DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Nurettin VEREN
Nurettin VEREN
Giriş Tarihi : 10-04-2019 09:02

Milletimiz Siyaset İle Tencere Arasında Sıkışıp Kaldı

Doğu ve Güneydoğu'da PKK, HDP gibi, militanlar ile yapılan seçim mücadelesinde siyasi başarı elde edilmiş gibi görünüyor. Fakat Batı’da, büyük şehirlerde ve FETÖ ile mücadelede açık bir temizlik ve başarı elde edilemediğini de görüyoruz. En büyük siyasi mevkileri elinde tutanları, bir türlü halledemedik. Siyasi başarıyı açık ara oy farkıyla kazanamadık. Metal yorgunluğu uyarılarını ciddiye almayan Ak Parti siyasi kadroları, bütün kahramanlığı ve başarıyı genel Başkanlarına bıraktılar.

Rehavet ve tembellik içerisinde, kazanılacağından emin oldukları kolay başarıyı tribünlerden adeta seyrettiler. Günde 3 miting yapan, Türkiye’yi bir baştan, bir başa dolaşan adeta genel seçim havası içinde Tayyip Erdoğan’ın ölesiye çalışmasına karşılık, Erdoğan’ın sırtından mevki ve makam elde etmeyi veyahut da kazandığı mevkileri korumayı düşünenler, belki de Ak Partiye ve Erdoğan’a en büyük ihaneti yaptılar.

Bugün Ak Parti ve Erdoğan arasında bir anket yapılsa, Erdoğan’a olan sevgi ve güven, Partiye olan sevgi ve güvenden fazladır.

Strateji itibarıyla, PKK'ya karşı güçlü silahlar ve uçaklarımızla dağları, taşları delik deşik ettik ve PKK'nın bulunduğu yerleri ve mevzileri perişan eyledik. Fakat esrarengiz bir yapı olan hayaletlerle, yani FETÖ hayaletleri ile 500.000 civarında insan, görevinden alındı ve cezaevine atıldı.

Sadece emniyet teşkilatından 33.500 kişi açığa alındı. Fakat yerine 80.000 bin kişi yeniden teşkilata girdi. Önemli yargı, askeriye ve emniyetteki trol FETÖ’cüler ve uyuyan hücreler, %50 den fazla aktif durumdadır. Yurt dışında 160 ülkede de, durum bundan farklı değil. 

Bize ulaşan bilgilere göre, Türkiye ile ilgili seçim sonuçlarını günü gününe takip etmektedirler. FETÖ’cüler hala dışarıda ve içeride temizlenmiş değil. Daha çok kinlenip profesyonelleşmiş geniş hareket alanı içerisinde, maddi, manevi rahat bir hareket alanı içerisinde, Türkiye aleyhtarı çalışmalarına devam etmektedirler.

Bu seçim sonuçlarından FETÖ’ye karşı ne kadar oy ve güç kazandığımız belli değildir.  Bunlarla mücadelenin nasıl ve hangi kadrolarla yapılabileceğini tam belirleyemediğimiz için akademik seviyede FETÖMETRE ve mücadele elemanlarını kadrolaştırarak, bir çalışma merkezi, en son Başkanlık Sisteminde kurulacak dendiği halde, hala kurulamaması FETÖ’ye daha çok zemin hazırlamıştır.

Seçim sonuçları HDP’ye ve PKK’ya karşı açık bir başarı olarak görünse de, FETÖ mücadelesindeki tutarsızlıklar ve FETÖ ile iltisaklı kişilerin finans kaynaklarının dokunulmamış olması ve VARLIKLI FETÖ’CÜ İŞ ADAMLARININ serbest bırakılmaları, HALKIN GÜVENİNİ TAMAMEN SARSMIŞTIR.

Seçim ortamındaki lüzumsuz tartışmalar öne çıkmış, FETÖ mücadelesi gündemden düşmüş gibi görünmektedir.

Halkın ihtiyacı olan ekonomik sıkıntılardan kurtarılıp, kargaşa ve KAOS ortamından çıkmaya ihtiyacı vardır.

Kurt dumanlı havayı kollar. Dışarıda ve içeride kargaşa ortamından nemalanmak isteyen hainlerin ayak sesleri duyulmaktadır. Milletimiz kendine düşen olgunluğu göstermiş, ekonomik ve siyasi sıkıntılar arasında sıkışıp kalmıştır. Bir an önce bu seçim tartışmalarını bitirmek ve acilen halkın dertleriyle ilgilenmek gerekir.

Benim naçizane üzüntüm: Yaşanan bu ekonomik sıkıntılar içerisinde, Dolar’ın 6 TL’yi geçeceği bu ortamda, MİLLET BAHÇELERİ, KIRAATHANELER gibi fantezileri bırakıp, devletimizin esas yapması gereken iş, aş için, sanayi, endüstri, tarım ve hayvancılığı teşvik ederek üretimle kendi himayesinde halka iş alanları açması ve bu seferberliği başlatması acilen gerekmektedir.

Demirel’in dediği gibi; Hükümetleri muhalefetler değil, tencereler yıkar.

Nurettin VEREN

NELER SÖYLENDİ?
@
Nurettin VEREN

Nurettin VEREN

DİĞER YAZILARI Japonya’daki G20 Zirvesinde, FETÖ’nün Üniversiteleri Konuşuldu mu! FETÖ ve ABD’ye Karşı, Net Tavrımızı Koymak Mecburiyetindeyiz! Biz islam’ın oğluyuz diyememenin, kahredici bedeli. Küçük Tavizler Ve Gevşeklikler, Büyük Felaketlere Sebep Olur! İran’ı parçalamak için yapılan, Mekke toplantısı! Türk Milleti, tehditlere ve blöflere, asla boyun eğmez! FETÖ İçinde, Öz Eleştiri Ve Bölünme Başladı mı! Dertsiz, davasız, idealsiz nesiller yetişiyor! Tayyip Erdoğan temizliğe ve arınmaya, kendinden ve yakınlarından başlamalıdır! Dolar sopasıyla, FETÖ iş birliği Ülkenin belini çatırdatıyor! İlahi Adalet, En Büyük Zalimleri Dize Getirir! Dünyamızın adalete, merhamete ve gerçek insanlığa ihtiyacı var! Fitne Katilden Beterdir, Bir Kıvılcım Bir Ormanı Kül Eder Kuran’ı Kerim’de, kısasla ilgili, pek çok ayet olduğu unutulmamalıdır ​Zalim haçlı dünyasının korkusu, cihat ve şehitlik ruhudur! FETÖ 1979’da Darbeyi Planladığını, İzmir’de Açıklamıştı FETÖ, Örgüt İmamlarını, Rotasyon Sistemiyle Yönetmektedir ABD, FETÖ Aracılığıyla Çin, Hindistan, Pakistan Ve İran’ı Kuşatıyor! Yurtdışındaki FETÖ Tehlikesi, Yurtiçinde Olandan Daha Büyüktür Yerel seçimleri kazanma hırsı ile Doğu ve Güneydoğu’yu kaptırmayalım! FETÖ İle Mücadele 3 Boyutlu Olmalıdır! FETÖ Üniversitelerden, Para Ve Eleman Devşirmeye Devam Ediyor Devleti Ayakta Tutan Adalet’tir Ve En Çok Muhtaç Olduğumuz da, Odur Ülkemize hizmet edecek, hür fikirli ve imanlı nesillere ihtiyacımız var! Unutulan FETÖ Mücadelesini, Yeniden Gündeme Alalım…
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA