DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Nihat Güç
Nihat Güç
Giriş Tarihi : 29-08-2023 12:54

Bizler, bizlere ait olacağız Bizler, bize ait işler yapacağız

 

Bizlere ait şeyler düşüneceğiz. Bizlere ait olaylar tasarlayacağız. Bize ait tezgahlar kuracağız, bize ait fabrikalarda çalışacak, bizlere ait ürünler üretecek, bizlere ait fabrikalar inşa edeceğiz. Mühendisi biz, işçisi biz, ürünü bize ait olacak.

Bize ait insanlarla tanışacak, bize ait insanlar yetiştirmenin derdinde ve gayesinde olacağız.

Bize ait kitaplar yazacağız, bize ait kitaplar satacağız, bize ait gazeteler okuyacağız. Bize ait bir kütüphanemiz, bize ait bir yayın evimiz olacak. Bize ait kitaplarla büyüyeceğiz. Kitaplar bize ait olacak. Gençlerin ellerinde taşıdıkları bize ait olacak. Bize ait bir kültür, bize ait bir edebiyat, bize ait bir külliyat oluşturacağız. Yayın evleri bizim kitapları basmakla meşgul olacaklar.

Bize ait masallar, bize ait hikayeler, bize ait şiirler, bize ait romanlar yazacağız. Okuyacağımız yazılar bizi anlatacak, bize ait olan olaylar yansıyacak satırlara.

Bize ait şiirler, bize ait türküler, bize ait şarkılar, bize ait ilahiler, bize ait marşlar seslendireceğiz. Arşı alayı titreten en güzel sesler bizim olacak. Hep birinci olacağız. Birinci olanlar hep biz olacağız.

Bize ait bir eğitimimiz, bize ait bir öğretimimiz, bize ait bir yönetimimiz olacak. Yönetenler bizden olacak. Makamlar bize ait olacak.

Bize ait bir tarih sahneleyeceğiz. Kağıtları yeniden kararak yeni bir tarih yazacağız. Tarihi yazanlar biz olacağız.

Dünya sahnesinde bize ait bir tiyatro canlandıracağız. Baş rolde oynayanların tamamı bize ait olacak, bize ait bir kültürü canlandıracaklar. Bize ait kostümler içinde, bize ait sözler sarf edecekler. Bize ait roller karşısında hep beraber alkış çalacağız. Düşmanın kulağını sağır eden alkışlar bize ait olacak.

Bize ait yollarda, bize ait cadde ve sokaklarda yürüyeceğiz. Bize ait mahallelerimiz olacak. Meydanlar bize ait olacak. Meydanı şenlendiren ana unsurlar bize ait olacak. Biz var olacağız her yerde. Var olanlar bizden olacak.

Bize ait mekanlarda bulunacağız. Çevre düzenlemesi bize ait olacak. Bize ait içecekler, bize ait yiyecekler, bize ait masalara koyacağız.

Bize ait bir havayı teneffüs edeceğiz. Bize ait hayatın en önemli parçası olacağız. Her şey bize ait olacak. Var olanlar bizim olacak.

Bize ait hülyalar kuracağız, bize ait yataklarda uyuyacağız, bize ait gök kubbenin altında sabahlayacağız. Bize ait rüyalarla uyanacağız. Evet, her şey bize ait olacak.

Her şey bize ait olacak, bizim olacak her şey.

Bizler bize benzeyeceğiz.

Ve yine bizler;

Bize düşman olanları tanıyacak, bize ait olmayan unsurları bilecek, bize ait olmayan şeyleri temizleyeceğiz şehirlerimizden.

Aile bizim olacak. Bize ait bir ailede büyüyeceğiz. Bize ait bir derdimiz olacak, dertlendiklerimiz bize ait olacak.

Gün gelecek bizler bize ait insanlar yetiştireceğiz ve bizler;

Bize ait olacağız. Çünkü biz Müslümanız, Müslüman kalacağız Müslüman olarak öleceğiz.

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA