DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Ahmet ÖZTÜRK
Ahmet ÖZTÜRK
Giriş Tarihi : 20-08-2018 08:33

Hadi Türkiye, Dolar Düşüyor

Birlik Olma Zamanı:

Öncelikle, yazıma birlik olmanın önemini anlatarak başlamak istiyorum. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, ABD'nin Türkiye aleyhinde izlediği politikaları eleştirerek, Türkiye için her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Bu çok önemli bir bildirim.

Neden;

Dostumuz olmayan bir ülke bile Amerika’nın yaptığı bu ahlaksızlık karşısında desteğini açıklamışken, biz ülke olarak hala neden birlik olamıyoruz?

Sosyal medyada sürekli spekülatif mesajlar cirit atıyor. Karşı olabilirsiniz, başka bir siyasi partili olabilirsiniz, siyaset ile ilginiz olmayabilir…

Amaaaa bu güzel ülke hepimizin. Dış güçlere karşı böyle zamanlarda sımsıkı kenetlenmeliyiz. Onlara ne kadar güçlü olduğumuzu göstermeliyiz. Dış güçlerin istediği bizim birlik olmamamız değil mi zaten!!!

Bununla ilgili bir alıntıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Suriyeli bir çöp toplayıcısının tespiti…

Genç ‘’biz Suriye’de önyargılı yaşıyorduk. Bir birimize ayrım yapmaya başladık ve yavaş yavaş arttı. Şii’si iktidar olduğu için kimseyi beğenmiyordu, Sünni’si çoğunluk olduğu için kimseyi beğenmiyordu, Hristiyan zengin olduğu için, Kürdü başka beğenmiyordu, Arabı başka beğenmiyordu, Türkmen’i başka beğenmiyordu, kimse kimseyi beğenmiyordu… Herkes dedikodu yapıp, sosyal medyada küfürleşiyordu, herkes herkesten uzaklaşıyordu. Herkes çokbilmişti. Herkes en ahlaklı, en dindar, en namuslu benim diyordu. Şimdiiiii… Durum değişti… Hepimiz Gaziantep çöplüklerinde birleştik… Çöp toplarken artık kimse kimseyle tartışmıyor. Çöplüğe düşünce birleşmeyi öğrendik…’’

Bizler ülkemize sahip çıkalım!!!

Endişe etmek, tereddüt etmek, sadece eleştirmek, paniğe kapılmak yerine birleşelim ve güçlü olalım…

Zaman birlik olma zamanı!

Zaman düşmana fırsat vermeme zamanı!

Zaman Türkiye’nin ve milletin gücünü gösterme zamanı!  

Türkün Türk’ten Başka Dostu Varmış:

Katar emirinin Türkiye’ye, maliye bakanıyla gelip Başkan Erdoğan’la görüştükten sonra yapılan açıklamada, Türkiye’ye 15 Milyar Dolarlık yatırım sözü verdiği bildirildi. Bu zor günlerimizde yanımızda olduğunu dünyaya gösteren Katar, Müslüman bir ülkeye yakışan hareketiyle örnek oldu!

Demek oluyor ki; Türkün Türk’ten başka dostu varmış. Araplar bize l. Cihan harbinde ihanet etti iddialarına da inanmayın, bu yalanın daniskasıdır! Tarih vesikaları ortadır, inanmayan araştırsın baksın. Bu yalanı ispatlayan bir yazıda yazacağım…

Muhtarlardan Örnek Davranış:

ABD’nin, Türkiye’ye karşı aldığı yaptırım kararlarına tepki göstermek isteyen Rize Merkez Muhtarlar Derneği üyesi 30 muhtar maaşlarını hazineye bıraktı.

Takdire şayan olan bu davranışın devamını özellikle bizim vekillerimiz olan milletvekillerinden bekliyorum. Hazinenin paraya ihtiyacı mı var? Hayır, yok ama hem birlik adına hem de örnek davranış olma adına yapılması lazım geliyor!

Yerli Malı:

Yazarlığımın yanında teknoloji üzerine yaptığım ticaretten anladığım şu, Türkiye olarak yerli malı teknolojisinde gerideyiz. Akıllı telefon sektöründe adından bahsettiren ‘’Vestel Venüs’’ akıllı telefonlarına ilgi artmalı.

Vestel’in amiral gemisi olan Venüs Z20 akıllı telefonu inceledim abartısız yazıyorum İphone 7, Galaxy S8, Lg G6 gibi akıllı telefonlara kafa tutacak bir model!!!

Devletin, yerli malı olan bütün ürünlerin ÖTV’sinde ve satışı konusunda her türlü desteği vermesi lazım geliyor.

Tüm Ümmeti Muhammedin, Kurban Bayram’ını kutlar, hayırlara vesile olasını dilerim…

Kalın sağlıcakla.

Ahmet Öztürk

NELER SÖYLENDİ?
@
Ahmet ÖZTÜRK

Ahmet ÖZTÜRK

DİĞER YAZILARI Millet devlet elele! ​Parası Olan Evde, Olmayan Asker de Millet Devam Dedi Siyasetin İki Yüzü Sözde profesör! Fesli kadar başınıza taş düşsün! Onsuz bir asır! CHP Yine Hata Yaptı! Son Şans! Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun! Biz Kilise Açarken, Onlar Çıplak Müslüman Heykeli Sergiliyor!!! Hani kadın emekçiydi! Bu İş Bir Fetvaya Bakar Güya fatih, Hz. Muhammed’e inanmıyormuş! Bylock Tuzağı ve İade-i İtibar İYİ Parti’nin Seçim Taktikleri Trump’a kırmızı kart! Ne yani ABD veto etmeyecek miydi? Diyanet’ten milli piyango fetvası! İsrail varlığını bize borçludur! ABD Ve İsrail’in Kudüs Oyunu Camilerde Toplanan Yardımlara İsyan Eden İmam Reza Zarrab Amerika’ya bilerek gitti! Vatanım Sensin Ve Çerkezler AK Parti Kasım 2019 Seçimlerini Nasıl Kazanır? Fatih Portakal’ın Gafları Mustafa Armağan’a Destek Erken Seçim Ve İyi Parti Tarihe Olan Saygımız Neler Oluyor Bize -3- İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan Hayaldi Gerçek Oldu Demedi Demeyin İdam Lüksün Ve İsrafın Böylesi Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı Öde Babam Öde! Yeni Müfredat Neler Oluyor Bize - 2 - Gel de Tarihi Öğren Sadakat yalnız insanlarda mı var? Neler Oluyor Bize -1- Bu dünya size de kalmaz! Zam Zam Zama Zam İki Hanedan Arasındaki Farklar Yıpratılmak İstenen Türkiye Ordusu İsrail’in Mescid-İ Aksa Ablukası İki Melun Bir Arada 15 Temmuz Süleymaniye Camii ve Külliyesi -4- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -3- Süleymaniye Camii Ve Külliyesi -2- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -1- Oyuncak değil kitap hediye edelim! Ünlü Tarihçilerin Gözünden Osmanlı İmparatorluğu Git Artık Kılıçdaroğlu Türkiye’nin Zaferi Haydi Sandığa Ölen Müslümanlar Chp'nin Günah Karnesi Osmanoğulları -3- Osmanoğulları -2- Avrupa’nın Osmanlı Korkusu Osmanoğulları -1- Evet mi hayır mı? Alem-İ İslam – 2 Alem-i İslam - 1 Dünya’da Terör / Terörizm Halep – Patlamalar - Dolar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA