DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Nurettin VEREN
Nurettin VEREN
Giriş Tarihi : 27-02-2019 08:51

ABD, FETÖ Aracılığıyla Çin, Hindistan, Pakistan Ve İran’ı Kuşatıyor!

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı desteği ile, Güney Asya Strateji Araştırmalar Merkezi (KASAM) tarafından Hindistan, Pakistan ve Türkiye arasındaki kültürel ve akademik bilgi erişimini artırma projesi kapsamında, bu ülkelerden gelen akademisyenler Yurtdışı Türkler Başkanlığını (YTB) ziyaret ettiler. Bu proje kapsamında Pakistan ve Hindistan’dan gelen akademisyenlere,  YTN Başkanı Kudret Bülbül gelen misafir heyete, FETÖ'yü ve çalışmalarını anlattı.

1 ay sürecek olan kültürel ve akademik bilgi erişimini artırma projesi kapsamında, Türkiye'den bölgeye gidecek adaylar ile Hindistan ve Pakistan’dan Ülkemize gelen adaylar İstanbul'da bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. İstanbul'daki çeşitli STK ve üniversite ziyaretlerinin ardından Ankara'ya gelen heyet programı kapsamında, Başkan Bülbül ile görüştüler. ( KEŞKE Başkan Bülbül 20 yıldır FETÖ mücadelesi yapan Nurettin VEREN ile görüşüp, fikir alışverişi yapsaydı.)

FETÖ'nün kendisini bir eğitim organizasyonu gibi gösterdiğini ve adını henüz yeni duyduğumuz Yurtdışı Topluluklar Başkanlığı diye bir kurumdan aldığımız habere göre, Hindistan ve Pakistan’dan Ülkemize gelen heyetin İstanbul'da bir ay kadar görüş alışverişinde bulunmak için misafir edileceğini yeni öğrendim.

Bundan sonra ABD’nin çok önemli ilişkiler içinde olacağa açık olan, Çin, Hindistan, Pakistan çalışmalarında Türkiye’nin araya girip, FETÖ yapılanmasının o ülkelerdeki varlığını deşifre ederek engellenebilseydi.

Tıpkı Mısır’da FETÖ yapılanmasının darbeye zemin hazırladığının fark edilememesi, aynı şekilde Gürcistan, Kırgızistan, Venezuella ve Güney Afrika da okullar açarak, ülke de devlet ile iç içe olup darbelere zemin hazırladıkları ve siyasi yönetimi etkiledikleri gibi.

Şunu da üzüntüyle belirteyim ki; Bu kurumların tamamının hepsi Dışişleri Bakanlığı ve Yurtdışı Büyükelçiliklerimiz tarafından özel bir birim olarak eğitim ateşelerimizin takibi ile adım adım kontrol edilip, Türkiye Dışişleri Bakanlığımıza ve MİT’e bildirilmesi çok önemli bir husustur.

Bu temsil, güçlü bir yapı tarafından organize edilmeli ve FETÖ’nün büyük örgütlenmeler ile hakim olduğu dünya Coğrafyasında, küçük noktalarda kurulmuş olan Türkiye’den uzakta olsa; Yakutistan, Moğolistan, Tacikistan, Hakasya, Buryat ve Tuva gibi küçük ülkelerin, Türkiye ile arasındaki münasebetlerinin takibinin yapılması gerekirdi.

1995 yılından itibaren bu ülkelere yerleşen FETÖ, tamamen şu anda o ülkenin iktisadi, ticari ve siyasi yapılanmalarını ele geçirmiş durumdadır.

Türkiye'nin henüz Büyükelçileri bile olmayan bu ülkelerde, FETÖ tamamen merkez üssü olarak kullandığı ve Türkiye’den kaçanların pek çoğunun sığınağı haline gelmiş ve oralardan Türkiye'ye gelen, takibi mümkün olmayan kişiler tarafından Ülkemiz kuşatılmıştır ve yol geçen hanına dönmüştür.

 

MEVLANA, BOLOGNA, ERASMUS projeleriyle, talebe ve öğretim üyeleri değişim yolları su istimal edilerek, milyonlarca dolar bu yollarla FETÖ teşkilatına akmaktadır.

Orta Asya ülkelerindeki Rusya hakimiyetinin 1990 yılından sonra dağılması ile ortaya çıkan boşluk, ABD tarafından sinsi bir oyunla TAŞARON FETÖ bu boş alana getirilip, ABD adına onun talimatları ile kök salmıştır.

FETÖ'nün çok rahatlıkla yerleştiği yeni vatanı ve ele geçirdiği kolonileri ve eyaletleri kutuplara yakın nüfus yoğunluğu 1-2 milyon civarında olan bu ülkelere de FETÖ yerleşmiştir.

İşaret ettiğimiz bütün bu konularda çalışabilecek uzman kadrolarımız olmadığı için gerek Maarif Vakfı, gerekse Yurtdışı Akrabalıklar Başkanlığı adı altında, üniversitelerdeki açılacak kürsülerde çok geniş kadrolarla, yeni elemanların hazırlanması, yani Türkiye'nin Derin Devleti olarak hayalet yapılanmaya karşı, devletin hayalet yapılanmasının kurulmasına daha öncede işaret etmiştik.

Akit Gazetesindeki yazılarımda, FETÖ’nün hayalet yapılanmasına karşı tamamen böyle kontrol edilemeyen ve gayri resmi olan FETÖ karşıtı bir teşkilatlanmanın ve MUSTAKİL bir karargahının kurulmasını gündeme getirmiştim.

Çünkü illegal ve hayalet bu yapının karşıtı olan mücadele grubunun da, aynı metotları kullanarak, bu yapılanmaları içten tespit ve teşhis etmesi lazımdır. Bu elemanlarımız olmadığı ve yetiştirilmediği için FETÖ bu boş ve kontrolsüz kalan ülkeleri çoktan ele geçirmiştir. 25 yıla yakın bir zamandır o ülke devlet başkanları ve idarecilerini yönetecek kadar, sinsi ve Tapınakçı sistemler ve Cizvit metotlarıyla, kendi Din anlayışı ve metotlarıyla o ülkeyi kendi din anlayışı ve kendi yönetimine almıştır.

En son Balkanlardaki ve Karadeniz de kıyısı olan akraba topluluklarına kolaylık olmak üzere vizelerin kaldırılması, FETÖ elemanlarına büyük kolaylıklar ve imkanlar sağlamıştır.

Nurettin VEREN

NELER SÖYLENDİ?
@
Nurettin VEREN

Nurettin VEREN

DİĞER YAZILARI Japonya’daki G20 Zirvesinde, FETÖ’nün Üniversiteleri Konuşuldu mu! FETÖ ve ABD’ye Karşı, Net Tavrımızı Koymak Mecburiyetindeyiz! Biz islam’ın oğluyuz diyememenin, kahredici bedeli. Küçük Tavizler Ve Gevşeklikler, Büyük Felaketlere Sebep Olur! İran’ı parçalamak için yapılan, Mekke toplantısı! Türk Milleti, tehditlere ve blöflere, asla boyun eğmez! FETÖ İçinde, Öz Eleştiri Ve Bölünme Başladı mı! Dertsiz, davasız, idealsiz nesiller yetişiyor! Tayyip Erdoğan temizliğe ve arınmaya, kendinden ve yakınlarından başlamalıdır! Dolar sopasıyla, FETÖ iş birliği Ülkenin belini çatırdatıyor! İlahi Adalet, En Büyük Zalimleri Dize Getirir! Dünyamızın adalete, merhamete ve gerçek insanlığa ihtiyacı var! Milletimiz Siyaset İle Tencere Arasında Sıkışıp Kaldı Fitne Katilden Beterdir, Bir Kıvılcım Bir Ormanı Kül Eder Kuran’ı Kerim’de, kısasla ilgili, pek çok ayet olduğu unutulmamalıdır ​Zalim haçlı dünyasının korkusu, cihat ve şehitlik ruhudur! FETÖ 1979’da Darbeyi Planladığını, İzmir’de Açıklamıştı FETÖ, Örgüt İmamlarını, Rotasyon Sistemiyle Yönetmektedir Yurtdışındaki FETÖ Tehlikesi, Yurtiçinde Olandan Daha Büyüktür Yerel seçimleri kazanma hırsı ile Doğu ve Güneydoğu’yu kaptırmayalım! FETÖ İle Mücadele 3 Boyutlu Olmalıdır! FETÖ Üniversitelerden, Para Ve Eleman Devşirmeye Devam Ediyor Devleti Ayakta Tutan Adalet’tir Ve En Çok Muhtaç Olduğumuz da, Odur Ülkemize hizmet edecek, hür fikirli ve imanlı nesillere ihtiyacımız var! Unutulan FETÖ Mücadelesini, Yeniden Gündeme Alalım…
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA