DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Adem ÇEVİK
Adem ÇEVİK
Giriş Tarihi : 26-09-2022 10:31

Tehlikenin farkindayız varoluş savaşındayız!

Türkiye Aile Birliği ve 3.000 Bileşeni: Ailemizi Neslimizi Devletimizi Korumak için Nöbetteyiz!

Hepimiz adem babamız ve havva anamızdan doğan bir anne ve babadan dünyaya geldik.

İki erkekten veya iki kadından doğan kimse yok.

Çanakkale'de ölümüne mücadele eden kahraman askerlerimiz de bir kadın ve bir erkeğin birleşmesiyle oluşan aileler sayesinde var oldular ve ezan dinmesin bayrak inmesin diye ölümü göze alarak bu memleketi bize emanet ettiler.

Şimdi, Çanakkaleyi geçemeyenler, bizi yok edemeyenler, ailelerimizi yok ederek bu milleti yok etmek için adına LGBT dedikleri cinsel sapıklık akımıyla milletimizi yok etmek istiyorlar.

Onlar istiyorlar ki evlatlarımız yuva kurup çocuk sahibi olmasın.

Onlar istiyorlar ki doğmayalım doğurmayalım, aile kurmayalım ve yok olalım.

Aslında onlar sadece milletimizi değil, tüm insanlığı yok etmek, sapkın ve köle ruhlu yeni bir tür üretmek istiyorlar.

Atom bombası atsalar, kimyasal silah kullansalar, nüfusumuzu yarıyarıya azaltsalar, ölümüne direnir teslim olmayız. Ancak ne yazık ki ailemizi yok ederek nüfusumuzu azaltan, soyumuzu sopumuzu kurutmayı amaçlayan bu şeytani akımlar, "LGBT" adıyla meşrulaştırmaya çalıştıkları sapıklıkları çoluk çocuğumuza musallat ederken bir çoğumuz gerekli tepkiyi göstermiyoruz.

Bu sapıklar şeytani dürtülere teslim olmuş hasta karakterli varlıklardır ve Lut kavmi ve Pompei örneğinde olduğu gibi helak olup gitmeye mahkumdurlar. Yüce kitabımız Kuranı Kerim'de açıkça lanetlenmiş olan cinsel sapıklıkları, özgürlük veya hak olarak pazarlayan, onlar için anlayış ve hoşgörü göstermemizi bekleyenler, öncelikle Müslüman milletimizin açıkça Allah'ın emrine karşı gelmesini telkin etmeye çalışmaktadırlar.

Yüzde 99 Müslüman olan bu ülkede, lanetli sapıkların barınması mümkün değildir. Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayacağız.

"LGBT" adıyla yeni bir şeymiş gibi pazarlanan bu cinsel sapıklık akımı esasen, Müslüman olsun veya olmasın tüm toplumlar için yok edici bir tehdittir, milli güvenlik sorunudur.

Ruh ve beden sağlığını bozan bir çok yan etkisiyle bu sapık akımlar gençlerimizi tehdit etmektedir. Ergenlik önleyici veya geciktirici ilaçlarla, tedavi adıyla uygulanan hastalık hormonlarıyla dünyada yüzbinlerce insanı sapkın bir hayat tarzına mahkum eden bu azgın akım, 4 yaşındaki çocuklara bile cinsiyet değiştirme işlemi yapılmasını desteklemekte, ortaokul yaşındaki çocukların hormon kullanarak geri dönüşü olmayan tahribatlara maruz bırakılmasına neden olmaktadır.

Bu tehlikeye işaret eden, bu dayatmaya karşı çıkan, şeytani planları bozmaya çalışan herkes, küresel sistem içindeki şeytani odaklar tarafından engellenmeye çalışılmaktadır. Yakın bir zamanda, LGBT'nin hastalık olduğunu ortaya koyan bilim adamlarının görüşlerini içeren bir yapım,

Youtube tarafından engellendi.

Dünya Siyonist Örgütlerinin öjenik malthuscu pakrudin masonik sabataist ve 300'ler meclisi emrindeki WHO/DSÖ Dünya Sağlık Örgütü 17 Mayıs 1990'da eşcinselliği hastalık satmadı...

Cumhurreisimiz nasıl IMF DEFOL Siyonizme öne minute dediyse WHO/DSÖ DEFOL demesini bekliyor TCE/GENDER Toplumsal Cinsiyet ploperasyonlarinin yasaklanmasını Feminist Eşcinsel Terör Örgütlerinin kapatılarak mal varlıklarına el konulması milli güvenlik beka meselemizdir..

Medya kuruluşları, devletler, şirketler bu sapkınlığı bir hak olarak kabul etmeye, korunması gereken mağdur bir kitle olarak kayırmaya zorlanıyor.  BM bünyesinde oluşturulan Global Compact adlı girişim,

iş dünyasını bu sapıklığı kabul etmeye zorlamak üzere profesyonel yöntemlerle proje yürütüyor. Ülkemizde de bu oluşuma üye bazı şirketler bulunmakta, ticari bağlantılar üzerinden iş dünyasını bu sapıklara teslim olmaya zorlamaktadırlar. Önümüzdeki aylarda İstanbul'da yapılacak BM Global Compact toplantısında, Cinsel sapıkların işe kabulü, sex partnerlerinin sigortalarının yaptırılması gibi konularda iş dünyasına baskı yapmak üzere atölye çalışması yapmayı planlıyorlar.

Bilsinler ki bunlara müsaade etmeyeceğiz. 100 yıl önce Çanakkale'de Kutülamare'de bombayla silahla yok edemedikleri bu milleti, şimdi sapık akımlarla üreyemez hale getirerek yok etmelerine müsaade etmeyeceğiz.

Beş sene evvel İstanbul Taksim Meydanında ve geçen hafta 18 Eylülde İstanbul'da ortaya koyduğumuz milli irade ile, kuvvayı milliye ruhuyla, 30 EYlül Cuma KOCAELİ Fevziye Camii Meydaninda Çanakkale ruhuyla 8 EKİMDE Düzce Belediye Meydanında 9 Ekimde Ankara'da saat:13'de Hacibayram saat:14'de ULUS Meydanda 23Ekim Konya'da 14 Ekim de İstanbul Fatih Camiinde ve 81 vilayette DUA BASİN ACİKLAMALARİ yapacağiz. Biz var oldukça bu ülkede sapıklığa müsaade edilemez. Tehlikenin farkındayız Tüm devlet kurumlarımızı sivil toplumu üniversiteleri akademisyenleri kananat çnderlerini, ailemizi ve nesillerimizi korumak için VAROLUŞ SAVAŞIMIZI kazanmak için elbirliği ileharekete geçmeye davet ediyoruz.  Feminist eşcinsel terör örgütleri kapatılsın TC TCE TCA GENDER TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ ve GOLBAL COMPACT CEDAW MASKELİ EŞCİNSELLEŞ İRME OPERASYONUNA KARŞI MÜCADELE ETMEK İNSANİ İMANİ VİCDANİ AHLAKİ VATANİ VE ANAYASA 41 GEREGİ HEPİMİZİN VAZİFESİ AİLEMİZİ NESLİMİZİ DİNİMİZİ DEVLETİMİZİ KORUMAK BİRİNCİ VAZİFEMİZDİR

ADEM BABAMIZDAN BU YANA HAK BATIL İYİ KÖTÜ MÜCADELESİ YAPANLARI ONCEAİLE SAFLARINA DAVET EDİYORUZ

Milletimizi uyanık olmaya, vaziyet almaya, bu hayasızca akıma göğsünü siper etmeye davet ediyoruz. Tüm velilerimizi okul aile birliği secimlerinde inisiyatif almaya yönetimde vazife almaya cagiriyoruz

Milletimiz adına, Ümmeti Muhammed adına, insanlık adına bu sapkınlıkla mücadele etmek boynumuzun borcudur.

NELER SÖYLENDİ?
@
Adem ÇEVİK

Adem ÇEVİK

DİĞER YAZILARI Özbek Aktivist Abdulgafur Eshınıyozov işkenceci Özbekistan'a mı teslim edilecek Virüsün Adı Grid, Kod Adı Tce Aıds Hıv Sponsoru: Dsö/Who İşgalcilerden Kurtulmak İçin Laiklik Kalksın, Devletin Dini İslam Olsun LANZAROTE Sözleşmesi 6284 Çocuklarımızı Fuhuşa Pedefoliye KAOSA Sapıklığa Sürüklüyor! Devletin dini islam olsun, laiklik kalksın, içki yasaklansın! İstanbul Sözleşmesi'nden Kurtulduk Sıra Diğer İfsat Projelerinde FULBRİGHT sömürgecilik sözleşmesi ihanetine son vermeliyiz! Aileyi korumak millî güvenlik meselesidir! İstanbul İbne - Dönme İşgalinden De KurtarIlmalıdır Fuhşiyat Sponsorlarina Boykot Çagrisinda Bulunuyoruz Cedaw sözleşmesi aileyi 41 yıldır ifsat ediyor! Gender Tanimi, Din, Ahlak, Ve Hukuka Aykiri Cedaw eşitlik ayrımcılık tce toplumsal cinsiyet maskesiyle aileyi insanlığı 36 yıldır ifsat ediyor! İnsanlığı kurtuluşa insanlığa çağıran ezanı yasaklayan chp allah'a savaş açtı! Ailemizi Dinimizi Devletimizi Darbecilerden Korumak için Laiklik ve Kemalizm Âcil Tasfiye Edilmeli Halifesiz Müslümanlarin Velayetini Üstlenen Türkiye İcralık Çocuklar İnsanlık Suçu 81 İlde De Kalkmalı Türkiye Âile Meclisi Kurtuluş Reçetesi Tce/gender maskeli sapkınlık ile aile nesil devlet tehdit altında! Türkiye'nin Kuruluş Beyannamesi Olan Misaki-Milli'nin İmzalandığı İlk Meclis Binası Kayıp Hak Adalet Kul Hakkı Anlayışı Hayata Hâkim Olmalı Amerikan fulbright sözleşmesi iptal edilmeli! Laiklik ve kemalizm tasfiye edilmelidir! Dünya Kız Çocukları Günü Allah'ın Evi Camiiler, Evsizlerin Evi Olmalı! İstanbul ile beraber türkiye ve insanlık işgalden kurtulmalıdır! Ermeni Bir Papazla Yazışmalar DSÖ Fitnesi Milli Güvenliğimizi Ve Aileyi Tehdit Ediyor!. İcralık Çocuklar Mal Değil, Can’dır! Feminizme ve Toplumsal Cinsiyet’e “One Minute”! Geçliğimiz Geleceğimizdir İnsanlığın son kalesi Âile!
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA