DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Ahmet ÖZTÜRK
Ahmet ÖZTÜRK
Giriş Tarihi : 27-04-2018 10:21

Siyasetin İki Yüzü

Uğur Dündar ‘’Erbakan Ödülleri’’ Töreninde:

Sevgili okurlarım;

 Hâfız-ı Şirâzî şöyle der : ‘’Gönlüyle sözü bir olana kurban olayım’’. Tüm kalbimle katılıyorum.

28 Şubat'ın lehine haberler yapan Uğur Dündar'ın, ‘’Erbakan Ödülleri’’ törenine katılması kabul edilir gibi değil. 28 Şubat’ın en büyük mağduru olan rahmetli Necmettin Erbakan yaşasaydı da görseydi bu rezilliği. Ne işi olur diye düşünmeyin ''Siyasetin İki Yüzü'' demek bu oluyor işte!!!

Dündar geceye katıldığı gibi bir de ödül verdi. Bence kabahatin en büyüğü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nundur.

Asla bir araya gelemez dediğimiz kişiler önümüzdeki seçimden ötürü menfaatleri için bir araya geliyor. Tıpkı 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi!!!

Kemal Kılıçdaroğlu Aday Olursa:

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmayacak gibi görünüyor, tıpkı önceki Cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi…. Çatı adayı çıkartacaklar. Bu yüzdendir ki CHP halen adayını açıklayamadı!!!

Ben de Kemal Kılıçdaroğlu olsaydım, aday olmazdım. Her gün skandal bir gafa imza atıyor. En son yaptığı ''İstiklal Marşı'' gafı ile sınıf atladı. Şöyle diyor İstiklal marşını okurken; ''Korkma Sönmez Bu Şafaklarda Yüzen Alçak'' sonra hemen ''Alsancak'' diyerek gafını düzeltmeye çalışıyor. Eğer Kılıçdaroğlu aday olacak olursa vaaaay CHP’nin haline…

Abdullah Gül Karmaşası:

CHP ve Saadet Partisi'nin adayları arasında adı geçen Abdullah Gül eğer adaylık teklifine olumlu bakar da aday olursa, siyaset hayatının en büyük hatasını yapmış olur !!!

Abdullah Gül’ün yapması gereken ve kendisine yakışan da şudur; Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı adayıdır, ben aday olmayacağım aksine Erdoğan’a destek olacağımdır.

Neden mi? Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 27 Nisan 2007'de Abdullah Gül'ün Ak Parti’den Cumhurbaşkanı adaylığını bizzat açıklamış, o dönem Kayseri Milletvekili olan Abdullah Gül 11. Cumhurbaşkanı olmuştu.

Sözde Milletvekili:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Halk TV'de katıldığı programda, erken seçimleri değerlendirirken;  ‘’sandık koruma meselesine gelince, biz o sandığı alalım, Allah'ın oğlu gelip bizim elimizden onu alamaz’’ şeklinde ahlaki olmayan sözler sarf ediyor!!!

Ben de diyorum ki, Allah CHP’ye fırsat vermesin. Zaten vermiyor. Eğer verirse, vay halimize tek parti dönemine döneriz. 1928 de CHP tek partili iktidarında Ülkenin dini İslam’dır maddesini anayasadan çıkarmıştı. CHP’nin zihniyeti budur işte!!!

 Dönem Dizisi Yapmak Kolay Değil:

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. bölümüyle 1 Mayıs’ta ekranlara veda ediyor. Çok büyük bir prodüksiyonla çekimleri yapılan Mehmed Bir Cihan Fatih’inde reytingler de istenilen sonucun bir türlü alınamaması en büyük gerekçelerden biri olarak gösteriliyor.

22 Mart tarihli köşe yazımda şöyle yazmıştım; Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi tutar mı peki? Biraz erken olacak ama dizi tutmayabilir!!!

Kalın sağlıcakla.

Araştırmacı - Yazar

Ahmet Öztürk

[email protected]

 

NELER SÖYLENDİ?
@
Ahmet ÖZTÜRK

Ahmet ÖZTÜRK

DİĞER YAZILARI Hadi Türkiye, Dolar Düşüyor Millet devlet elele! ​Parası Olan Evde, Olmayan Asker de Millet Devam Dedi Sözde profesör! Fesli kadar başınıza taş düşsün! Onsuz bir asır! CHP Yine Hata Yaptı! Son Şans! Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun! Biz Kilise Açarken, Onlar Çıplak Müslüman Heykeli Sergiliyor!!! Hani kadın emekçiydi! Bu İş Bir Fetvaya Bakar Güya fatih, Hz. Muhammed’e inanmıyormuş! Bylock Tuzağı ve İade-i İtibar İYİ Parti’nin Seçim Taktikleri Trump’a kırmızı kart! Ne yani ABD veto etmeyecek miydi? Diyanet’ten milli piyango fetvası! İsrail varlığını bize borçludur! ABD Ve İsrail’in Kudüs Oyunu Camilerde Toplanan Yardımlara İsyan Eden İmam Reza Zarrab Amerika’ya bilerek gitti! Vatanım Sensin Ve Çerkezler AK Parti Kasım 2019 Seçimlerini Nasıl Kazanır? Fatih Portakal’ın Gafları Mustafa Armağan’a Destek Erken Seçim Ve İyi Parti Tarihe Olan Saygımız Neler Oluyor Bize -3- İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan Hayaldi Gerçek Oldu Demedi Demeyin İdam Lüksün Ve İsrafın Böylesi Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı Öde Babam Öde! Yeni Müfredat Neler Oluyor Bize - 2 - Gel de Tarihi Öğren Sadakat yalnız insanlarda mı var? Neler Oluyor Bize -1- Bu dünya size de kalmaz! Zam Zam Zama Zam İki Hanedan Arasındaki Farklar Yıpratılmak İstenen Türkiye Ordusu İsrail’in Mescid-İ Aksa Ablukası İki Melun Bir Arada 15 Temmuz Süleymaniye Camii ve Külliyesi -4- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -3- Süleymaniye Camii Ve Külliyesi -2- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -1- Oyuncak değil kitap hediye edelim! Ünlü Tarihçilerin Gözünden Osmanlı İmparatorluğu Git Artık Kılıçdaroğlu Türkiye’nin Zaferi Haydi Sandığa Ölen Müslümanlar Chp'nin Günah Karnesi Osmanoğulları -3- Osmanoğulları -2- Avrupa’nın Osmanlı Korkusu Osmanoğulları -1- Evet mi hayır mı? Alem-İ İslam – 2 Alem-i İslam - 1 Dünya’da Terör / Terörizm Halep – Patlamalar - Dolar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
BİYOGRAFİ
Kış Bahçesi
Kış Bahçesi
RÖPORTAJLAR
Kış Bahçesi
Kış Bahçesi
ARŞİV ARAMA