DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Ahmet ÖZTÜRK
Ahmet ÖZTÜRK
Giriş Tarihi : 23-07-2018 10:00

​Parası Olan Evde, Olmayan Asker de

18 maddelik torba yasa içinde olan bedelli askerlik, yakın zaman da çıkacak ve parası olan evinde, olmayan da asker de olacak. Eskiden Türkiye (Osmanlı) denilince, akla ilk gelen Müslümanlık ve Askerlik olurdu. Bunun sebebi de bizim İslam’a olan bağlılığımız ve yüksek askeri gücümüzdü. Müslümanlık konusuna bir şey demiyorum ama askerlik için öyle düşünmüyorum…

Bedelli askerlik adaletsizliğin daniskasıdır! Parası olan askere gitmeyecek, basacak parayı 28 gün yapacak dönecek. (28 gün şartı kalkabilir) Parası olmayan ise 12 ay vatani görevini yapacak. Gerektiğinde operasyonlara katılacak ve belki de şerefiyle şehit olacak. Ancak bedelliler bu şereften mahrum kalacaklar. Bu da onlara en büyük ceza olsun.

(Şehzade Yavuz Selim Osmanoğlu vatani görevini yaparken)

Tabii parası olduğu halde seve seve gidip vatani görevini yapan yiğitlerimiz de var. Tıpkı Doğu’yu ve Batı’yı dize getiren, cihana hükmeden Hanedan-ı Al-i Osman şehzadesi Yavuz Selim Osmanoğlu gibi, bedelli askerliği beklemeyip seve seve vatani görevine gidenler gibi.

Adnan Oktar:

Kamuoyun da Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar (Eski ismi Harun Yahya)  ve grubuna, 11 Temmuz'da mali polisler tarafından sabaha karşı operasyon yapılmış ve yüzlerce kişi gözaltına alınmış daha sonra da tutuklanmışlardı.

Adnan Oktar hakkındaki iddialar öyle böyle değil. Uluslararası ajanlığından tutunda çocuk istismarına kadar ne ararsanız var… Duyanlar aynen şöyle diyor; şoktayız meğer ne edepsiz ne namussuzmuş vs.vs.

Abartmadan yazıyorum ben Adnan Oktar hakkındaki bu iddiaları en az 15 yıldır duyar konuşurum. Bu iddiaları destekleyen yüzlerce video var sosyal medya da.

Hal böyleyken neden 15 belki daha fazla yıl beklendi. Bunun cevabını da kamuoyuna devletin yapması lazım geliyor!

Sağlık Çalışanlarına Şiddet:

Geçtiğimiz hafta sağlık çalışanlarından 2 doktor hasta yakınlarının şiddetine maruz kalmışlardı. Sık sık duyduğumuz bu haberler neden yaşanıyor? Birinci ve en büyük sebebi eğitimsizliktir. Öncelikle yapılması gereken kişilerin hak ve sorumluluklarını bilmelerinin sağlanmasıdır.  Şiddet kimden kime yapılırsa kabul edilir değil, alçaklıktır. Ancak unutulmamalıdır ki sağlık çalışanları da hasta ve hasta yakınlarına gerektiği gibi davranmalıdır.

Sağlık çalışanlarının çok çalışıyoruz, çok yoruluyoruz nöbetler falan filan gibi bahanelerini ben kabul etmiyorum! Her çalışan özveri de bulunuyor, bulunmalıdır da. Öncelikle birbirimize karşılıklı saygı duymamız birçok durumu çözecektir. Hasta ve hasta yakınları ne hak ve sorumlulukları olduğu konusunda bilgilendirilmeli, sağlık çalışanları da bu doğrultuda hizmet vermelidir…

Annesini kanserden kaybeden biri olarak bir örnek vereyim 2 yılda en az 20 defa muayene ve kontrolüne gittiğimiz doktor arkadaş, anneme ‘’ilk gelişiniz mi?’’ diye sordu. Bu soruya rahmetli annem çok üzülmüş ‘’2 yıldır gelip gittiğim doktorumun bana sorduğu soruya bak’’ demişti.

Rahmetli annem sağlık sektöründe çalışan torunlarına aynen şöyle derdi. ‘’Sizlere vasiyetimdir sevgili torunlarım, lütfen hastalarınıza iyi davranın.’’

Yazdıklarımdan çok rahmetli annemin torunlarına olan vasiyeti durumu özetlemiştir İnşallah. Rahmetullahi Aleyh.

Banka da Unutacak Kadar Zenginiz:

Ülke ekonomisinin bozuk olduğu, piyasaların durduğu, ülkenin borç batağına girdiği neredeyse her gün duyduğumuz banal sözlerden bir kaçı...

Şimdi bu banal yalanları uyduranlara söylüyorum; ülkenize düşmanlık etmekten vazgeçin. 2017 de ülkemiz %7 büyümüş ve inşallah büyümeye de devam edecektir. Bütün dünya da olduğu gibi ülkemizde de ekonomi de problemler olmuştur. Ancak bu demek değildir ki 2002 öncesi ekonomiye döneğiz.

98 Milyonunu (Trilyon) banka da unutmuş, son bir yılda %22 konut satışı artmış, ortalama bir arabanın 150 bin, bir cep telefonun 4 bin liraya satıldığı, sigaraya ayda 750 lira harcandığı güçlü bir ekonomiye sahip bir ülkedeyiz!

2018 Dünya Kupası:

Fransa milli takımının 23 asil ve yedek oyuncusundan 14'ünün Afrika kökenli olması Fransa'nın mültecilere nasıl davrandığını da akıllara getirdi.

Bulduğu her fırsatta mültecileri sınır dışı edip, ölüme terk eden Fransa ve Batı şunu unutmasın ki; birçok dalda kendilerini temsil eden ülkelerine kabul etmedikleri yasa dışı yollarla giren mülteciler olmuştur. Bence de dünya kupasını Fransa değil Afrika ülkeleri kazanmıştır. Bunu onlar da biliyor J

Kalın sağlıcakla.

Araştırmacı - Yazar

Ahmet Öztürk

[email protected]

NELER SÖYLENDİ?
@
Ahmet ÖZTÜRK

Ahmet ÖZTÜRK

DİĞER YAZILARI Hadi Türkiye, Dolar Düşüyor Millet devlet elele! Millet Devam Dedi Siyasetin İki Yüzü Sözde profesör! Fesli kadar başınıza taş düşsün! Onsuz bir asır! CHP Yine Hata Yaptı! Son Şans! Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun! Biz Kilise Açarken, Onlar Çıplak Müslüman Heykeli Sergiliyor!!! Hani kadın emekçiydi! Bu İş Bir Fetvaya Bakar Güya fatih, Hz. Muhammed’e inanmıyormuş! Bylock Tuzağı ve İade-i İtibar İYİ Parti’nin Seçim Taktikleri Trump’a kırmızı kart! Ne yani ABD veto etmeyecek miydi? Diyanet’ten milli piyango fetvası! İsrail varlığını bize borçludur! ABD Ve İsrail’in Kudüs Oyunu Camilerde Toplanan Yardımlara İsyan Eden İmam Reza Zarrab Amerika’ya bilerek gitti! Vatanım Sensin Ve Çerkezler AK Parti Kasım 2019 Seçimlerini Nasıl Kazanır? Fatih Portakal’ın Gafları Mustafa Armağan’a Destek Erken Seçim Ve İyi Parti Tarihe Olan Saygımız Neler Oluyor Bize -3- İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan Hayaldi Gerçek Oldu Demedi Demeyin İdam Lüksün Ve İsrafın Böylesi Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı Öde Babam Öde! Yeni Müfredat Neler Oluyor Bize - 2 - Gel de Tarihi Öğren Sadakat yalnız insanlarda mı var? Neler Oluyor Bize -1- Bu dünya size de kalmaz! Zam Zam Zama Zam İki Hanedan Arasındaki Farklar Yıpratılmak İstenen Türkiye Ordusu İsrail’in Mescid-İ Aksa Ablukası İki Melun Bir Arada 15 Temmuz Süleymaniye Camii ve Külliyesi -4- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -3- Süleymaniye Camii Ve Külliyesi -2- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -1- Oyuncak değil kitap hediye edelim! Ünlü Tarihçilerin Gözünden Osmanlı İmparatorluğu Git Artık Kılıçdaroğlu Türkiye’nin Zaferi Haydi Sandığa Ölen Müslümanlar Chp'nin Günah Karnesi Osmanoğulları -3- Osmanoğulları -2- Avrupa’nın Osmanlı Korkusu Osmanoğulları -1- Evet mi hayır mı? Alem-İ İslam – 2 Alem-i İslam - 1 Dünya’da Terör / Terörizm Halep – Patlamalar - Dolar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA