DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Nurettin VEREN
Nurettin VEREN
Giriş Tarihi : 13-02-2019 08:43

Yerel seçimleri kazanma hırsı ile Doğu ve Güneydoğu’yu kaptırmayalım!

FETÖ ile mücadelede gerçekten üst düzey FETÖ'cüler ve zenginlere dokunulmamış olması, aşağıda samimi niyetlerle devlet kademelerinde, hakim, savcı ve diğer Vatansever kamu görevlilerini endişeye sevk ediyor.

En son görüştüğüm bir savcı arkadaşımın bana, hocam senin şu anda Cumhurbaşkanımızın dibinde olup, FETÖ ile mücadelesi hususunda yeni elemanlar yetiştirecek özel bir heyet ve yapı kurmam gerekirdi dedi.

Senin bu mücadelede yapmış olduğun büyük gayretler, hâlâ daha gizli FETÖ trolleri tarafından engellenmekte olması, gerçekten hepimizi ümitsizliğe düşürüyor dedi. Benim bu saatten sonra, bu yaptıklarımın dışında yapabileceğim bir mücadele şekli yok. Sadece bazı tavsiyeler de bulunabilirim. Bu tavsiyelerimi de gazete köşe yazılarımda ve televizyon programlarımda ve kitaplarımda, zaten 20 yıldır bu görevi, ülkeme ve devletime yapmaktayım.

Bu hayalet yapılanmanın veyahut ta Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu en son konuşmasında kanser hastalığı gibi bütün organlara sirayet edip metastaza benzettiği yorumunda, sinsi bu yapılanmaya karşı özel bir mücadele tekniği ve özel elemanlar yetiştirerek, uzun soluklu karşı bir cephe mücadelesine ihtiyaç vardır.

Yıllar öncesinden planlanmış ve çalışmakta olan, Opus Dei, Tapınakçılık, Cizvit teşkilatlanması, Mason örgütleri ve Moon tarikatı gibi örneklerden esinlenerek harmanlanmış ve buna göre yetiştirilmiş olan FETÖ hareketini, 20 yıldır röportajlarla da anlatmaya çalışıyorum.

Fakat görüyorum ki; Kurulmuş olan örümcek ağı gibi dünya çapındaki bu Network kolay kolay çözülecek bir yapı değildir. Dış güçlerin dünya çapında, bütün kıtalarda rahatlıkla kurulup kullanılabilecek ve her kılığa girecek, sezilmesi ve takibi çok zor olan bu örgütün uzun yıllar karşıt yapılanmalarla, devlet destekli olarak sivil görünümlü, aynı FETÖ kriterlerini kullanarak, mücadele edilmesi gerektiğine inanıyorum.

ABD’nin ve AB’nin, Afrika ve Asya ülkelerinin kapılarını ardına kadar açmış olduğu ve destek verdiği, İngiliz anahtarı gibi her kapıyı açan FETÖ’yü, gittikçe güçlenen bu yapısıyla himaye edilerek, Türkiye’nin dışardan ekonomik, siyasi ve kültürel açıdan kuşatmasının, yakın bir gelecekte, başımıza daha büyük gaileler açabileceği göz ardı edilmemelidir.

Kullandığı taktiklerden en tehlikelisi de, daha önce belirttiğim gibi 90’lı yıllardan yetiştirdiği özel zimmetleyerek, planlı bir şekilde NASA’ya ve bu gibi Uzay teknolojisine sızmış uzman elemanlarıyla yapabilecekleri SİBER saldırılarla, Dolar’ı birkaç saat içerisinde 3,5 TL’den, 7,30 a çıkardıkları gibi, çok büyük bir saldırıyı yapabileceklerini gözdağı vererek ispatladılar. Türkiye’yi çok büyük sıkıntılara soktukları unutulmamalıdır.

Madura, Mısır, Suudi Arabistan ve diğer Krallıklar bile, demokrasi ve hürriyet söylemleriyle oynanan tiyatro için en uygun aktörler bu örgütte mevcuttur. Bu kadar mükemmel bir oyuncuyu bütün hasım dünya, bize karşı kullanmak isteyecek ve kesinlikle kılına bile dokundurmayacaklardır.

Darbe ile ilgili 80 koli bilgi ve belge verdiğimiz halde, bize iadesini düşündüğümüz FETÖ beklentisi boş bir hayaldir. ABD’nin ve AB’nin bütün eyalet ve şehirlerinde, 30 yıla yakın kök salmış ve yerleşmiş olan bu örgütü söküp atmak, kısa vadede kesinlikle mümkün olamayacaktır. Ancak uzun vadeli bir mücadele ile uzman kadrolar yetiştirerek belki mümkün olabilir.

Şuanda en çok dikkat etmemiz gereken şey, seçim öncesi dikkatlerimizi dağıtarak dost görünen düşmanlarımızın, Fırat’ın Doğusundan, ülkemizin Doğu ve Güney Doğusuna 7 ülkenin el birliğiyle terör örgütlerini silahlandırarak, üzerimize saldırtması tehlikesidir.

Nurettin VEREN

NELER SÖYLENDİ?
@
Mehmet yaşar 5 yıl önce
Tam isabet
Nurettin VEREN

Nurettin VEREN

DİĞER YAZILARI Japonya’daki G20 Zirvesinde, FETÖ’nün Üniversiteleri Konuşuldu mu! FETÖ ve ABD’ye Karşı, Net Tavrımızı Koymak Mecburiyetindeyiz! Biz islam’ın oğluyuz diyememenin, kahredici bedeli. Küçük Tavizler Ve Gevşeklikler, Büyük Felaketlere Sebep Olur! İran’ı parçalamak için yapılan, Mekke toplantısı! Türk Milleti, tehditlere ve blöflere, asla boyun eğmez! FETÖ İçinde, Öz Eleştiri Ve Bölünme Başladı mı! Dertsiz, davasız, idealsiz nesiller yetişiyor! Tayyip Erdoğan temizliğe ve arınmaya, kendinden ve yakınlarından başlamalıdır! Dolar sopasıyla, FETÖ iş birliği Ülkenin belini çatırdatıyor! İlahi Adalet, En Büyük Zalimleri Dize Getirir! Dünyamızın adalete, merhamete ve gerçek insanlığa ihtiyacı var! Milletimiz Siyaset İle Tencere Arasında Sıkışıp Kaldı Fitne Katilden Beterdir, Bir Kıvılcım Bir Ormanı Kül Eder Kuran’ı Kerim’de, kısasla ilgili, pek çok ayet olduğu unutulmamalıdır ​Zalim haçlı dünyasının korkusu, cihat ve şehitlik ruhudur! FETÖ 1979’da Darbeyi Planladığını, İzmir’de Açıklamıştı FETÖ, Örgüt İmamlarını, Rotasyon Sistemiyle Yönetmektedir ABD, FETÖ Aracılığıyla Çin, Hindistan, Pakistan Ve İran’ı Kuşatıyor! Yurtdışındaki FETÖ Tehlikesi, Yurtiçinde Olandan Daha Büyüktür FETÖ İle Mücadele 3 Boyutlu Olmalıdır! FETÖ Üniversitelerden, Para Ve Eleman Devşirmeye Devam Ediyor Devleti Ayakta Tutan Adalet’tir Ve En Çok Muhtaç Olduğumuz da, Odur Ülkemize hizmet edecek, hür fikirli ve imanlı nesillere ihtiyacımız var! Unutulan FETÖ Mücadelesini, Yeniden Gündeme Alalım…
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA