DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Nurettin VEREN
Nurettin VEREN
Giriş Tarihi : 29-05-2019 08:57

Türk Milleti, tehditlere ve blöflere, asla boyun eğmez!

Bugünkü gazetelerin köşe yazılarını okurken, epeydir gündemde olmayan, Ruhban Okulu açılmış başlıklı köşe yazısı dikkatimi çekti.

1993-95 yılların da, FETÖ’nün Altunizade FEM Dershanesin de, planlı bir şekilde yabancı Din adamlarıyla yapmış olduğu ortak toplantıda, Ortodoks Fener Rum Patrikhanesinin Ruhani lideri Bartolomeo’nun, ısrarla söylediği FETO’dan yardım istediği şu sözler aklıma geldi.

Bartolomeo Gülen'e, Heybeli Ada’daki Ruhban okulunu açılmasında aracılık yapmasını istemişti, bunu ben ve oradaki bütün herkes açıkça duydu. Gülen'in de buna karşılık, siz de Atina'da bir Cami ve bir Okul açılması için bu işe destekçi olursanız, bende sizin için aracılık yaparım ve Türkiye'de buna evet der diye, yetkili bir kişi gibi söz verdiğini hatırlıyorum.

Hatta açılacak okulun Atatürk’ün ismiyle açılacak olması, işi daha da kolaylaştırır dediğini hatırlıyorum. Halbuki bugün okumuş olduğum yazıda, 2012'de Heybeliada Ruhban Okulu meğerse açılmış ve 7 yıldır Erasmus öğrenci ve öğretim üyesi değişimi kapsamında eğitim veriliyor olduğunu, Ruhban Okulu skandalı olarak Okulun sözde müdürü Elpideforos’un 11 Mart 2019'da, Yunan basınının yaptığı açıklama ile ortaya çıkmıştır.

Tüzel kişiliği olmayan Sözde müdür, Yunan haber sitesinde yaptığı açıklamada, Heybeliada Ruhban Okulu'nda icra edilen Erasmus programına, 2012'den beri değişik Yunan üniversitelerinden gelen 40'tan fazla üniversite öğrencisi ile Erasmus projesi AB tarafından ayrıca destekleniyor. Heybeliada Ruhban Okuluna gönderilen öğrencilerin, eğitim ve öğretim masrafları ise, AB fonlarından karşılanıyor. Öğrencilerin yeme, içme masraflarını ise, Ruhban Okulu sağlıyor.

Erasmus kapsamında Korfu Adasından, Heybeliadaya gönderilen öğrenciler, 4 ay süreyle uygulamalı Papaz eğitimine tabi tutulmuş ve kütüphanedeki dokümanların tasnifi için çalışıyor ve belgeleri bilgisayar ortamına aktarıyor.

YÖK denetimine tabi olması gereken Ruhban Okulu, tamamen denetimsiz olarak kendi programları ve yönetimi ile faaliyetlerine devam ediyor.

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan vekili Ali Yerlikaya, Heybeliada Ruhban Okulu'nun eğitimine açılmasının gerekçesini açıklamalıdır.

Burnumuzun dibinde, seslensek sesimizin duyulabileceği, 3 Mil mesafedeki İşgal edilen 16.Adamıza ilaveten, yetmiyormuş gibi İzmir Koyun Adasın da, Yunan Üniversitesi açılarak Yunan deniz filosu için Kaptan ve gemi elemanları yetiştiriliyor. 2013'te Gökçeada da Rum İlkokulu açıldı. 2015'te Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi de açıldı. 2017'de Yunan işgali altındaki Aydın Eşek Adası'nda, Yunan İlk, Orta ve Lisesi açıldı. 2017'de Yunan işgali altındaki Aydın Hurşit Adası'nda, Yunan Lisesi açıldı.

Bizim toplum olarak bu olaylara karşı hiç haberimiz yok ve uyutuluyoruz. Bütün bu gelişmelere, Yunan lobisi mi karar veriyor.

Mütekabiliyet esasına göre, bizde Batı Trakya'daki Türklere ait olan, kendi Müftümüzü seçme ve yıkılan Camilerin ve kapatılan Türk okullarının açılmasını, Yunanlılara dayatabilirdik.

Tıpkı Filistin ile İsrail arasındaki gibi, Yunanistan da bugüne kadar sinsice ve hırsızlama yaparak, topraklarını 10 kat büyütmüştür. Cephede alamadığını, bu tip kibar hırsızlıkla bizden almıştır. Ayrıca gasp ederek ele geçirdiği bu adaları ağır silahlarla doldurmuş ve namlularını Türkiye’ye doğru çevirmiştir.

16 Ada ve etrafındaki enerji yatakları, Kıbrıs’tan daha az değildir. Artık bu gidişe dur deme zamanı gelmiş, hatta bizim şu anda petrol ve doğalgaz sahalarımızı bile almaya cüret edecek kadar, Yabancı büyük devletler ile işbirliği içerisinde, Türkiye'nin karşısına dikilmiştir. Biz sessiz kaldıkça, AÇ KURT DİŞİNİN KİRASINI DA İSTER. Nüfusu Kadıköy kadar bile olmayan Yunanistan, AB ve ABD’nin şımartmasıyla bizi tehdit etmeye cüret etmektedir.

100 sene önceki Kordon Boyundan denize döktüğümüz soytarı etekli Yunan kopelleri, Çanakkale’ye en büyük donanmalarıyla gelen ve yenilmez denilen İngiliz’i, İtalyan’ı Fransız’ı ve ABD’si yediği tokadı çabuk unutmuşa benziyor.

19 Mayıs 1919’daki Samsun’da verilen milli mutabakat fotoğrafı, her şeye rağmen halen bu ruhun devam ettiğini gösteriyor. ( KAN İLE ALINAN BU TOPRAKLARI VE ADALARI, KAN DÖKMEDEN BİR KARIŞINI BİLE VERMEYİZ, VERENİDE ASLA AFFETMEYİZ.)

Bütün dünyayı tehdit eden Sarı şeytan unutmasın ki; bu Millet ve Devlet onun bu blöflerine boyun eğmez, son ana kadar sabreder, ŞEHİT olur Gazi olur, ama teslim olmaz. Unutmasın ki Ülkemizdeki ABD üstlerinde esir alacağımız ve yok edeceğimiz pek çok ABD ve AB askerleri avucumuzun içindedir. Elbette bizimde onlara karşı B,C,D planlarımız vardır.

Nurettin VEREN

NELER SÖYLENDİ?
@
Birisi 5 yıl önce
"Da" ekleri her zaman ayrı yazılmaz. Önce bir türkçeyi öğrenseniz keşke
Nurettin VEREN

Nurettin VEREN

DİĞER YAZILARI Japonya’daki G20 Zirvesinde, FETÖ’nün Üniversiteleri Konuşuldu mu! FETÖ ve ABD’ye Karşı, Net Tavrımızı Koymak Mecburiyetindeyiz! Biz islam’ın oğluyuz diyememenin, kahredici bedeli. Küçük Tavizler Ve Gevşeklikler, Büyük Felaketlere Sebep Olur! İran’ı parçalamak için yapılan, Mekke toplantısı! FETÖ İçinde, Öz Eleştiri Ve Bölünme Başladı mı! Dertsiz, davasız, idealsiz nesiller yetişiyor! Tayyip Erdoğan temizliğe ve arınmaya, kendinden ve yakınlarından başlamalıdır! Dolar sopasıyla, FETÖ iş birliği Ülkenin belini çatırdatıyor! İlahi Adalet, En Büyük Zalimleri Dize Getirir! Dünyamızın adalete, merhamete ve gerçek insanlığa ihtiyacı var! Milletimiz Siyaset İle Tencere Arasında Sıkışıp Kaldı Fitne Katilden Beterdir, Bir Kıvılcım Bir Ormanı Kül Eder Kuran’ı Kerim’de, kısasla ilgili, pek çok ayet olduğu unutulmamalıdır ​Zalim haçlı dünyasının korkusu, cihat ve şehitlik ruhudur! FETÖ 1979’da Darbeyi Planladığını, İzmir’de Açıklamıştı FETÖ, Örgüt İmamlarını, Rotasyon Sistemiyle Yönetmektedir ABD, FETÖ Aracılığıyla Çin, Hindistan, Pakistan Ve İran’ı Kuşatıyor! Yurtdışındaki FETÖ Tehlikesi, Yurtiçinde Olandan Daha Büyüktür Yerel seçimleri kazanma hırsı ile Doğu ve Güneydoğu’yu kaptırmayalım! FETÖ İle Mücadele 3 Boyutlu Olmalıdır! FETÖ Üniversitelerden, Para Ve Eleman Devşirmeye Devam Ediyor Devleti Ayakta Tutan Adalet’tir Ve En Çok Muhtaç Olduğumuz da, Odur Ülkemize hizmet edecek, hür fikirli ve imanlı nesillere ihtiyacımız var! Unutulan FETÖ Mücadelesini, Yeniden Gündeme Alalım…
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA