DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Aydın BENLİ
Aydın BENLİ
Giriş Tarihi : 20-01-2022 10:32

İslamofobi Ve İnsanlığa Saldırılar

İslamofobi, kelime anlamı olarak "İslam korkusu" demektir. İslam dinine ya da Müslümanlara karşı duyulan nefret, ayrımcılık, düşmanlık ve kin besleme anlamına gelir.  

Buna ilk önce televizyonlarda subliminal mesajlar vererek bilinç altımızı yönlendirmeyle başladılar.  

Kemal Sunalın Şaban tiplemelerini hatırlarsınız (inek Şaban), Müslümanların  kıymetli Şaban ayı küçük düşürülmeye çalışıldı, Şaban ismi olan bir çok genç ismini bu sebeple değiştirdi. 

Recep İvedik filminde verilen mesaj ortada, Recep ayı ve Recep ismi filmdeki karakterle aşağılandı.  

Ellerinde tespihle Selamün Aleyküm diye selamlaşanlar, film ve dizilerde mafya ve kabadayı tiplemesiyle bilinç altlarımıza yer ettirildi.  

 

Dizilerde ve filmlerde evin hizmetçisi hep kapalı bayanlardan ve isimleri Ayşe, Fatma, Emine'lerden oluşuyor.  

Yabancı filmlerdeki din adamları adil, babacan ve iyi bir karakterden oluşurken, bizdeki dizi ve filmlerdeki din adamlarına bakın tiplemeler üçkağıtçı, dolandırıcı, kurnaz ve sapıklardan oluşuyor.  

Bizler bu filim ve dizileri seyrederek bu mesajları istemeden bilinç altımıza alıyoruz ve bizlerde onlar gibi İslam'la ilgili olumsuz düşüncelere kapılıyoruz. Bu örnekler gibi milyonlarca örnekler var. 

   

Zaman zaman göz önünde olan siyasetçi, sanatçı gibi ünlüler haddi ve bilgileri olmadığı halde İslam'ı küçük düşüren konuşmalar yapıp eserler yayınlıyorlar.  

 

Bunlar kasıtlı ve İslamofobinin yayılması için bilinçli kişilerin seçilerek toplumda gündem oluşturuluyor ve bunu da iyi başarıyorlar. 

 

Bunun en son örneği Sezen Aksu isimli assolist Hz. Adem ve Hz. Havva annemize cahil diyerek insanlığın anne ve babasını, İslam'ın ilk peygamberini aşağılamıştır.  

 

Bakara Suresi'nin 30, 31, 32 ve 33. ayetleri şöyle: Cenab-ı Allah, "Hani Rabbin meleklere, 'Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım'' demişti.

 

Onlar, 'Biz seni övgü ile tesbih ederken ve senin kutsallığını dile getirip dururken orada fesat çıkaracak ve kan dökecek birini mi yaratacaksın?' dediler.  

 

Allah 'Şüphe yok ki, ben sizin bilmediklerinizi bilirim' buyurdu. Ve Âdem’e bütün isimleri öğretti.

 

Sonra bunları meleklere gösterip 'Sözünüzde doğru iseniz şunların isimlerini bana söyleyin' dedi. Seni tenzih ederiz! Bize öğrettiğinden başka hiçbir bilgimiz yoktur. En kâmil ilim ve hikmet sahibi şüphesiz sensin” cevabını verdiler.

 

'Ey Âdem! Bunların isimlerini onlara bildir' dedi. Onlara bunların isimlerini bildirince de 'Size ben göklerin ve yerin gizlisini kesinlikle bilirim; yine sizin açıkladığınızı da gizlediğinizi de bilirim demedim mi!' buyurdu.

      

Sezan Aksu'yu esefle ve şiddetle kınıyorum.

 

O gün şeytan Hz Adem ile uğraştı, bugün İslamofobi yapan Sezen Aksu ve diğerleri uğraşıyor. Sözde hoca görünümünde, sapkın cinci hocalar  büyü yapıyorum, cin çıkarıyorum diye insanları dolandırıp, kadınlara tecavüz ediyorlar.

 

Yabancı istihbaratçıların oyuncağı olan sözde din adamları, çocuklara istismarda bulunuyor.  

 

 

İngiltere ve ABD'nin yabancı devletlerde atadığı cuntacı ve diğer krallar ve Emirlerin yönettikleri İslam ülkelerinde kadına üçüncü sınıf insan muamelesi yapılması, İran'da saçı açıldı diye kırbaçlattırılan kadınları dünyaya servis ederek İslam'dan insanları soğutma ve nefret etme politikalarını uyguluyorlar.  

 

 

İslam dini saçı açılan kadını kırbaçlatmaz, İslam dini kadının araba kullanmasına karışmaz, Kura-ı Kerim'de böyle bir şey yok, açın okuyun.

 

Kuran-ı Kerim'i Türkçe anladığınız dilde okuyun, İslam'ı Kuran'dan ve Sünnetten öğrenin. Yabancı istihbaratçıların, cemaatlerin başına getirdiği kendi muhbir ve ajanlarından öğrenmeyin. (Fetö Terör örgütü lideri, Fetullah Gülen, Adnan Oktar , Fatih Nurullah ve diğerleri)

 

İslamofobi TCK m.216- Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama Suçudur. 

 

Allah'a ısmarladık,

Hoşça kalın..

Aydın Benli

NELER SÖYLENDİ?
@
Aydın BENLİ

Aydın BENLİ

DİĞER YAZILARI Mansur Yavaş’ı Başarıya Götüren Sır Erzurumlu Nafiz Kotan Kimdir? Su ve Gıda Savaşları Ölüyoruz ve Öleceğiz Ramazan Pişkin Hoca Öldürüldü Bu Sözlerim Sana Ben kitap okudum sen de oku! İnsan Olmak ALGI! Hayat Işığı Cmg Chine Media Group Cctv, Srs Medya İle Türkiye’de Sarıkamış’tan Dünyaya Dr.Seyfettin Boğazlı Türkye’nin içinde olacağı savaşa hayır! Ötekileştirilen Erkekler Konya Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Skandal Ölümsüzlük İsrafın enleri! Kalbimin Sesi Romanı Fenomen öğretmenler kimin umurunda? Sessiz Kahramanlar ALGI Bir Kurtuluşun Hikâyesi, Sonkale Haymana En Çok İsraf Ettiklerimiz Kitap Önerisi Hemşerim Başkente Ego Otobüsünde Dehşet! Eyvah yine riya ! Enkazın altında canlar ile birlikte insanlık da kaldı! Okumak Lazım Biz bir yerde hata ettik ama nerede? Bir Kitap Bin Umut Haymana Karası Doğu Ekspresi Sahipsiz Sokak Hayvanları Projesi Tuzlu Kahve Dünya Mitomanya Aşk Acısı Çekenler, Zeigarnik Etkisi Yaşıyor Olabilir Aşk Acısı Çekenler, Zeigarnik Etkisi Yaşıyor Olabilir Terör Akran Zorbalığı Büyük Tehlike Deizm Ankara, Haymana’da Kültür ve Sanat Ankara Mamak Misket Ortaokulunda Büyük Skandal! Seçime Yaklaşırken Ptt Kargoda Ulaşılmaz Oldu Öğretmenlerin Sınav Korkusu Ulaşılamazlık, Ulaşılamaz Belediyecilik Sonkale Haymana Seçime Doğru Makama Güç Verenler Narsistlerden Uzak Durun Ak partiye kurulmuş gizli tuzaklar! Memlekette gurbetçi olmak! Kurban Bayramı Cahillik Erken Seçime Doğru Satiş Pazarlama Yorgun Savaşçi En Çok Neyi İsraf Ediyoruz! Çocuk Gülerse Dünya Güler Nerede hata ettik! Şehrimizde Ramazan-I Şerif Hayvanları Görmezden Gelemeyiz Üslup çok önemli! Teşkilâtı Mahsusa Ve Mehmet Akif Ersoy Çiftçimiz Yardım Bekliyor Büyük ankara depremeine az mı kaldı! Yarım simit! Terör belası! Belediyeler ne iş yapar! Pot kırmak, kıyak çekmek’’ Kibirli Kaymakam Ve Kimsesiz Öğretmen İyilik Bulaştıralım Ciğerlerimiz Yanıyor! 5 Temmuz Şahitleri Çiftçi Zor Günler Geçiriyor!
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA