DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Nurettin VEREN
Nurettin VEREN
Giriş Tarihi : 24-04-2019 09:44

İlahi Adalet, En Büyük Zalimleri Dize Getirir!

Adaleti hakikiye ve adaleti izafiye; şahıslar arasında olduğu gibi devletler milletler arasında da, geçmiş tarihlerde vuku bulduğunu ve üzerinde çok düşünülen, yazılan tartışılan Kur'an'ın kıssalarıyla da, mucizeler arasında Peygamberlerin hayatında anlatılan hususlardır.

Hz. Musa'nın, Hz. Nuh'un, Hz. Lut’un gibi pek çok Peygamberlerin kıssalarında, tekrar tekrar anlatılmıştır. En son Ebrehe ordusuyla KABE’yi yıkmaya geldiği zaman FİL ordusunun Ebabil denilen canlılar tarafından yok edildiği anlatılmaktadır.

Yapılan günahlara, adaletsizliklere ve ahlaksızlıklara karşı, zayıfların gücünün yetmediği yerde, ilahi tokatlarla bu büyük zulümlere karşı, semavi güçlerin imdada yetiştiği anlatılmaktadır.

Dünyanın pek çok yerinde ibret alınacak o kadar yerle bir olmuş milletlerin, devletlerin kalıntıları hala daha, insanların gezip dolaştığı turistik ören yerlerinde, kalıntıları görülmektedir. Hiç kimse yenilmez ve vazgeçilmez değildir. İnsanların zulümlere uğramaları zalimlere karşı çektikleri ızdıraplar, kalben ve vicdanen ağlamaları Arş-ı Alaya çıkar ve Gadab-ı İlahiye dokunur ve Merhamet-i İlahiyi Celp eder.

Yeni Zelanda’daki Cami’de 50 civarındaki masum Müslümanların katledilmesi, 500 civarında yaralının olması Sirilenka’daki 4 otel ve 5 Kilise’nin yanması, yine 300'e yakın ölü, 500'e yakın yaralı, Hıristiyanların Paskalya bayramına denk gelen bu katliam, sanki İlahi bir misilleme gibi insanlara bir uyarı mahiyetinde meydana gelmiştir. Tabii ki bütün bunlara oh olsun isabetli oldu denilemez. Fakat ilahi Adalet biz istemesek de, bilmukabele olarak tecelli edebilir. Tam manası ile ölçülü olmasa da, Ahirette eksik kalan kısımlar tamamlanır.

Onun için mağrur ve şımarık olan ABD ve AB gibi, Batı dünyası insanların açlıktan, susuzluktan kavrulduğu Afrika ve Asya ülkeleri gibi zavallı durumuna soktukları mazlum ve katledilen ülkelere karşı, Obezlikten patlayacak ve çatlayacak hale gelen bu ülkeler, bir damla PETROL bir damla KAN’dan iyidir felsefesiyle hareket eden bu ülkeler, Adalet-i İlahi olarak yakın bir gelecekte, belki büyük hastalıklarla ve afatlar ile Nükleer ve Kozmik belalarla cezalandırıla bilecektir. Çünkü kuvvet dengesinin olmadığı yerlerde, Allah'ın adaleti mazlumlardan yanadır.

90'lı yıllarda Rusya'nın daha önceki yaptığı zulümlerine karşı, dışarıdan hiçbir dokunma olmadan, kendi enkazı üzerine yıkılması ve dağılması gerçekleşmişti. Yine o yıllarda FETO, Rusya’nın bu kendi enkazı üzerine yıkılması esnasında, yapmış olduğu değerlendirmede, ABD'nin de Jeolojik olarak, kıtası ile beraber Atlantis gibi Okyanusun dibine gömüleceğini, Cami kürsüsünden anlatmıştı.

ABD, o gün için en büyük zalim, gaddar ve acımasız olarak, Atom Bombasının ilk denemesini Hiroşima ve Nagazaki'ye atarak, yarım milyon insanı bitirmiş ve yok etmişti. Daha sonraki nesillere de sakat olacak şekilde Atom bombasının ilk defa tatbikatını ve denemesini yapmıştı. Şimdi de elinde kalan satamadığı konvansiyonel silahların satışını tamamlamak için Asya ülkelerinde ve Ortadoğu'da sürekli savaşlar çıkarmakta ve örgütler kurmaktadır.

FETO o yıllarda Cami kürsüsünden, KOBRANIN BAŞI VATİKANDIR, dediğini bütün FETÖ üyeleri bilir. Fakat her nasılsa iş birliği yaptığı ABD ve Vatikan ile iç içe olduğunu kimse sorgulayamaz. Bilmeyenlere ve unutanlara tekrar hatırlatmak istedim. Bu hususu defalarca Kitaplarımda da belirtmiştim.

NELER SÖYLENDİ?
@
Nurettin VEREN

Nurettin VEREN

DİĞER YAZILARI Japonya’daki G20 Zirvesinde, FETÖ’nün Üniversiteleri Konuşuldu mu! FETÖ ve ABD’ye Karşı, Net Tavrımızı Koymak Mecburiyetindeyiz! Biz islam’ın oğluyuz diyememenin, kahredici bedeli. Küçük Tavizler Ve Gevşeklikler, Büyük Felaketlere Sebep Olur! İran’ı parçalamak için yapılan, Mekke toplantısı! Türk Milleti, tehditlere ve blöflere, asla boyun eğmez! FETÖ İçinde, Öz Eleştiri Ve Bölünme Başladı mı! Dertsiz, davasız, idealsiz nesiller yetişiyor! Tayyip Erdoğan temizliğe ve arınmaya, kendinden ve yakınlarından başlamalıdır! Dolar sopasıyla, FETÖ iş birliği Ülkenin belini çatırdatıyor! Dünyamızın adalete, merhamete ve gerçek insanlığa ihtiyacı var! Milletimiz Siyaset İle Tencere Arasında Sıkışıp Kaldı Fitne Katilden Beterdir, Bir Kıvılcım Bir Ormanı Kül Eder Kuran’ı Kerim’de, kısasla ilgili, pek çok ayet olduğu unutulmamalıdır ​Zalim haçlı dünyasının korkusu, cihat ve şehitlik ruhudur! FETÖ 1979’da Darbeyi Planladığını, İzmir’de Açıklamıştı FETÖ, Örgüt İmamlarını, Rotasyon Sistemiyle Yönetmektedir ABD, FETÖ Aracılığıyla Çin, Hindistan, Pakistan Ve İran’ı Kuşatıyor! Yurtdışındaki FETÖ Tehlikesi, Yurtiçinde Olandan Daha Büyüktür Yerel seçimleri kazanma hırsı ile Doğu ve Güneydoğu’yu kaptırmayalım! FETÖ İle Mücadele 3 Boyutlu Olmalıdır! FETÖ Üniversitelerden, Para Ve Eleman Devşirmeye Devam Ediyor Devleti Ayakta Tutan Adalet’tir Ve En Çok Muhtaç Olduğumuz da, Odur Ülkemize hizmet edecek, hür fikirli ve imanlı nesillere ihtiyacımız var! Unutulan FETÖ Mücadelesini, Yeniden Gündeme Alalım…
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA