Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-03-2024 15:37

MHP’nin Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’dir

Seçimlere bir kaç gün kala bir açıklama yapan MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel milliyetçi ülkücü hareketin tek adresinin MHP olduğunu belirterek; “MHP’nin Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’dir.” dedi.

MHP’nin Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’dir

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel sahadan alınan duyumlara göre bazı partilerin adayların seçimi kazanması durumunda MHP’ye geçeceklerini belirterek oy devşirmeye çalıştıklarını ifade ederek; “Ülkücünün yeri MHP’dir. Genel Başkanı Lider Devlet Bahçeli’dir. Liderin Adayı Samsun’da Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Havza’da Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’dir.  Mühürlü kalplerin, güç için ve yahut ne amaç ile olursa olsun başka kapılara giderek davaya sırt dönenlerin geri dönecek bir kapıları yoktur. Bu gün MHP’ye ve onun destek verdiği Cumhur İttifakına karşı güç gösterisi için mücadele edenler nasıl çarparak çıktıkları kapıyı çalmaya yüzleri olacak.

Kısacısı anlamak istemeyenlere bir kez daha söylüyorum MHP’nin ve Lider Devlet Bahçeli’nin Havza Adayı Murat İkiz’dir. Kimileri bunu anlamamış olacak ya da yeteri kadar ocakta pişmemiş olacaklar ki kendilerini MHP’li addedip başka yerlerde saf tutmaktalar. Kalbi ferah olanlar, ocak ateşinde yürekleri pişen değerli büyüklerimiz ve kardeşlerimizin bilmesi gerekende Murat İkiz’in Lider Devlet Bahçeli’nin adayı olduğudur. Bizler için şu kadar belediye senin, bu kadar belediye benim meselesi değil, Yerelden genele ülke için birlik için, hizmet için, devamlılık için, Herkes için, herkese göre belediyecilik için birliğin gücü ile omuz omuza 31 Mart gecesi zafere, 1 Nisan itibari ile de ilçemiz için daha fazla hizmete. Var Olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket.”dedi.

adminadmin