DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Ahmet ÖZTÜRK
Ahmet ÖZTÜRK
Giriş Tarihi : 26-06-2018 13:40

Millet Devam Dedi

Millet Erdoğan’ı Başkan Yaptı:

Yeni yönetim şekli için ilk kez sandığa giden Türkiye, 24 Haziran seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda yaklaşık % 52,3 ile yeni sistemin başkanı yaparak yola devam dedi!!!

 Anadolu ihtilalinin olduğu seçim de, Parlamentonun çoğunluğunu alamayan Ak Parti, büyük bir ihtimalle MHP ile mecliste de ittifaka devam edecek.

Recep Tayyip Erdoğan tüm rakiplerinin toplam oylarının üzerinde bir oy almış ve Türkiye’nin ilk Başkanı olmuştur. Bu durum takdire şayandır!!!

 1 Kasım seçimlerine göre oy kaybeden Ak Parti, bu kaybedişten ders almalı ve hatalarını düzeltme yoluna acilen gitmelidir!!!

CHP Yıkıldı:

CHP resmen yıkıldı!!! Hele hele ‘Millet ittifakı’’ yerle yeksan oldu. 1 Kasım seçimlerine göre, CHP’nin yaklaşık %3 oy kaybı var. Sizce nereye gitti bu %3’lük oy, tabi ki HDP’ ye. Tıpkı 1 Kasımda ki emanet oylar gibi CHP yine HDP’ ye destek vererek, meclise girmesine yardımcı oldu!!!  Bu durum CHP ve Muharrem İnce’nin,  HDP ve Selahattin Demirtaş’ın  oy oranlana bakıldığı zaman daha da net anlaşılmaktadır. Yani demem o ki aralarında ittifak olmadığı halde birbirlerine destek verdiler!!!

Parlamentonun Kazananı MHP oldu:

Gayri resmi olmakla beraber 24 Haziran seçim sonuçlarına göre, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52.3, Muharrem İnce ise yüzde 30.8 oy aldı. Milletvekilliği seçimlerinde ise Ak Parti yüzde 42.5, CHP yüzde 22.7 oy aldı. Önce ki seçimlere göre gözle görünür oy kayıpları yaşamışlar!!!

Ancak MHP 1 Kasım seçim sonuçlarına çok yakın bir oy alarak, Parlamentonun kazananı olmuştur. Çünkü oyunu önceki seçime göre en iyi koruyan parti oldu. Aslında HDP’ de korudu tabi emanet oylarla!!!

Bazı anket şirketlerinin açıkladıkları anketler komik ötesiydi. Öyle ki, Meral Akşener’i %15, %20 hatta %21 bile gösteren oldu. Ancak Akşener %7,4’te kaldı. Önceki yazılarım da Akşener’in ilk seçiminde hayal kırıklığı yaşayacağını yazmıştım!

Temel Karamollaoğlu’na sormak istiyorum; CHP ile ittifak ederek değdi mi rahmetli Erbakan Hoca’nın kemiklerini sızlatmaya diye?

Tamam mı, Devam mı? Başlıklı Yazım:

11 Mayıs 2018 tarihli yazımda seçim sonucu hakkında tahminimi şöyle yazmıştım: ‘’Benim fikrimi soracak olursanız, milletimiz %52 ve yukarısı ile ‘Devam’ diyecektir!’’ Hamdolsun tahminimde yanılmamışım….

23 anket şirketinden benim tahminim gibi sonuçlara ulaşan sadece bir anket şirketi var. Yaklaşık olarak %1, %2 ve %3 yanılma payı ile 12 anket şirketi de sonuçları tahmin etmiş. Geri kalan anket şirketleri tahminlerinde yanıldılar!!!

Kalın sağlıcakla.

Araştırmacı - Yazar

Ahmet Öztürk

[email protected]

 

NELER SÖYLENDİ?
@
krt 6 yıl önce
Senin yazarlığına ayrı kakıyım, araştırmacılığına. İyi Parti tv ve gazetelerin korkunç ambargosuna rağmen yüzde 10 alabildiyse bu bir başarı değil midir? Seni delikanlı negatifi seni. Adam değilsiniz oolum adam.
Ahmet ÖZTÜRK

Ahmet ÖZTÜRK

DİĞER YAZILARI Hadi Türkiye, Dolar Düşüyor Millet devlet elele! ​Parası Olan Evde, Olmayan Asker de Siyasetin İki Yüzü Sözde profesör! Fesli kadar başınıza taş düşsün! Onsuz bir asır! CHP Yine Hata Yaptı! Son Şans! Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun! Biz Kilise Açarken, Onlar Çıplak Müslüman Heykeli Sergiliyor!!! Hani kadın emekçiydi! Bu İş Bir Fetvaya Bakar Güya fatih, Hz. Muhammed’e inanmıyormuş! Bylock Tuzağı ve İade-i İtibar İYİ Parti’nin Seçim Taktikleri Trump’a kırmızı kart! Ne yani ABD veto etmeyecek miydi? Diyanet’ten milli piyango fetvası! İsrail varlığını bize borçludur! ABD Ve İsrail’in Kudüs Oyunu Camilerde Toplanan Yardımlara İsyan Eden İmam Reza Zarrab Amerika’ya bilerek gitti! Vatanım Sensin Ve Çerkezler AK Parti Kasım 2019 Seçimlerini Nasıl Kazanır? Fatih Portakal’ın Gafları Mustafa Armağan’a Destek Erken Seçim Ve İyi Parti Tarihe Olan Saygımız Neler Oluyor Bize -3- İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan Hayaldi Gerçek Oldu Demedi Demeyin İdam Lüksün Ve İsrafın Böylesi Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı Öde Babam Öde! Yeni Müfredat Neler Oluyor Bize - 2 - Gel de Tarihi Öğren Sadakat yalnız insanlarda mı var? Neler Oluyor Bize -1- Bu dünya size de kalmaz! Zam Zam Zama Zam İki Hanedan Arasındaki Farklar Yıpratılmak İstenen Türkiye Ordusu İsrail’in Mescid-İ Aksa Ablukası İki Melun Bir Arada 15 Temmuz Süleymaniye Camii ve Külliyesi -4- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -3- Süleymaniye Camii Ve Külliyesi -2- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -1- Oyuncak değil kitap hediye edelim! Ünlü Tarihçilerin Gözünden Osmanlı İmparatorluğu Git Artık Kılıçdaroğlu Türkiye’nin Zaferi Haydi Sandığa Ölen Müslümanlar Chp'nin Günah Karnesi Osmanoğulları -3- Osmanoğulları -2- Avrupa’nın Osmanlı Korkusu Osmanoğulları -1- Evet mi hayır mı? Alem-İ İslam – 2 Alem-i İslam - 1 Dünya’da Terör / Terörizm Halep – Patlamalar - Dolar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA