuzun hiçbir önemi yoktur.

Neden ve Nasıl Fitneci olduk ya da olduk peki?!

Filmi biraz geriye saralım isterseniz!

17/25 Aralık süreci sonrası dönemin Başbakanı Erdoğan ile HoCIA restleşmesi sonrası ve Dershane krizi ile başlayan süreçte Başbakan Erdoğan'ı desteklediğiniz için Fitnecisinizdir! Çünkü O yağdanlıklara ve çok bilmişlere göre HoCIA! ile Reis bir şekilde nasıl olsa anlaşacaktır! Ortamı germeye gerek yoktur! Haliyle CIAmaat'ın devletin ve Ak Partinin kritik noktalarını ele geçirmesinde herhangi bir sorunda yoktur! İhalelerinde CIAmaat taraftarlarına verilmesinde sorun yoktur! Biz Fitneciler ise HoCIA! ile Reis'in arasının bozulmasını ve aradan paye kazanmanın derdindeyizdir! Kime göre? Tabii ki CIAmaat'ın sözde akillerine göre...

Medya'da farklı mıdır peki süreç?

Tabii ki HAYIR!

CIAmaat orjinli Yazar, Çizer, Yorumcu, Gazeteci vs. gibi akillere göre de bizler fitne çıkarma derdindeyizdir! Çünkü onlara göre CIAmaat'ın hizmet için çalışmaktan başka derdi yoktur!

Unutmadan! Kozmik odanın FETÖ/CIAmaat'a açılması noktasında da tepki koyduğumuzda yine fitneciyizdir...

Aynı keza, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sürekli olarak farklı açıklamaları ve neler oluyor dediğimiz noktada Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafında yer aldığımız için o dönemde de fitneciydik biz...

Hatta Pelikan Dosyası yayınlandığında altına imzamı atarım dediğimiz içinde fitneciydik biz. Çünkü O akillere! göre Cumhurbaşkanı Erdoğan artık Cumhurbaşkanı olmuş, Dönemini tamamlamış ve İcra Makamı Ahmet Davutoğlu ve ekibine geçmişti. Bizler suyu bulandırarak kendimize menfaat sağlama derdindeyizdir! Ne de olsa Fitneciyizdir....

Bu ve buna benzer daha birçok örnek gösterebilir miyiz? Elbette...

Yakın zamanlara da bakalım birazda!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bizler İstanbul'u mahvettik. Perişan ettik dediğinde bizlerin sürekli söylediği sözlere tercümandı. Çünkü İstanbul il ve İlçe belediyelerinin rantiyenin gözüne vurduğunu, çarpık kentleşmenin İstanbul'u bitirdiğini söylemekten artık dilimizde tüy bitmişti.

Ne mi oldu? O dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki karşı açıklama ile HAYIR biz İstanbul'u mahvetmedik, CHP mahvetti dedi. Ve malum akillerden ve trollerden alkış tufanı koptu. Hayır sadece CHP mi dedik? Ak Parti belediyeleri CHP belediyelerinden farklı mı dedik? Biz yine fitneci olduk! Rant noktasında ciddi toplumun sıkıntıları var dedik ve yine rant konusunda uzmanlaşmış akiller ve onlardan nemalananlar tarafından fitneci ilan edildik. Sanki İstanbul gibi büyük bir metropol de yaşamıyormuşum gibi! Hatta dedik ki bu sadece İstanbul'un sorunu değil dedik. Türkiye'de ki tüm belediyelerde bu tür sorunlar var dedik, Rant gırla gidiyor dedik. Vay sen misin bunu söyleyen dediler, Yine Fitneci olduk.

15 Temmuz sonrası dedik ki 17/25 Aralık sonrası CIAmaat orjinli ve CIAmaat'a hala sempati ile bakan görevdeki Belediye Başkanlarının tamamı görevden el çektirilmeli ve yargılanmalı dedik. Bu defa yarası olan tüm belediye başkanları ve başkan yardımcıları tarafından yine fitneci ilan edildik. 15 Temmuz sonrası devlet kurumlarında ve belediyelerde CIAmaat yani FETÖ cirit atıyor dedik ve yine fitneci ilan edildik. Çünkü akillere göre bizler rantın peşindeydik! Onlar ise sadece Vatan, Millet için çalışıyordu! Hiç rant ile devletin kritik kademelerini ele geçirmek gibi bir niyetleri yoktu! Fitneci olan bizdik!

24 Haziran seçimleri öncesi aday belirleme sürecinde yaşananların yanlış olduğunu söyledik, Aday adaylarının belirlenmesinde yanlışlar yapılıyor dedik yine fitneci olduk!

24 Haziran seçimlerinde belirlenen adaylarda bariz hatalar yapıldığını ve bunun faturasının vatandaş tarafından kesileceğini söyledik yine fitneci olduk! Hatta İP Partisi Genel Başkanı Meral Akşenerci olmakla bile itham edildik. 24 Haziran seçimleri döneminde ya sus ya hayır konuş denildi! Sustuk! Çünkü onlara göre bizler Fitneciydik!

Döviz kurlarında ilk iki hafta biranda gerçekleşen spekülasyonlar sonrası Merkez Bankası ve Hükümet önlem almadı dedik. Yanlış yapıldı bir an önce müdahale edilmeli dedik. Yine Fitneci ilan edildik. Çünkü onlara göre devletin vardı bir bildiği, bizler zaten fitneciydik...

Koskocaman 9 günlük Kurban Bayramı sonrası Devletin yetkili ve etkili kurumlarından döviz spekülasyonları ile önlemler bekledik ve bunun olması şart dedik. Ama hiçbir kurumdan bir hareket gelmediği gibi bizler müdahale edin, yoksa bu iş Türkiye'yi bitirme operasyonu, Siyasi olarak bunun sonuçları olur dediğimizde de bizler yine Fitneci ilan edildik!

Devlet kurumlarının Doğalgaz, Elektrik ve Petrol ürünlerine yapmış olduğu zamların piyasalarda zam furyasını tetikleyeceğini söylediğimizde de bizler Fitneci olduk. Şimdilerde ise Belediye zabıtaları her gün 3-5 tane market ziyareti yaparak zamların önleneceği goygoyu yapılıyor. Sorunu kaynağında çözün dediğimiz için yine fitneci ilan edildik!

Geçtiğimiz hafta sonu Kızılcahamam’da konuşan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimlerinde ve aday belirleme sürecinde hata yaptık. Yanlış kişileri Milletvekili listelerine koyduk beklemediğimiz illerden beklemediğimiz kötü sonuçlar aldık dediğinde ise bizlere her türlü hakareti yapan bizleri fitneci ilan eden akiller! suspus oldu! Hani bizler fitneciydik?!

Kamu Maliyesi Dönüşüm ve Değişim Ofisi'nin çalışma yöntemleri için ABD yönetim ve danışmanlık şirketi McKinsey'den danışmanlık alınması noktasında yanlış yapıyorsunuz dediğimizde de bizler fitneciydik! Ha IMF ile ha McKinsey ile oturup bir anlaşma yapmışsınız?! Her iki durumda da bunlar size söyleyecek sizlerde yapacaksınız! Arada fark yok dediğimizde de Fitneci ilan edildik yetmedi Vatan haini bile olduk! Ellerinde Fitne ve Vatan Hainliğini ölçer mezura var ya!

Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın birçok iş adamı ve Oda başkanları ile bir araya geldiği toplantıda iş adamlarının üretim ve satış yaptığı bazı kalem ürünlere ve bankaların %10 fiyatı aşağı çekmesinin sadece görüntü vereceğini ama sorunu çözmeyeceğini söylüyoruz bu defa. O toplantıya katılan iş adamları çünkü belirli kalem ürünlerde fiyatı aşağıya çekeceğini ifade etti. Bu ürünlerin ise stok maliyeti artan ya da son kullanma tarihi yaklaşan ürünler olmayacağını kim söyleyebilir? Bunu da söylediğimiz içinde birilerinin bizleri Fitneci ilan etmesi an meselesi...

Madem Fitneciyiz! O zaman size yeni bir fitne unsuru daha sunalım da hiç olmazsa elinizde done eksik kalmasın!

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Ak Parti tüm il ve ilçe başkanları ile birlikte ekibinin tamamını tasfiye edip yeni vatandaştan olur alacak ekipler kurmazsa, 24 Haziran seçimlerinde ki gibi Millete rağmen ben bu adaylarla yola devam edeceğim derse, Birçok Büyükşehir ve Şehir Belediyelerini kaybedecek. Akabinde de Ak Partinin bitişini herkes görecek, Tıpkı ANAP'ı gördüğü gibi. Son pişmanlık ise fayda vermeyecek.

Bu öz eleştirileri yaparken kimisine göre yine vatanı, milleti, devleti için çırpınan birisi olarak söyledik, kimisine göre de fitneye devam eden fitneciyiz biz fitneci...

Orhan Sarıkaya

NELER SÖYLENDİ?
@
Orhan SARIKAYA

Orhan SARIKAYA

DİĞER YAZILARI Direk Tehdit! Reis, demir soğumuyor! Adı ders mi yoksa ödev mi? Bu Çocuk Okumaz! 2 Başkan, 2 Erdoğan… Ulusalcı Türkiye mi küreselci Türkiye mi? Tek Dil, Tek Para, Tek Din… The İmam! Son damla plastik poşet! Hz. Musa (a.s) ve sarı inek... Ar damarı çatlamış troller... Bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir at kurtarır... Güvenmek ve inanmak... Türk malı direniş... Trump Papazı Buldu Kaos’un Algı Operasyonu… Yalnızım Yeni Dünya Düzeninde G(S)Eçim… Nerde kalmıştık? Erdoğansız Türkiye… Seçmen… Cumhurbaşkanı Ve Cumhurbaşkanları… 30 Dakika! Ekonomik İhtilal Ve Erken Seçim… Şaban değil, hasta adam! Aydın Doğan Ve Satış… Sarı Taksi’nin Uber İle Savaşı… Ücretli Öğretmenler… Adalet Bakanlığı’nın FETÖ ile imtihanı! İhale+AKP=FETÖ Trend! Konut dolandırıcılığı… Türkiye’nin yönetim ya da rejim! Sorunu… İdam Yoksa Cennet Bahçesi Verelim… Küçük Cihat’tan Büyük Cihat’a… Mor beyin zokasını nasıl yedik! CHP ve HDP’nin Afrin Rahatsızlığının Nedenleri… Afrin, Mümbiç derken Türkiye’den umdukları! Taşeron’un taşeronluğu! Ah belediyeler ah!.. CIA’nın Derin Adamı Henri Barkey… Son Hafta… ABD’nin Türkiye’siz BOP Projesi… İsrail’in Suudi Krallığı… ABD’li Evangelistler için Kudüs Reza zarrab ve NATO eliyle özgürlük! #15 Temmuz ve Gazi’si Kaptan… Çiçeği burnunda, Yeni CHP’li Yarbay Mehmet Alkan… Suudi değişim! Yerli Otomobil… Tesadüf Tahliyeler ve İYİ Parti… Bir Gece Ansızın… İstifa,İstifa,İstifa… Harita Yeniden Masada… Adları Varlık Şirketi, Uygulamalar ise; Tefeci Üstü… MTV diye yazılır! Rantiyeci Torba Yasa diye okunur! Milli eğitim mi? FETÖ eğitimi mi? IKBY Referandum sonuçları ve Büyük İsrail CHP’NİN SİHA Alerjisinin Sebebi… Komplo Teorisyenlerinin Kıyamet Senaryosu: 23 Eylül 2017 Dar/Daraltılmış Bölge Seçim Sistemi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Adil Öksüz Ve Kartepe Sakın Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan’a anlatmayın! Esad Hoca Ve Fetö… Metin2 oyun mu? Kumar mı? Tutku mu? Pelikan Dosyası-3 Tahir-ül Kadri Dosyası… Kimdir bu henri barkey? Adalet Yürüyüşü… Kod adı: “Murat” Adı :”muhammet uslu” Ramazan, Lgbt, 15 Temmuz… Darbe Beklentili Türkiye’nin Ateş Çemberi… Neden katar? Brüksel Zirvesinden Türkiye’ye… Yeni mkyk taltif mi, azil mi? Pelikan Dosyası-2 Bir İhtirasın Anatomisi pelikan dosyası… Siyasi Denetim… Sulh Dönemi… Kaybedenler Kulübü… Mısır Kiliselerinin Gölgesindeki Türkiye… Bardak Taşıyor… 16 Nisan Öncesi mi? Sonrası mı? Nazi, Haydut… Referandum Gerçekleri-3 Referandum Gerçekleri-2 Referandum Gerçekleri-1 Erdoğan’ın Hayatına Mal Olacak Yeni Darbe Geliyor… referandum ve algı operasyonları… Gereksiz Müttefik Türkiye… Temizlik İdamdan Gelir… Erdoğan ölünce görürsünüz! Diyenler… Sessizce Nöbetteyiz… Dikkatimizi hiç çekmeyen kıbrıs!.. 20 Ocak Sonrası Ve Erdoğan… Durum ciddi beyler!.. Yurtta Sulh Reina mı Râina mı? Dil Son 3 Hafta… Patlama+suikast=?! Her Şey 5 Ocak’a Kadar Sıkıntılı Sözüyle Başladı… Milli Feraset… ABD doları niçin artıyor ve ABD dolar fiyatı ne olmalı? Ekonomi patladı! Kurtuluş Savaşı… En Büyük Hayalim Başbakan Olmak Filistin Seyyahı-4 Abd’nin Gezi İsyanları Ve George Soros ABD Darbesi 21 Ocak 2017 Trump 10’dan Sonra… veee başkanlık… Usul usul Musul-2 Usul Usul Musul-1 Altın Nesil… Filistin Seyyahı-3 Irak’ta Ki Irak… Filistin Seyyahı-2 Ben erdoğancı değilim! Sayın Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan’a Açık Mektup! Geçim İçin Erken Seçim Kayyum Ve Fetö Affı… Hamaset Dolmuşu… Kan Denizi, Akdeniz… Türkiye Ve Emperyalizm… Kapatın İmam Hatipleri… Türkiye’nin Ortadoğu’ya Giriş Kapısı Suriye… 4 8 Kasım 2016’ya Kadar Türkiye… 15 Temmuz Sonrası Erdoğan’a Külliye’de Suikast Girişimi… 15 Temmuz’un Algı Operasyonları… Kod Adı:15 Temmuz Erdoğanıfobia Ve 15 Temmuz’un Finansörü… 15 Temmuz’un F-16’ları… Trollenen Hocıa&Cıa Darbesi Filistin Seyyahı (I) Ankara Patlamaları
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA