DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Nurettin VEREN
Nurettin VEREN
Giriş Tarihi : 05-06-2019 08:58

İran’ı parçalamak için yapılan, Mekke toplantısı!

Çok çabuk öfkelenen ve çok çabuk unutan bir yapısı olan Türk Milletinin, düşmanlarına ve yapılan kötülüklere karşı Balık Hafızalı olmamız, düşmanlarımızı cesaretlendiriyor.

15 Mart 2019 da, aşırı sağcı terörist Brenton isimli aşırı sağcı bu manyağın tüfeğinin üzerine yazdığı birçok yazılardan anlaşılacağa üzere, yüz yıl öncesindeki pek çok İslam ve Türk düşmanlığını unutmadığını ve unutturmamak için bilinçli bir şekilde planlanmış saldırıdaki İslamofobik ve Türk düşmanlığını, Avrupa da yeniden canlandırmak üzere planlı bir komplo olduğunu, geçen haftalarda Avrupa’nın orta yerinde Kur’an’ı Kerim’i yakmaları, Amerika’daki ENNUR Camiini ve Avrupa’daki pek çok Camilerin peş peşe yakılması, güya medeni geçinen barbar ve yobaz Avrupa’nın İslam dünyasında yaptıkları katliamların üzerine tuz basmıştır.

Bu hiç de FETÖ’nün söylediği gibi, Güya Medeni Avrupalılar sizin mabetlerinize, kadınlarınıza, kızlarınıza ilişmemiştir açıklamasına uymamaktadır. FETÖ içerisindeki inançlı ve hizmet amaçlı koşanlara bir öz eleştiri yapmaları için belki bir vesile olabilir de, anca o zaman kandırıldıklarını anlayabilirler.

Danimarka parlamentosu önünde yapılan Cuma Namazı sırasında, karşıt gösteri düzenleyen bir grup aşırı sağcı, İsrail bayrağını taşırken havalı kornalar ile gürültü yaparak, Cuma Namazının kılınmasını engellemeye çalıştılar.

Göçmen ve İslam karşıtı fanatik Haçlılar, Kur’an’ı Kerim’i de yakarak, Namaz kılanları tahrik ederek kışkırtmaya çalıştılar.

30 Mayıs 2019 Perşembe günü; Suudi Arabistan'da 139 ülkeden 1500’e yakın Müslüman ülke temsilcilerinin katılımıyla, Mekke bildirgesi yayımlandı. İtidal ve orta yol konulu uluslararası konferansın sonucu açıklanmış oldu. Toplumların dini ve kültürel çeşitliliğinin çatışmayı ve Kaosu asla haklı çıkaramayacağının altı çizildi.

Altı çizilen bildirgede, din ile hatalı politika arasında bağ kurulması reddedildi.

Fakat bunun bir yaptırımının olması gerektiği ile ilgili, en ufak bir siyasi ve politik bir yaptırım olabileceği üzerinde durulmadı.

Buna karşılık Dinler Arası Diyaloğun çözüm olarak en iyi yol olacağı anlatıldı. (FETÖ’nün Dinler Arası Diyalog projesinin uygulanması resmen kabul edilmiş oldu.)  

Orta Doğu Coğrafyasındaki ( Darbeler, işgaller ve katliamlara karşı bu insanları, tepkisizleştirme ve uyuşturma açısından, en makul yol olarak kabul edildi ve tavsiye edildi.)  

Arabistan'ın Kutsal Mekke kentinde düzenlenen, devlet ve hükümet başkanlarının buluştuğu 14. İslam işbirliği teşkilatı zirvesine, Tayyip Erdoğan katılmadı. Türkiye'yi dış işleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun temsil ettiği zirvenin sonuç bildirgesinde, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına karşı, her hangi bir tepki çıkmadı. Bayrama yakın özellikle her sene İsrail’in attığı roketler ile vurulan Camiler, Hastaneler, okullar, şehit olan Kardeşlerimiz toplantıda gündeme getirilmeyerek, Yahudi yerleşimcilerin sürekli işgalleriyle ve Mescid-i Aksa’ya yapılan hücumların gündeme getirilmesi ile ilgili hiçbir sonuç çıkmadı.

En dikkat çekici bildirge maddesi ise; Katar Dış işleri bakanı Muhammed El Sani’nin, İran ile olan komşuluk ilişkilerimizi düzeltmeye değil, Amerika’nın İran karşıtı politikasına dayanıyor açıklaması oldu. Bu bildirge adeta ABD’nin Arap ülkelerini İran’a karşı kışkırtılması planlanıyor şeklinde, algılanmaya dikkat çekiyor.

100’ün üzerinde NATO üssüyle çevrelenmiş İran’ı mezhep farklılıklarını kullanarak, diğer İslam ülkelerini İran’a karşı boy hedefi olarak gösteriyor.

Keşke Haçlı dünyasının ve Trump’un özellikle Arap krallarıyla kılıç dansı yaptığı bütün İslam dünyasının liderleri ile can ciğer olduğu, İran’a karşı kurulan bu tuzaklara düşülmeseydi. Daha önce IRAK, SURİYE, LİBYA, TUNUS gibi pek çok İslam ülkesini parçaladığını unutmadan, bu sefer İran’ı boy hedefine koymak isteyenlerin oyununu bozalım.

Tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Hakiki kardeşlik duygusuyla bir araya gelip, dünyadaki zulümlere dur diyecek bir Türkiye’yi ayağa kaldırmasını, yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.

Nurettin VEREN

NELER SÖYLENDİ?
@
Nurettin VEREN

Nurettin VEREN

DİĞER YAZILARI Japonya’daki G20 Zirvesinde, FETÖ’nün Üniversiteleri Konuşuldu mu! FETÖ ve ABD’ye Karşı, Net Tavrımızı Koymak Mecburiyetindeyiz! Biz islam’ın oğluyuz diyememenin, kahredici bedeli. Küçük Tavizler Ve Gevşeklikler, Büyük Felaketlere Sebep Olur! Türk Milleti, tehditlere ve blöflere, asla boyun eğmez! FETÖ İçinde, Öz Eleştiri Ve Bölünme Başladı mı! Dertsiz, davasız, idealsiz nesiller yetişiyor! Tayyip Erdoğan temizliğe ve arınmaya, kendinden ve yakınlarından başlamalıdır! Dolar sopasıyla, FETÖ iş birliği Ülkenin belini çatırdatıyor! İlahi Adalet, En Büyük Zalimleri Dize Getirir! Dünyamızın adalete, merhamete ve gerçek insanlığa ihtiyacı var! Milletimiz Siyaset İle Tencere Arasında Sıkışıp Kaldı Fitne Katilden Beterdir, Bir Kıvılcım Bir Ormanı Kül Eder Kuran’ı Kerim’de, kısasla ilgili, pek çok ayet olduğu unutulmamalıdır ​Zalim haçlı dünyasının korkusu, cihat ve şehitlik ruhudur! FETÖ 1979’da Darbeyi Planladığını, İzmir’de Açıklamıştı FETÖ, Örgüt İmamlarını, Rotasyon Sistemiyle Yönetmektedir ABD, FETÖ Aracılığıyla Çin, Hindistan, Pakistan Ve İran’ı Kuşatıyor! Yurtdışındaki FETÖ Tehlikesi, Yurtiçinde Olandan Daha Büyüktür Yerel seçimleri kazanma hırsı ile Doğu ve Güneydoğu’yu kaptırmayalım! FETÖ İle Mücadele 3 Boyutlu Olmalıdır! FETÖ Üniversitelerden, Para Ve Eleman Devşirmeye Devam Ediyor Devleti Ayakta Tutan Adalet’tir Ve En Çok Muhtaç Olduğumuz da, Odur Ülkemize hizmet edecek, hür fikirli ve imanlı nesillere ihtiyacımız var! Unutulan FETÖ Mücadelesini, Yeniden Gündeme Alalım…
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA