DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Adnan KARAKUŞ
Adnan KARAKUŞ
Giriş Tarihi : 13-09-2018 14:35

Vatan haini kimdir?

Hiç lafı uzatmadan direkt söylüyorum. Milli ve manevi değerlerini kişisel menfaatleriyle yer değiştiren her kimse namusuzdur ve vatan hainidir.

Ve bu tipler memleketin geleceği için dağdaki teröristten çok daha tehlikelidir.

Teröristin eli silahlıdır ve kendini belli eder. Neyle nasıl mücadele edeceğinize karar vermek zor değildir. Sonrası sizin gücünüze ve kararlılığınıza kalmıştır. Mücadele edilmesi zor olan bahsettiğim ve sayıları hiç de az olmayan bu vatan hainleridir ki bunlar çok büyük bir tehlike kaynağıdır.

Dünyanın değişik ülkelerinde yapılan araştırmalara göre vatan hainliği oranları yüzde iki ile yüzde on arasında değişiyor. Bu oran bizde epeyi yüksek yüzde yirmileri geçiyor. Bu çok vahim bir durum lakin sebebi daha da vahim çünkü birçoğu davranışının ve düşünce biçiminin vatan hainliği olduğunu bilmeden neye alet olduğunu anlamadan yaşıyor. Büyük bir iyimserlikle biz buna gaflet diyelim. Ama uzun süren ve ısrar edilen gafletin de vatan hainliğinden bir farkı yoktur.

Hadiseye daha berrak bir gözle bakmak ve gafil olanların durumlarını değerlendirmeleri için maddeler halinde sıralayalım...

1-Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun düşüncesi ile küresel emperyalizmin yanında yer almak anlamına gelen dolardaki arışa sevinmek direkt vatan hainliğidir.

2-Amerikanın binlerce tır silahla beslediği teröristleri görmeyip Türkmenlere ve ılımlı muhaliflere yapılan yardımları (mit tırları) büyük bir suçmuş gibi deşifre edip O algıyı da gazetede yayınlayıp dünyaya şikayet etmek tartışmasız vatan hainliğidir

3- Bulunduğu makamın sorumluluğundan ürpermeyen adam kayırma suistimalin ayyuka çıktığı. Değerleri yıpranmış dalkavuk ve alkışçılarından başka kimseye itibar etmeyen yetim hakkı ve devlet malı kavramlarını paçavraya cevirmiş bütün yöneticiler de vatan hainidir.

4- Son zamanlarda oldukça revaçta olan çoğu ülkelerdeki mazlumlara yardım kampanyaları düzenleyip mesela 1000 TL’lik yardım toplatıp, 2000 TL’ye onun reklamını yapan belediye başkanları katıksız vatan hainidir.

5- işini savsaklayan memur ya da işçi, yolu, köprüyü, inşaatı doğru yapmayan müteahhit, devletten çalan, vergi kaçıran ve parasını yurtdışına götüren patron da vatan hainidir.

6-Yaptığı işte öncelikli olarak Allah rızası ve millet menfaatini gözetmeyen buradan nasıl oy devşirebilirim popülistliği ile hareket eden siyasilerin tamamı vatan hainidir.

7-Pkk dhkpc feto gibi aklını namusunu beynini emperyalistlerin emrine vermiş alçaklık ve şerefsizlikte birbiriyle yarışan bu yapılarla, yukarıda bahsettiğim vatan haini tiplerinin hiçbir farkı yoktur. Direkt alakası yok gibi görülse de ilgili örgütlerin en büyük besin kaynağı maddeler halinde saydığımız kişilerin ta kendisidir.

Evet, hainimiz gafilimiz boldur ama sabrımız ve gücümüz de o nispettedir elhamdülillah.

Yerel seçimlerin arifesince şimdi silkelenme ayıklanma temizlenme ve arınma zamanı zamanı.

Hadi bismillah.

1071 de Anadolu’yu ebedi vatan yapanların açtığı yoldan

Devammm

Abdülhamit Türksoy

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA