DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Nurettin VEREN
Nurettin VEREN
Giriş Tarihi : 22-05-2019 08:53

FETÖ İçinde, Öz Eleştiri Ve Bölünme Başladı mı!

25 Eylül 2018 tarihli KÖŞE yazım da, şunları hatırlatmıştım: FETÖ’nün yazar, çizer kadrosunda özeleştiri ve tartışmalar başladı. Hatta örgüt bölünüyor mu? Diye bir başlıkla yazmıştım.

Bu olay hayra alamet gibi görünüyor: Gülen her gün ağlıyor.

Gülen’e karşı bugüne kadar en küçük bir fikir beyan edilemeyen bu yapı içerisinde, yakınlarından Gülen’e karşı özeleştiri yapmaya Ahmet Kurucan, Osman Şimşek, Enes Ergene, Süleyman Sargın gibi yazılarıyla; örgütün içine düşmüş olduğu bu durum hakkında, mantıklı izahlar getirmeye çalışıyorlar.

Sonsuza kadar devletle savaşmanın mümkün olamayacağını, hem örgüte hem de Türkiye’ye verdiği zararların hiç kimseye faydası olmadığını söylüyorlar.

Bulunduğu ülkelerde de, buna benzer istenmeyen bir yapı oluşturmanın, hiç kimseye faydası yok. İslam sevgi, güven ve kardeşlik dinidir, hizmet diye gidilen her ülkede Türkiye'de yapılan yanlışlar gibi, aynı yanlışları o ülkelerde de yapmaya devam etmek, Türkiye’ye karşı güveni sarsmakla kalmayıp, FETÖ içerisinde de kırılmalara sebep oluşturmaktadır. 

Yaklaşık 167 ülkede, FETÖ bu altyapıyı örümcek ağı gibi 1993’ten itibaren gittiği o ülkelerde, devletin bütün kurumlarını ele geçirmeye yönelik, tıpkı dünyanın bütün ülkelerine daha önceden yayılmış Siyonist Teşkilatın çalışmaları gibi, Ticaretini, siyasetini ve yönetimini sinsice ele geçirmeye devam ediyor.

O ülkelerde yapılan her türlü sosyokültürel ekonomik faaliyetler, ihtilaller ve yönetimlerin el değiştirmelerin de, FETÖ’nün parmak izlerini bulmak mümkündür.

Eğer örgütün içinde bir bölünme ve arınma olmazsa bu hain metot, yapılan darbelerle bütün dünyada aynı şekilde, FETÖ'nün inisiyatifine geçebilir. Onun kontrolü altında kurulan yeni bir ABD destekli yeni NATO, yeni Varşova paktı, yeni SENTO gibi bahaneler ile FETÖ MASON BİRADERLER ve yönetimi ile, FETÖ adına o Ülkelerde büyük karışıklıklar meydana getirerek, dünyanın başına büyük problemler açabilirler.

Bugün pek çok ülkede araştırılırsa, iç karışıklıkların ve darbe girişimlerinin altında, bu örgütün planları olduğu ortaya çıkacaktır.

2016'nın 3.ayında darbeden 5 ay önce FETÖ'nün uygulayacağı 3 darbe metodundan bahsetmiştim.

1.Askeriye içerisindeki uyuyan hücreler.

2.Yurtdışına kaçan FETÖ'nün üst düzey siyasi, askeri, yargı ve finans ayağı.

3. En önemlisi ve en son tehlikeli ayağı da, Siber saldırı metotları ve Türkiye'nin ekonomisini alt üst edileceğidir. (Trump bunu açıkça söylemişti.)

Bu metotlarla Türkiye'nin sıkıştırılacağını 2016’da, Darbeden 5 ay önce anlatmıştım. Bugün görüldüğü üzere, Türkiye'deki Dolar üzerindeki yapılan ekonomik suni dalgalanmalar, Siber saldırının açık kanıtıdır.

Doları bir sopa olarak kullanıp, 7 liraya kadar çıkarılmış ve takriben 3 yıldır bu civarda devam etmektedir. Doların daha yukarı gitme tehlikesi ihtimali hala vardır.

Siber saldırılar hususunda da, Türkiye'ye uygulanan yaptırımlar, bankalara ve borsalara uygulanan Siber saldırılara, bir de FETÖ’nün elemanlarının içinde bulunduğu YouTube, Google, NASA teşkilatının içinde dahi bulunmuş olmaları, örgütün nerelere kadar girdiğinin ABD ile iç içe olduğunun kanıtıdır.

FETÖ ile mücadele etmenin en önemli iki kolu, insan kaynakları ve ekonomik kaynaklardır. Geçen hafta içerisinde, inanılmaz bir haber küçük puntolarla geçiştirildi ve haber olarak da üzerinde çok konuşulmadı. Türkiye’nin ekonomik olarak en sıkıntı yaşadığı bu dönemde, Bank Asya ve Samanyolu TV yönetim kurulu başkanı Ali Çelik'in, İngiltere'ye 17 milyar dolar kaçırdığı ve Londra’da yaşadığı haberi verildi.

Akın İpek ile beraber şu anda Londra'da yaşayan Ali Çelik ile bütün dünyada FETÖ’nün emrinde olan bunun gibi nice ekonomik olaylar, FETÖ'nün istediği tarzda yürütülmektedir.

Maalesef binlerce muvazzaf kamu görevlisinin de, Darbeden sonra bugüne kadar, her gün gözaltı kararları ile yakalanmaya devam ediyor olması, yüreğimizi sızlatmakta ve mücadelenin yeterli olmadığını göstermektedir.

Nurettin VEREN

NELER SÖYLENDİ?
@
fatih 5 yıl önce
malesef hocam fetoyla mucadele sulandrilmakta olup ust duzey parasi olan fetocular salını vermekte icisleri bakanımızda halen daha kamu kurumlarnda bunlarn yer aldigini birinci agzdan tgrt de cem kucugun programnda soylemistr icler acısı bi drum
Nurettin VEREN

Nurettin VEREN

DİĞER YAZILARI Japonya’daki G20 Zirvesinde, FETÖ’nün Üniversiteleri Konuşuldu mu! FETÖ ve ABD’ye Karşı, Net Tavrımızı Koymak Mecburiyetindeyiz! Biz islam’ın oğluyuz diyememenin, kahredici bedeli. Küçük Tavizler Ve Gevşeklikler, Büyük Felaketlere Sebep Olur! İran’ı parçalamak için yapılan, Mekke toplantısı! Türk Milleti, tehditlere ve blöflere, asla boyun eğmez! Dertsiz, davasız, idealsiz nesiller yetişiyor! Tayyip Erdoğan temizliğe ve arınmaya, kendinden ve yakınlarından başlamalıdır! Dolar sopasıyla, FETÖ iş birliği Ülkenin belini çatırdatıyor! İlahi Adalet, En Büyük Zalimleri Dize Getirir! Dünyamızın adalete, merhamete ve gerçek insanlığa ihtiyacı var! Milletimiz Siyaset İle Tencere Arasında Sıkışıp Kaldı Fitne Katilden Beterdir, Bir Kıvılcım Bir Ormanı Kül Eder Kuran’ı Kerim’de, kısasla ilgili, pek çok ayet olduğu unutulmamalıdır ​Zalim haçlı dünyasının korkusu, cihat ve şehitlik ruhudur! FETÖ 1979’da Darbeyi Planladığını, İzmir’de Açıklamıştı FETÖ, Örgüt İmamlarını, Rotasyon Sistemiyle Yönetmektedir ABD, FETÖ Aracılığıyla Çin, Hindistan, Pakistan Ve İran’ı Kuşatıyor! Yurtdışındaki FETÖ Tehlikesi, Yurtiçinde Olandan Daha Büyüktür Yerel seçimleri kazanma hırsı ile Doğu ve Güneydoğu’yu kaptırmayalım! FETÖ İle Mücadele 3 Boyutlu Olmalıdır! FETÖ Üniversitelerden, Para Ve Eleman Devşirmeye Devam Ediyor Devleti Ayakta Tutan Adalet’tir Ve En Çok Muhtaç Olduğumuz da, Odur Ülkemize hizmet edecek, hür fikirli ve imanlı nesillere ihtiyacımız var! Unutulan FETÖ Mücadelesini, Yeniden Gündeme Alalım…
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA